- 22 Ağustos 2015
- 29.733
- En iyi cevaplar
- 1
- 86.778
- 598
- Konu Sahibi fionawoody
Çok heyecanlı .. inşallah yavrun sana sağlıkla tutunur
sen duanı tevekkulunu yap gerisi takdir inşallah
transferlerim.hep yanlizdi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soyle soyliyim benimki yine bi nevi ameliyathane gibiydi cnku yunurta toplamada orda yapildi anestezi aliniyor o anda. Bide lavaratuvarla baglantili bi oda zaten o yuzden almazlar hasta disinda kimseyi. Sahsen ben esim yanimda olsun istemem o pozisyonda vajinal muayeneden daha detayli bi pozisyon cunkuHadi ya ben oda gelsin çok istiyordumtransfer yapılacak ortam normal muayenehane gibi bir yer dediler bende belki eşimi de alırlar diye düşündüm ama haklısınız normal bir zaman olsaydı belki rica edince izin verirlerdi ama şu covid zamanında mümkün değildir. Teşekkür ederim
![]()
Yaaa saatimiz bilem aynıııŞimdi aradılar yarın 13:00 da![]()
Yaaa saatimiz bilem aynııı![]()
Hayır canım eşinin odaya gelmesi mümkün değil Çünkü arkadaşların dediği gibi operasyonların gerçekleştiği bir oda ameliyat önlüğü ile oluyorsun orada zaten oktor asistanları embriyologlar falan oluyor İçerisi yeterince kalabalık eşini almazlar.
Soyle soyliyim benimki yine bi nevi ameliyathane gibiydi cnku yunurta toplamada orda yapildi anestezi aliniyor o anda. Bide lavaratuvarla baglantili bi oda zaten o yuzden almazlar hasta disinda kimseyi. Sahsen ben esim yanimda olsun istemem o pozisyonda vajinal muayeneden daha detayli bi pozisyon cunku
Çok heyecanlı .. inşallah yavrun sana sağlıkla tutunursen duanı tevekkulunu yap gerisi takdir inşallah
transferlerim.hep yanlizdi.
Benim hikayem uzun canim sen inşallah güzel sonuçlar alırsın esim 2 sinde yanimdaydi ama transferinde erkek girmiyor oyuzden dedim sen iyi düşün hep inşallahAmin Allah razı olsunYalnız olmanız eşinizin zorunlu uzak olmasındansa gönülleriniz bir olsun yeter ki güzel gönlünüze dert etmeyin
Şu an halâ bu süreçte misiniz? Yoksa transflerim dedinizbir sonuca varabildiniz mi?
![]()
Benim hikayem uzun canim sen inşallah güzel sonuçlar alırsın esim 2 sinde yanimdaydi ama transferinde erkek girmiyor oyuzden dedim sen iyi düşün hep inşallah![]()
Bu yolda ne plan yaparsan yap herşey olacağına varıyor anlatirsak hepimizin yolu zorlu sen şimdiki ani düşün Rabbim senin için güzel planlar yapmıştır insallahÇok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, hakkımızda hayırlısı olsun iyi düşünmeye çalışıyorum ama elimde tek embriyom var o yüzden tedirginim, maddiyat olarak çok zorlayan bir süreç eğer olmazsa tekrar nasıl denerim sürekli o dönüyor aklımda. Allah büyüktür diyerek yatacağım yarın transfer koltuğuna Rabbim bu yoldaki herkesin yardımcısı olsun
![]()
Umarım çok güzel sonuçlanır transferin, oldukça basit bi işlem.. enerjin de güzel daha ne olsun bol şansKağıt terlik önemli çünkü o olmazsa olmaz![]()
Bu yolda ne plan yaparsan yap herşey olacağına varıyor anlatirsak hepimizin yolu zorlu sen şimdiki ani düşün Rabbim senin için güzel planlar yapmıştır insallah![]()
kızlar benim bahçecide transferim oldu sonrasında sizden asıl belirtiler oldu bende henüz hiç belirti yokta tutmamış mıdır?
Belirtilere takilma hicbirsey olmuyor herkesin belirtili değil çok sora ortaya cikiyorkızlar benim bahçecide transferim oldu sonrasında sizden asıl belirtiler oldu bende henüz hiç belirti yokta tutmamış mıdır?
Canim ben 27 agustosta transfer oldum ve tuttu cok sukur simdi ultason icin bekliyorum. Ben de ne akinti ne lekelenme ne sicak basmasi hic bisey olmadi icin rahat olsun. Sadece nadiren kasiklarimda ufak bi agri oluyor o kadar bir de haftam ilerledikce (simdi 5+6 dayim) sabahlari hafif bir mide bulantisi basladi.kızlar benim bahçecide transferim oldu sonrasında sizden asıl belirtiler oldu bende henüz hiç belirti yokta tutmamış mıdır?
Hastaneye gore degisiyor sanirim. Yurtdisindayim, normalde koronadan dolayi refkatci yasakti ama transfer icin doktorum izin verdi bize ve esim yanimdaydi bas ucumda oldugu icin zaten beni garip bi pozisyonda da gormedi. Tabii doktor 3 2 1 diye sayarak embriyoyu birakti ben de derin bir Besmele cektim onun yerineKızlar yarın Allah'ın izni ile transfer günüm. Eşim de transfer gerçekleşirken oda da olabiliyor mu? Eşler transfer odasına alınıyor mu? Biliyorum 5 dakikalık bir şey ama ben onunda olmasını istiyorum bu şekilde bir deneyim yaşayan var mı?
Ne demekHaklısınız dediğiniz gibi içerisi zaten yeteri kadar kalabalık oluyormuş teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için![]()