Transfer günüm belli odu 🥰🤲

Kızlar transfer günüm haftaya perşembe ne yapayım ne yiyeyim ne içim ilk denemem heyecanlıyım u
Kızlar transfer günüm haftaya perşembe ne yapayım ne yiyeyim ne içim ilk denemem heyecanlıyım umutluyum
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bebeğinize kavuşun. Benim deneyimim yok ama okuduğum kadarıyla arkadaşlar avakado- arı sütü-arıpoleni-ceviz öneriyorlar. Bol bolda su tüketmek tabi ki

Kızlar transfer günüm haftaya perşembe ne yapayım ne yiyeyim ne içim ilk denemem heyecanlıyım umutluyum
Hayirli olsun. Transfer aşamasindaysaniz yapacaginiz şey kendinizi strese sokmamak, bolca dua etmek. Ve su tuketimini artirmak. Kabiz olmamaya dikkat edin.

Hayirli olsun. Transfer aşamasindaysaniz yapacaginiz şey kendinizi strese sokmamak, bolca dua etmek. Ve su tuketimini artirmak. Kabiz olmamaya dikkat edin.
Sağol daha olmadım perşembe günü olacam 2 gün kaldı çok heyecan var ve endişe hakkımız da hayırlısi sağol

Sağol daha olmadım perşembe günü olacam 2 gün kaldı çok heyecan var ve endişe hakkımız da hayırlısi sağol
Amin canim. Heyecan tabiki normal. Devami guzel gelir de daha heyecanli ama mutlu donemleriniz başlar InseAllah. Kafa sakinliyi çok çok onemli. Sakin muzikler dinleyin. Transfere kadar yuruyuş yapin. Rahmd kan akimini artirir bu da tutunmaya etki eder

Evet doktorum da dedi gelene kadar yürüyüş yap bir hafta oldu yuruyirum yarım saat 1saat değişiyor amin inşallah ama neden yaptığımi bilmiyordum ilaçlar şişiyor ya ona yördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…