Evet histereskopi olacağınız zaman konusmustukSizinle daha önce konuştuk diye hatırlıyorum. Hangi hastaneydi İstanbul'da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet histereskopi olacağınız zaman konusmustukSizinle daha önce konuştuk diye hatırlıyorum. Hangi hastaneydi İstanbul'da![]()
Merhabalar sorun olmuyor üzülmeyin, transfer ayında hafta sonuna denk geldi 2. Günüm bana o halde 3. Gün gel dediler bende senin gibi tedirgin oldum 3. Gün geç değil mi transfer hazırlığı olacak hayır dedi hemşire hiç problem değil. 3. Gün gidersin tedavine başlarsın sonrası da güzel sonuçların olur inşaAllahArkadaşlar transfer hazırlığı için ilk kontrole adetin kaçıncı günü gidilir
Kanamam bugün başladı ama genelde ilk gün aktif kanama olmazdı bende. Bugün aktif olduğunu fark ettim ama hastaneye ulaşamadım. Yarın arayinca da muhtemelen Perşembe gününe randevu vereceklerdir. Adetin üçüncü günü olmuş olacak sorun olur mu üçüncü gün
Doktorum ikinci gün gel demişti![]()
Merhaba beni 2.gün başlattılar estofem aspirine 10 kasımda tekrar kontrole çagırdılarArkadaşlar transfer hazırlığı için ilk kontrole adetin kaçıncı günü gidilir
Kanamam bugün başladı ama genelde ilk gün aktif kanama olmazdı bende. Bugün aktif olduğunu fark ettim ama hastaneye ulaşamadım. Yarın arayinca da muhtemelen Perşembe gününe randevu vereceklerdir. Adetin üçüncü günü olmuş olacak sorun olur mu üçüncü gün
Beni de 3. Gün başlattılar. 10 Kasım kontrol benim deMerhaba beni 2.gün başlattılar estofem aspirine 10 kasımda tekrar kontrole çagırdılar
Maşallah benim çift transferim olacak orta kalitede ikiside 5.gün embriyosu pozitif haberlerimizide buraya yazmaya inşallahBeni de 3. Gün başlattılar. 10 Kasım kontrol benim de![]()
Evet okudum şimdi yazdıklarınızı aynı ilerliyoruz diye ben de Estrofem folik asit ve Coraspirin kullanıyorum 1 hafta kullancam işte kontrole kadar. Amin inşallah güzel ilerlerMaşallah benim çift transferim olacak orta kalitede ikiside 5.gün embriyosu pozitif haberlerimizide buraya yazmaya inşallah![]()
Aminnn cümlemizin inşallahEvet okudum şimdi yazdıklarınızı aynı ilerliyoruz diye ben de Estrofem folik asit ve Coraspirin kullanıyorum 1 hafta kullancam işte kontrole kadar. Amin inşallah güzel ilerler![]()
Hatırladım evet. Sizin nasıl geçiyor şuanEvet histereskopi olacağınız zaman konusmustukMedikalpark göztepe
Çok teşekkür ederim, sizin sonucunuz pozitif olmuştur inşallahMerhabalar sorun olmuyor üzülmeyin, transfer ayında hafta sonuna denk geldi 2. Günüm bana o halde 3. Gün gel dediler bende senin gibi tedirgin oldum 3. Gün geç değil mi transfer hazırlığı olacak hayır dedi hemşire hiç problem değil. 3. Gün gidersin tedavine başlarsın sonrası da güzel sonuçların olur inşaAllah![]()
Hemen hemen aynı tarihlerdeyiz. Hepimizin emekleri karşılığını bulur inşallahMerhaba beni 2.gün başlattılar estofem aspirine 10 kasımda tekrar kontrole çagırdılar
Aminn inşallah dilerim buraya hepimiz pozitif haberlerimizide yazarızHemen hemen aynı tarihlerdeyiz. Hepimizin emekleri karşılığını bulur inşallah![]()
2.3 gün başlayanlar opu veya aşılama olabilir ya.. zor değil aslında stresli birazcık ama o da heyecandanHemen ikinci ya da üçüncü gün ilaca başlayanlar varmış ama onlar ne kullanıyor ki acaba
Çok karmaşık ya. İşin en zor kısmı transfer asamasiymis![]()
İnşallahhhhAminn inşallah dilerim buraya hepimiz pozitif haberlerimizide yazarız![]()
Sonu güzel olsun da inşallah. Emeklerimiz karşılığını bulsun. Hepsini unuturuz2.3 gün başlayanlar opu veya aşılama olabilir ya.. zor değil aslında stresli birazcık ama o da heyecandan![]()
binlerce şükür dün kalp atışını duydum darısı tüm isteyenlere inşaAllahÇok teşekkür ederim, sizin sonucunuz pozitif olmuştur inşallah![]()
Masallahhhbinlerce şükür dün kalp atışını duydum darısı tüm isteyenlere inşaAllah![]()
Hayır olmaz zaten adetin adetin 2. Ya da 3. Günü gelin diyorlar benim mesela en yoğun 3. Gün geliyor 3. Gün gitmiştim şu anda 6 günlük transferimArkadaşlar transfer hazırlığı için ilk kontrole adetin kaçıncı günü gidilir
Sonuç hayırlısıyla pozitif olur inşallahHayır olmaz zaten adetin adetin 2. Ya da 3. Günü gelin diyorlar benim mesela en yoğun 3. Gün geliyor 3. Gün gitmiştim şu anda 6 günlük transferim![]()
AminnnnnnnSonu güzel olsun da inşallah. Emeklerimiz karşılığını bulsun. Hepsini unuturuz![]()
Amin canım hepimize nasip etsin sağlıcakla ve kolaylıklaSonuç hayırlısıyla pozitif olur inşallah
Ben de yarın muayene olacağım. 3. Gün olmuş olacak![]()