Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba siizn dondurulmuş 3. günlerdi di mi17. Gun transfer oldu benımde
Merhaba evet . Dondurulmus 3. Gun 8 hücreli transfer edildimerhaba siizn dondurulmuş 3. günlerdi di mi![]()
benim de o şekilde olacak. 3. gün 8 hücreli. Suan döngümün 6. günündeyim. İlaçlara basladık. Umarım güzel sonuçlansın benim de. İki tane mi transfer olmustunjz siz benim yasım 34 iki tane önerir mi bilmiyorum ne zaman konuşmalıyom? 13. nde kontrolüm var.Merhaba evet . Dondurulmus 3. Gun 8 hücreli transfer edildi
Ben 31 yaşındaydım transfer zamanı 2 tane transfer ettiler ama evraklarda bir tane edilmiş gibi gosterdıler .benim de o şekilde olacak. 3. gün 8 hücreli. Suan döngümün 6. günündeyim. İlaçlara basladık. Umarım güzel sonuçlansın benim de. İki tane mi transfer olmustunjz siz benim yasım 34 iki tane önerir mi bilmiyorum ne zaman konuşmalıyom? 13. nde kontrolüm var.
inşallah çok teşekkür ederimBen 31 yaşındaydım transfer zamanı 2 tane transfer ettiler ama evraklarda bir tane edilmiş gibi gosterdıler .
Insallah güzel sonuçlar alırsınız amin
Doğal siklus mu17. Gun transfer oldu benımde
Ben çok iğne kullandımDoğal siklus mu
NedenBen çok iğne kullandım
Valla hıc sorgulamadım doktor ne yazdıysa kullandım 70-80 iğne yaptım yani eksiği yoktur fazlası vardir 12. Haftaya kadar kullandım kan sulandırıcı falan Progestan
Doğal siklusta yumurtlamadan 3 ve ya 5 gun sonra yapiliyor. Kacinci gün embriyosu olduğuna göreDoğal siklus olduğunda kaç gün sürüyor acaba?