Transfer hazırlığım başladı kızlar 🧚🧚❤️🤗

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.630
1.007
83
Merhaba kızlar transfer hazırlığım için geldim İlaçlarımı aldım büyük gün (Pazartesi) aksilik bulmadan hayırlısı ile atlatalım hep beraber 🤲🥲🤗🤩

Eklentiler

• C46C1377-19BB-41D1-B812-01FF4461D9DC.webp
    C46C1377-19BB-41D1-B812-01FF4461D9DC.webp
    77,8 KB · Görüntüleme: 331
Merhaba kızlar transfer hazırlığım için geldim İlaçlarımı aldım büyük gün (Pazartesi) aksilik bulmadan hayırlısı ile atlatalım hep beraber 🤲🥲🤗🤩
Hayırlı olsun 🧿 sağlıkla gelsin yavrucugunuz sağlıkla ilerlesin gebeliğiniz umarım sorunsuz bir şekilde hallolur

Böyle paylasım yapmanız çok iyi olmus 😊 hayırlı olsun öncelikle.
Ben de hayırlısıyla transfer olacağım ama dinlendirme dönemindeyim şuan 😊
Hangisini hangi aralarda kullanacaksınız.
Adetliyken mi baslanıyor bu ilaçlara

Böyle paylasım yapmanız çok iyi olmus 😊 hayırlı olsun öncelikle.
Ben de hayırlısıyla transfer olacağım ama dinlendirme dönemindeyim şuan 😊
Hangisini hangi aralarda kullanacaksınız.
Adetliyken mi baslanıyor bu ilaçlara
Teşekkür ederim 🤗
Bugün kontrle gttm bunlar yazıldı yarın başlıyorum iğne de içerisinde Canm regl değilim yani pazartesiye gün verdi transfer için. İğemin biri her gün diğeri 3 günde 1 haplar da değişiyor 🤗 hadi bakalım zaman çabuk geçer size de İnşAllah heyecanlı ve yorucu bi süreç 🥰

Teşekkür ederim 🤗
Bugün kontrle gttm bunlar yazıldı yarın başlıyorum iğne de içerisinde Canm regl değilim yani pazartesiye gün verdi transfer için. İğemin biri her gün diğeri 3 günde 1 haplar da değişiyor 🤗 hadi bakalım zaman çabuk geçer size de İnşAllah heyecanlı ve yorucu bi süreç 🥰
Teşekkürler 🙏🏻 Evet canım çook heyecanlı ☺️ insallah sıkıca tutunur bebişin sana . Kaçıncı gün emrbiyosu 🤗

Hayırlısı olsun inşallah Rabbim maddi manevi kolaylıklar versin 🤲
Bende transfer hazırlığındayım 😍

Aynen sanırım beraber ilerleyeceğiz ben şu an estrofem
Coraspin
Folikasit kullanıyorum .
Yarın kontrolum var bakalim ne dicek 😍
Hadi bakalım Canm haber et yarın mutlaka 🤩 bugün de benm vardı bunları yazdılar yarın başlıyorum öncesi tabiki estrofem kullanıyordum yine devam edicekmişim sen nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun 🤗

Hadi bakalım Canm haber et yarın mutlaka 🤩 bugün de benm vardı bunları yazdılar yarın başlıyorum öncesi tabiki estrofem kullanıyordum yine devam edicekmişim sen nerde oturuyorsun hangi hastaneye gidiyorsun 🤗
Yarin muhakkak yazarim 😍
İstanbuldayım cnm Aret Kamar doktorum
Sen nerde tedavi görüyorsun

Bende İstanbul cnam Fatih’e gidiyorum bezmialeme
Senn kaçıncı gün embriyosu 🤗
5.gün embriyosu cnm benimde 2. Denemem hayirlisi bakalım
9 haftalıkti gelişimi durdu kürtaj oldum.
2 ay dinlendim şimdi tekrar başladık 2 embriyo transferi olucak nasibimizde varsa olur inşallah 😍🤲

Aslında bılmıyorum yumurtalarım toplandı regl oldum ama hormonlarım yuksek cıktı bı adet daha bekliyorum ınsallah dusmustur dustu ise bu ay olacak inşallah
Hayırlısı olsun inşallah 🤲
1 regl dönemi geçince degerler normale dönüyor canim endişelenme hayirla sonuçlansin inşallah

Back
X