Bende ikinci adetimi bekliyorum.. şuan henuz yaptiğim birsey yok biraz tedavi yoğunlugunun yorgunlugunu atmaya calisiyorum. Hayit kullaniyorumve hacemat olucam simdilik yavastan dualarima ve yememe icmeme dikkatle baslicam insallah
Canim ben zaten ohss riskim vardi cok fazla yumurta oldu.. rahatsizliklarim oldu o yuzden erteledik. Opudan sora 8.nci gunde hasta oldum.. sen oldunmu ilk hastaliginiİnşallah dualarımız kabul olur canımyumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldun? Karında şişlik oluyor çok
Canim ben zaten ohss riskim vardi cok fazla yumurta oldu.. rahatsizliklarim oldu o yuzden erteledik. Opudan sora 8.nci gunde hasta oldum.. sen oldunmu ilk hastaligini
Ben ikinciti bekliyorum.. seninki ikinci adettemi olucak?Yok canım olmadım ikinci adette mi olacak acaba
Ben ikinciti bekliyorum.. seninki ikinci adettemi olucak?
Merhaba arkadaşlar ben 4. tüp bebeğimde pozitif sonuç aldım. Diğer transferlerimden farklı olarak yaptığım tek şey psikoloğa gitmekti.
Nasil bir tedavi verdi size doktor.. bende bilinc alti konularinda calismalar yaptim rahatladim.. olumlamalar vs..Merhaba arkadaşlar ben 4. tüp bebeğimde pozitif sonuç aldım. Diğer transferlerimden farklı olarak yaptığım tek şey psikoloğa gitmekti.
Extra hic bisey yapmadim herseyi kendi haline biraktim ne gida ne takviye hic bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?