tam transfer anında ağlama krizine girdim zor yatştrdı dr lar
hala da moralim bozuk...içimden gülmek bile gelmiyor...
halbu ki çok mutlu olmam mutluluk hormonu salgılamam gerekirken...
bu durumumun sebebide kim biliyormusunuz...ANNEM....
çok üzüdler beni çok....zindan ettiler bugünü bana..ben kimselere söylemedim stres olmim diye ama annem bana 100 kişilk stres yaptrdı..keşke herkes bilseydide annem bilmeseydi..çok üzgünüm...tüm günüm surat asmakla geçti...
umarım yavrularım etkilenmemiştir..umarım sıkı sıkı tutunurlar bana...dua edin ne olur bana..artık bende anne olmak istiyorum...
canım ben çok tuttum kendimi stres olmayacağım bu tedavimde dedim.en son transfer için yolda hastaneye giderken bi başladım bğırıp çağırmaya ağlamaya durduramadım kandimi malesef gözlerim şişmiş vaziyette girdim transfere.bakalım hayırlısı artık.
hepinize tek tek teşekkür ediyorum aslında tek tek cevap yazmayı ne çok isterdim ama daha 1.günüm bu kadar kalmim bilgisayarın başında....yazdıklaırnızı açıp ara ara okuyacağım..inanın moral oldu bana..içimde hep kötü his var ama baskılayacsağım bunu...3 günüm dolsun çıkıp gezeceğim..mutlu olmayı çok isityorum...umarım Rabbim nasip eder artık banada..inanacağım anne olacağıma ınş başarablrim...
cnm bende kayınvalidemle problem yasadım kötü bi insan değil seviyorum onu bana o bakcaktı bende gitcektim bi takım seylere canım sıkıldı kriz gecirdim nefes alamadım acillik oldum gitmedim annemlere gittim ama gitmemin sebebi havalar cok sıcaktı sıcaktan ev hava bile almıyordu temmuz ayıydı düşünün.annemlerde denizdeydi annemlere gittim diye kayınvalidem bana gücendi beni hiç aramadı bende cok gücendim hep arar diye bekledim düşünün psikolojimim bozuklugunu beni aramamalarını bile kafaya takıyorum sadece bebegimi düşünsem ya belkide sevdiğimden bukadar aramalarını bekledim sen neden aramadın derseniz aradım kandildi zaten ama beni hiç aramadılar bende aramadıkları için bidaha aramadım .cok bunalımdaydım nerelere sığcagımı bilemedim biliyosunuz hormonlar alt üst oluyo tabi o benim durumumu anlayamaz benim yasadıklarımı,yasayanlar anlar benim halimi sizinle o yüzden paylasmak istedim transferden sonra 12 günü nasıl geçirdigimi hatırlamak bile istemiyorum kayınvalidemin beni hiç aramamasına esim annemle babamda cok üzüldü bana belli etmemeye çalıştılar ama keske olmasaydı hala unutamadım içimde dert oldu beni bi arasaydı kızım sen nasıl rahat olursan öyle gecir bu süreyi deseydi bu kadar üzülmücektim bende fazla hassasım çok ince düşünüyorum sonucu pozitif aldık ama bebeğim gelişimini durdurdu bukadar üzüntüye tabii çok normal bebegin gelişimini durdurması,kürtaj oldum.simdi çok pişmanım bunlar yasanmasaydıda bebegime kavuşsaydım keske ailelerimiz bizi bu sürecte biraz daha hos görse zaten morelimiz yuksek olacak esimde böyle problemler yasamamıza çok üzüldü oda cok hassas zaten balık burcu ülseratif kolit hastalıgına yakalandı bu hastalıgın sebebi tamamen stresmiş ve ömür boyu gecmeyen bi hastalık sadece konrol altına alınabiliyor neyse bizimki daha baslangıç yara cok küçük doktor korkmamamızı söyledi stressiz bir hayat gecirmelisiz dedi tabi stresten bide benim butun kaslarım gergin sırt agrısından duramıyorum doktor doktor gezdik ilac filan banamısın demiyor ama bizim hayatımızda stressiz bi gün yok ALLAH bizlere saglıklı bi evlatlar verse zaten bütün derdimiz bitecek Allah bu yolda hiç birimizi oyalamasın kucaklarımızı doldursun simdi yeni bi denemeye hazılanıyoruz bütün masrafları kayınvalidemler karsılıycak hep saklı saklı para biriktirmiş oda üzüldü herhalde belkide benim çektiğim sıkıntıları simdi daha iyi anlıyor cok sıcaklara kalmadan yaptıralım diyor zaten bu sefer yine hamile kalırsam 3 ay onlarda kalıcam benim eşim bir oğlan belkide bana bakmaya özeniyolardır ne bileyim.annem zaten bu sefer kesinlikle annenlerde kalcaksın diyor ben seni ziyarete gelirim diyor sen onların gelinisin oraya yakışırsın biz artık ikinci plandayız denizde baktım sana ama beni kahrettin diyo annemde kayınvalidemi sever evlat hatrına mahcup oldum diyor(benim yasadıklarım pek mühim degil onların araları aman bozulmasın:)) annemin iki ailenin arası bozulcak diye ödü patlar kayınvalidemler gelince otutturcak yer bulamaz ama kayınvalidemlerde aynı.biz böyle aile ilişkilerine cok önem verdiğimiz için bukadar herşeyi kafama takarım işte.inşallah bu sefer sorunsuz bir deneme geçiririm.bir yıldan beri ilk kez sizlerle paylasıyorum bunu fazla uzattım ama olsum içimmmmmm rahatladı.kafanızı sisirdim kızlar kusura bakmayın
Hamile kaldınız mı o ay peki.ben de dün ağlama yaşadım eşime kızdım ve transferimin ikinci günüydü dahaUzun zaman geçmiş konudan sonra ama ben de transferden sonraki gün sinir krizi geçirip elime ne geçtiyse fırlattım,kapıları tekmeledim.uzanmam gerekirken sinirden uzanamadım ve gün boyu ağladım.tedavimi çok etkilemiş miyimdir?
Sonuç nedir?Hamile kaldınız mı o ay peki.ben de dün ağlama yaşadım eşime kızdım ve transferimin ikinci günüydü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?