• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar transfer hazırlığı için ilk kontrole adetin kaçıncı günü gidilir
Kanamam bugün başladı ama genelde ilk gün aktif kanama olmazdı bende. Bugün aktif olduğunu fark ettim ama hastaneye ulaşamadım. Yarın arayinca da muhtemelen Perşembe gününe randevu vereceklerdir. Adetin üçüncü günü olmuş olacak sorun olur mu üçüncü gün
Doktorum ikinci gün gel demişti :(
Merhabalar sorun olmuyor üzülmeyin, transfer ayında hafta sonuna denk geldi 2. Günüm bana o halde 3. Gün gel dediler bende senin gibi tedirgin oldum 3. Gün geç değil mi transfer hazırlığı olacak hayır dedi hemşire hiç problem değil. 3. Gün gidersin tedavine başlarsın sonrası da güzel sonuçların olur inşaAllah🙏🏻

Kanamam bugün başladı ama genelde ilk gün aktif kanama olmazdı bende. Bugün aktif olduğunu fark ettim ama hastaneye ulaşamadım. Yarın arayinca da muhtemelen Perşembe gününe randevu vereceklerdir. Adetin üçüncü günü olmuş olacak sorun olur mu üçüncü gün
Merhaba beni 2.gün başlattılar estofem aspirine 10 kasımda tekrar kontrole çagırdılar

Maşallah benim çift transferim olacak orta kalitede ikiside 5.gün embriyosu pozitif haberlerimizide buraya yazmaya inşallah 🙏
Evet okudum şimdi yazdıklarınızı aynı ilerliyoruz diye ben de Estrofem folik asit ve Coraspirin kullanıyorum 1 hafta kullancam işte kontrole kadar. Amin inşallah güzel ilerler🙏🏼

Merhabalar sorun olmuyor üzülmeyin, transfer ayında hafta sonuna denk geldi 2. Günüm bana o halde 3. Gün gel dediler bende senin gibi tedirgin oldum 3. Gün geç değil mi transfer hazırlığı olacak hayır dedi hemşire hiç problem değil. 3. Gün gidersin tedavine başlarsın sonrası da güzel sonuçların olur inşaAllah🙏🏻
Çok teşekkür ederim, sizin sonucunuz pozitif olmuştur inşallah 🥰

Hemen ikinci ya da üçüncü gün ilaca başlayanlar varmış ama onlar ne kullanıyor ki acaba
Çok karmaşık ya. İşin en zor kısmı transfer asamasiymis 🥰
2.3 gün başlayanlar opu veya aşılama olabilir ya.. zor değil aslında stresli birazcık ama o da heyecandan 🥹

Hayır olmaz zaten adetin adetin 2. Ya da 3. Günü gelin diyorlar benim mesela en yoğun 3. Gün geliyor 3. Gün gitmiştim şu anda 6 günlük transferim🌸

Back
X