Transfer için adet dönemini bekleyenler neler yapıyorsunuz motivasyon için ve vücut için nasıl besleniyorsunuz ?

mommm

a coffee lover ☕️
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
5.072
2.468
123
Transfer öncesi meditasyon 🧘‍♀️ Ve neler yiyip içiyorsunuz hangi duaları okuyorsunuz kızlar 🙋

Bende ikinci adetimi bekliyorum.. şuan henuz yaptiğim birsey yok biraz tedavi yoğunlugunun yorgunlugunu atmaya calisiyorum. Hayit kullaniyorumve hacemat olucam simdilik yavastan dualarima ve yememe icmeme dikkatle baslicam insallah

Bende ikinci adetimi bekliyorum.. şuan henuz yaptiğim birsey yok biraz tedavi yoğunlugunun yorgunlugunu atmaya calisiyorum. Hayit kullaniyorumve hacemat olucam simdilik yavastan dualarima ve yememe icmeme dikkatle baslicam insallah

İnşallah dualarımız kabul olur canım 🙏 yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldun? Karında şişlik oluyor çok

İnşallah dualarımız kabul olur canım 🙏 yumurta toplama işleminden kaç gün sonra adet oldun? Karında şişlik oluyor çok
Canim ben zaten ohss riskim vardi cok fazla yumurta oldu.. rahatsizliklarim oldu o yuzden erteledik. Opudan sora 8.nci gunde hasta oldum.. sen oldunmu ilk hastaligini

Yok canım olmadım ikinci adette mi olacak acaba

Bende ikinci adet bekliyorum bende opudan 6 gün sonra hasta oldu şimdi bekliyorum bol bol dua ediyorum ve doktor verdiği vitaminleri içmeye çalışıyorum zaman hiç geçmiyor

Merhaba arkadaşlar ben 4. tüp bebeğimde pozitif sonuç aldım. Diğer transferlerimden farklı olarak yaptığım tek şey psikoloğa gitmekti.

• Beğen
Reactions: H M
Büyük ihtimalle öyle olacak benimde karnımda şişkinlik var hala

Merhaba arkadaşlar ben 4. tüp bebeğimde pozitif sonuç aldım. Diğer transferlerimden farklı olarak yaptığım tek şey psikoloğa gitmekti.
Nasil bir tedavi verdi size doktor.. bende bilinc alti konularinda calismalar yaptim rahatladim.. olumlamalar vs..

Hadi ya neden ki acaba kafaya takmaktan mı olmuyormuş ?kendinizde veya eşinizde bir problem varmıydı ?

Ne eşimde ne bende problem yoktu. Kafaya takmamak diye bir şey yok bence. Tüp bebek yaptırıp kafaya takmamak ne mümkün. EMDR tekniğiyle bilinçaltı çalışmalar yaptık. Özel gevşeme egzersizleri vs. Hatta transferimde de yanımda girdi el eleydik hep.

Back
X