Transfer için adet olmak gereklimi

Demircilknr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
217
197
33
32
Mrb kızlar yardımcı olun lütfen gecen ay yumurta toplama yapıldı donduruldu 11 adet embriyom 2. Adette transfer olacaktı toplamadan 5 gun sonra 16 mayısta ilk adetım oldu dün adet olmam gerekıyordu olmadım sorum su ki kullanılan ilaclar gektirirmi yada transfere gerek kalmadan hamilemi kaldım yoksa suan hastalanmıs olsam bayramdan öncesıne transferim yetişirdi en azından benim gibi transferi ertelenen oldumu adetiniz geciktimi şimdiden teşekkürler

transferden önce size ilaçlar veriliyor. estrofem gibi. size verdilermi verdilerse o adet olmanızı engelliyor

ben yumurta toplandı adet oldum. adetten sonra bana ilaç listesi verildi. onu kullanmaya başladım. tarihleri tam hatırlamıyorum ama 10 gün gibi bir süre geçince rahim kalınlığına baktılar. uygun kalınlığa gelince transfer günü belirleyip çağırdılar. verilen ilaçlardan dolayı adet görmedim

Bana neden ole yapmadıkar anlamadım sureci uzattılar gercenten zaman gecmek bilmiyor gun sayıyorum oyle

Yok hiç bi ilac vermedi ama adette olmadım aramalımıyım doktoru sence tüp bebek mi seninde
evet benimde tüp bebek. doktor sana adet olunca gel dediyse sakin ol. stresten adet gecikmesi yaşanıyor. bir kaç gün bekle olmazsa doktorunu ararsın. olursanda doktora gidince sana ilaçlar verecek rahimi transfere hazırlamak için. onları kullanmaya başlayacaksın

Ay tekrar erteler diye korkuyorum 2.5 yıldır hayalını kuruyorum ilk bebek mi

Bana neden ole yapmadıkar anlamadım sureci uzattılar gercenten zaman gecmek bilmiyor gun sayıyorum oyle
rahimin dinlendirmek için beklemiştir. buda iyi birşey. korkma doktorun mutlaka bildiği birşey vardır. rabbim gönlüne göre versin

Ay tekrar erteler diye korkuyorum 2.5 yıldır hayalını kuruyorum ilk bebek mi
evet ilk bebek. geç olsun sağlıklı olsun. rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. erken olup kayıp yaşamakdansa doktor ince elesin detaylara baksın tedbir olsun sağlıkla kucağına alırsın. bol bol dua et. ama tutunsun diye değil, sağlıkla kucağına almayı nasip et diye dua et.

Cok saol canım cevap verdiğin için allah sag salım kucagına almayı nasıp etsin insallah yas kac kac embriyo transfer edildi

Cok saol canım cevap verdiğin için allah sag salım kucagına almayı nasıp etsin insallah yas kac kac embriyo transfer edildi
teşekkür ederim canım. rabbim sanada gönlüne göre versin. ben 38 yaşındayım. bana 2 tane 1. kalite embriyo transfer edildi. stresli bir süreç biliyorum. ama sakin olmaya çalış. adetin stresden gecikmiş bence. sana önerebileceğim tek şey stresten uzak dur. tüp bebek ve gebeliğin en büyük düşmanı stres. ben iki bebeğimi kaybettim. bu 3. denemem ve her seferinde doktorum stresden uzak dur dedi. ne kadar sakin olursan o kadar herşey yolunda gidiyor.

Olabilir canım hep bugune odaklandım tabi kesin stresten gecıktı insan bı yandanda umitlenio yoksa normal mi oldu die Hayal işe en ufak bi ihtimal bile aklına gelıyor insanın

Olabilir canım hep bugune odaklandım tabi kesin stresten gecıktı insan bı yandanda umitlenio yoksa normal mi oldu die Hayal işe en ufak bi ihtimal bile aklına gelıyor insanın
içini rahatlatmak için istersen yarın kan ver net sonuç alırsın.

adet olur olmaz transfer olmuyorsun zaten canım. adetten 10-15 gün geçiyor transfer için. ilaç kullanacaksın daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…