- 21 Eylül 2021
- 1.259
- 465
- 73
- 25
- Konu Sahibi RABIS 2018
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dualarım seninle güzel haberler ile dön bize, bence var Allah kucağına almayı nasip etsin kaset teste daha silik çıkması normal sıkma canını daha önceki testini hatırla varla yok arası birşeydi bugün yaptığın net belli hayırlısı olsun habersiz bırakmaErkende hemen çıktı kasette çıktı hem silik hemde geç aynı idrar bide. Yorumlarınız
Dedim inşallahDualarım seninle güzel haberler ile dön bize, bence var Allah kucağına almayı nasip etsin kaset teste daha silik çıkması normal sıkma canını daha önceki testini hatırla varla yok arası birşeydi bugün yaptığın net belli hayırlısı olsun habersiz bırakma![]()
Yanlış yazmışım inşallah canım ya evet diyere göre daha belli 2gun önceydi bakalım ne olacak kan verdim bekliyorumDualarım seninle güzel haberler ile dön bize, bence var Allah kucağına almayı nasip etsin kaset teste daha silik çıkması normal sıkma canını daha önceki testini hatırla varla yok arası birşeydi bugün yaptığın net belli hayırlısı olsun habersiz bırakma![]()
Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah haber vermeyi unutma canımYanlış yazmışım inşallah canım ya evet diyere göre daha belli 2gun önceydi bakalım ne olacak kan verdim bekliyorum
Tamam canımRabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah haber vermeyi unutma canım
Dualarım seninle güzel haberler ile dön bize, bence var Allah kucağına almayı nasip etsin kaset teste daha silik çıkması normal sıkma canını daha önceki testini hatırla varla yok arası birşeydi bugün yaptığın net belli hayırlısı olsun habersiz bırakma![]()
Nasıl silimSlm cnm tc gözüküyor dikkaet şuanlık var hayırlı olsun
Ya onu bende bilmiyom çekerken yapcaktın cnmNasıl silim
Bir şey olmaz yaYa onu bende bilmiyom çekerken yapcaktın cnm![]()
Hadii hayırlısıyla yükselsin değerin transferin kaçıncı günü bu değerBir şey olmaz yaşimdilik var gebelik olgun sonra bir daha verecem
11 .günü 6.gun dondurulmuş embriyoHadii hayırlısıyla yükselsin değerin transferin kaçıncı günü bu değer
Hayırlısı olsun canım iki gün sonra tekrarla yükselişi takip edersin11 .günü 6.gun dondurulmuş embriyo
Evet doktorumda öyle dedi inşallah güzel değer cikarHayırlısı olsun canım iki gün sonra tekrarla yükselişi takip edersin
İnşallah canımEvet doktorumda öyle dedi inşallah güzel değer cikar
Kişisel bilgilerinizi silerek yükledim görseli, bu tip raporlarınızı paylaşmadan önce görseldeki tc, isim soyad gibi bilgileri silin ki deşifre olmayınNasıl silim
Teşekkür ederim heyecandanKişisel bilgilerinizi silerek yükledim görseli, bu tip raporlarınızı paylaşmadan önce görseldeki tc, isim soyad gibi bilgileri silin ki deşifre olmayın![]()