• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer hazırlık ilaçları karın ağrısı yapar mı

Ebruha

Guru
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
860
301
303
Merhabalar
16 Kasım akşam saat 20:00’da Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptim
Bugün 18 Kasım ve sabah 08:00 itibarıyla 36 saat olmuştu.

Bu sabah 08:00’de Prednol ve Progestan fitil kullandım.
11:00’de Monodoks ve Matofin içtim.

Şu an saat akşam 5e geliyor ve yaklaşık 2 3 saattir özellikle sağ tarafta, alt karında ve belimde hafif-orta şiddette bir ağrı var. Ayakta da otururken de aynı şekilde devam ediyor.

Benzer yaşayan var mı bir terslik olmasindan endişeleniyorum. Ağrı gecmedi bir türlü
Hemsireye yazdım sorun yok falan dedi ama geçmedi ağrı hala:(

Merhabalar
16 Kasım akşam saat 20:00’da Ovitrelle çatlatma iğnesi yaptim
Bugün 18 Kasım ve sabah 08:00 itibarıyla 36 saat olmuştu.

Bu sabah 08:00’de Prednol ve Progestan fitil kullandım.
11:00’de Monodoks ve Matofin içtim.

Şu an saat akşam 5e geliyor ve yaklaşık 2 3 saattir özellikle sağ tarafta, alt karında ve belimde hafif-orta şiddette bir ağrı var. Ayakta da otururken de aynı şekilde devam ediyor.

Benzer yaşayan var mı bir terslik olmasindan endişeleniyorum. Ağrı gecmedi bir türlü
Hemsireye yazdım sorun yok falan dedi ama geçmedi ağrı hala:(
Merhaba bende yarın başlayacağım ama saatleri nasıl yapayım bilemedim siz kendiniz mi belirlediniz saatleri bu arada ilk defa kullandığımız ilaçlar olduğu için normal olduğunu düşünüyorum ben

Merhaba bende yarın başlayacağım ama saatleri nasıl yapayım bilemedim siz kendiniz mi belirlediniz saatleri bu arada ilk defa kullandığımız ilaçlar olduğu için normal olduğunu düşünüyorum ben
Ağrının sebebi çatlatma iğnesiymis iki üç saat şiddetli bir ağrım vardı ama şuan geçti çok şükür

Saatleri tamamen dakik kullanabilmek için kendim belirledim, hastane bir saat çizelgesi vermedi. Ne olur ne olmaz diye alarm kurarak ilerliyorum.

Benim ilaç düzenim şöyle:

Sabah

08.00 – Prednol (kortizon olduğu için sabah almayı tercih ettim)

08.10 – Progesteron fitili

11.00 – Monodoks

11.30 – Matofin (mideyi yormasın diye aralıklı alıyorum)

Akşam

20.10 – Progesteron fitili

23.30 – Matofin + Folik Asit

Hepsini böyle düzenledim kafam karismasin unutmayayim ve üst üste içip midemi yormayayim diye 😇

Ağrının sebebi çatlatma iğnesiymis iki üç saat şiddetli bir ağrım vardı ama şuan geçti çok şükür

Saatleri tamamen dakik kullanabilmek için kendim belirledim, hastane bir saat çizelgesi vermedi. Ne olur ne olmaz diye alarm kurarak ilerliyorum.

Benim ilaç düzenim şöyle:

Sabah

08.00 – Prednol (kortizon olduğu için sabah almayı tercih ettim)

08.10 – Progesteron fitili

11.00 – Monodoks

11.30 – Matofin (mideyi yormasın diye aralıklı alıyorum)

Akşam

20.10 – Progesteron fitili

23.30 – Matofin + Folik Asit

Hepsini böyle düzenledim kafam karismasin unutmayayim ve üst üste içip midemi yormayayim diye 😇
Kahvaltıdan sonra mı prednol kullanıyorsunuz pekii transferiniz ne zaman

Siz şuan hangi doktordasiniz
Yücel hocayi uzun süredir göremedim hep sevinç hoca baktı bana

Kahvaltıdan sonra mı prednol kullanıyorsunuz pekii transferiniz ne zaman
Hayır o saatte pek bişey yiyemiyorum ama yine de midem agrimasin diye bir dilim ekmek yiyip sonra içtim. Artisi eksisi nedir bilmiyorum hastane bişey demedi bunla ilgili

Siz şuan hangi doktordasiniz
Yücel hocayi uzun süredir göremedim hep sevinç hoca baktı bana
Banada lale hoca sevinç hoca karışık girdi ben sadece dün muayene oldum adetin 11.günü direkt transfer için gün verdiler pazar günü gelin dediler

Hayır o saatte pek bişey yiyemiyorum ama yine de midem agrimasin diye bir dilim ekmek yiyip sonra içtim. Artisi eksisi nedir bilmiyorum hastane bişey demedi bunla ilgili
Ben sordum hemşire hattına tok karnına dediler monodoks ve prednolu

Banada lale hoca sevinç hoca karışık girdi ben sadece dün muayene oldum adetin 11.günü direkt transfer için gün verdiler pazar günü gelin dediler
Yücel hoca mı muayene etti sizi
Ben de cumartesi günü transfer olacağım inşallah 🥰

Peki değerleriniz nasıl ben yazayım

Adetin 11. Günü gittim rahim duvarı 7.9 folikul 14 mm lh 3.5 gibi biseydi

Adetin 13. Günü gittim rahim duvarı 10mm folikul 18 mm lh 7
Cumartesi gününe de Transfer tarihi verildi. Bir daha hiç muayene olmadım 😇

Back
X