TRANSFER GÜNÜ

Benim de yarın transfer günüm, inşallah ikimizin de sorunsuz geçer ve 10 gün sonra ikimizde hamile olduğumuzu yazarız buraya inşallah hayırlısıyla :KK200::KK200:
Ben de onu merak ediyodm eşimi yanımda istiyorum ama transfer normal muayene olduğumuz yerde mi yapılıyor yoksa opu olduğumuz ameliyathane gibi yerde mi ??
Opu olunan yerde transferi de yapıyorlar ben bahcecide yapmıştım öyle olmuştu . Ve ameliyat önlüğü giydiriyorlar ama tamamen çıplak değil alt tarafin açık olmasını söylüyorlar o yeterli zaten çok sürmüyor idrara sıkışık gidiyorsun

Hastaneye gore degisiyor sanirim. Yurtdisindayim, normalde koronadan dolayi refkatci yasakti ama transfer icin doktorum izin verdi bize ve esim yanimdaydi bas ucumda oldugu icin zaten beni garip bi pozisyonda da gormedi. Tabii doktor 3 2 1 diye sayarak embriyoyu birakti ben de derin bir Besmele cektim onun yerine 😂😂😂

Yaa ne kadar güzel şanslıymışsınız :KK48: güzel bir sonuçta almışsınız. Sağlıkla ilerlesin inşaAllah bize de dua etmeyi unutmayın ne olur :dua::oops:

Back
X