• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Hazırlığı Kaç Gün

derinmavi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2022
34
7
36
Herkese merhaba,

Regl olduktan sonra transfer hazırlığına başlanılacak. Bu hazırlık aşaması yaklaşık kaç gün sürüyor? Tecrübe edenler paylaşırsa sevinirim

Adetin 1. Günü saymaya basla 15-20. Günlerde transfer yapılıyor benim bi 18. Gün yapıldı bi 20 yapıldı rahim kalınlığına göre doktor ayarlıyor

21 Eylül gecesi regl oldum yarına transferim vardı 1 gün ertelendi 8 ekimde olacak 15 20 gün arası sürüyor ortalama. Tabi bu yapay siklusta doğalda daha değişken olabilir..

dondurulmuş 3. gün için ilaçlı transferde ortalama kaç gün sürdü süreçleriniz hanımlar ?

Merhaba evet . Dondurulmus 3. Gun 8 hücreli transfer edildi
benim de o şekilde olacak. 3. gün 8 hücreli. Suan döngümün 6. günündeyim. İlaçlara basladık. Umarım güzel sonuçlansın benim de. İki tane mi transfer olmustunjz siz benim yasım 34 iki tane önerir mi bilmiyorum ne zaman konuşmalıyom? 13. nde kontrolüm var.

benim de o şekilde olacak. 3. gün 8 hücreli. Suan döngümün 6. günündeyim. İlaçlara basladık. Umarım güzel sonuçlansın benim de. İki tane mi transfer olmustunjz siz benim yasım 34 iki tane önerir mi bilmiyorum ne zaman konuşmalıyom? 13. nde kontrolüm var.
Ben 31 yaşındaydım transfer zamanı 2 tane transfer ettiler ama evraklarda bir tane edilmiş gibi gosterdıler .

Insallah güzel sonuçlar alırsınız amin

Back
X