- 21 Eylül 2021
- 1.230
- 464
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Kızlar transfer günüm haftaya perşembe ne yapayım ne yiyeyim ne içim ilk denemem heyecanlıyım umutluyum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar transfer günüm haftaya perşembe ne yapayım ne yiyeyim ne içim ilk denemem heyecanlıyım u
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bebeğinize kavuşun. Benim deneyimim yok ama okuduğum kadarıyla arkadaşlar avakado- arı sütü-arıpoleni-ceviz öneriyorlar. Bol bolda su tüketmek tabi kiKızlar transfer günüm haftaya perşembe ne yapayım ne yiyeyim ne içim ilk denemem heyecanlıyım umutluyum![]()
Teşekkürler sağolÖncelikle hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bebeğinize kavuşun. Benim deneyimim yok ama okuduğum kadarıyla arkadaşlar avakado- arı sütü-arıpoleni-ceviz öneriyorlar. Bol bolda su tüketmek tabi ki![]()
Benimde perşembe transferim var. O kdar iyi anlayabiliyorum ki senii inşallah güzel haberler alırız inşallahKızlar transfer günüm haftaya perşembe ne yapayım ne yiyeyim ne içim ilk denemem heyecanlıyım umutluyum![]()
Hayirli olsun. Transfer aşamasindaysaniz yapacaginiz şey kendinizi strese sokmamak, bolca dua etmek. Ve su tuketimini artirmak. Kabiz olmamaya dikkat edin.Kızlar transfer günüm haftaya perşembe ne yapayım ne yiyeyim ne içim ilk denemem heyecanlıyım umutluyum![]()
Ya ay çok sevindim trasferim de yanlız degilim güzel güneş denk geliyor inşallah güzel haber alırizBenimde perşembe transferim var. O kdar iyi anlayabiliyorum ki senii inşallah güzel haberler alırız inşallah![]()
Sağol daha olmadım perşembe günü olacam 2 gün kaldı çok heyecan var ve endişe hakkımız da hayırlısi sağolHayirli olsun. Transfer aşamasindaysaniz yapacaginiz şey kendinizi strese sokmamak, bolca dua etmek. Ve su tuketimini artirmak. Kabiz olmamaya dikkat edin.
Ya ay çok sevindim trasferim de yanlız degilim güzel güneş denk geliyor inşallah güzel haber alıriz
Rabbım duLarini kabul etsin inşallahYa ay çok sevindim trasferim de yanlız degilim güzel güneş denk geliyor inşallah güzel haber alıriz
Amin canim. Heyecan tabiki normal. Devami guzel gelir de daha heyecanli ama mutlu donemleriniz başlar InseAllah. Kafa sakinliyi çok çok onemli. Sakin muzikler dinleyin. Transfere kadar yuruyuş yapin. Rahmd kan akimini artirir bu da tutunmaya etki ederSağol daha olmadım perşembe günü olacam 2 gün kaldı çok heyecan var ve endişe hakkımız da hayırlısi sağol
AminRabbım duLarini kabul etsin inşallah![]()
Evet doktorum da dedi gelene kadar yürüyüş yap bir hafta oldu yuruyirum yarım saat 1saat değişiyor amin inşallah ama neden yaptığımi bilmiyordum ilaçlar şişiyor ya ona yördümAmin canim. Heyecan tabiki normal. Devami guzel gelir de daha heyecanli ama mutlu donemleriniz başlar InseAllah. Kafa sakinliyi çok çok onemli. Sakin muzikler dinleyin. Transfere kadar yuruyuş yapin. Rahmd kan akimini artirir bu da tutunmaya etki eder