Transfer için Adet olmayı bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Selam kızlar . Yeni konum hayırlı olsun :) öncelikle hepimizin Allah yardımcısı olsun . Transfer için adet olmayı bekliyorum insallah hayırlısıyla rahim kalınlasıp transferim yapılır benim gibi bekleyen arkadaslar olursa birlikte dertleşip birlikte bekleyelim ne dersiniz ;)

Canımmm banada doktorum 2. Adette gel transfer için dedi. Bugün 1. Adetimin son günüydü. Heycanla 2.sinin gelmesini bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor :KK48:

Canımmm banada doktorum 2. Adette gel transfer için dedi. Bugün 1. Adetimin son günüydü. Heycanla 2.sinin gelmesini bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor :KK48:
Aynen canım sabırla beklicez artık. Niye ilk adette transferin yapılmadı canım. Kac yumurtadn toplandı opuda

Merhaba bende Doğum kontrol hapı kullanıyorum dondurulmus embrıyo konulmuştu tutmadı bır adet gecırdım şimdi hapım 4 tane kaldı bır hafta içinde hastalanırım sanırım adetin 3.gunu baslıcaz yıne tedavıye hayırlısıyla 7 yaşında bir oğlum var oda tüp hepımızın hakkında hayırlısı olsun inş

Aynen canım sabırla beklicez artık. Niye ilk adette transferin yapılmadı canım. Kac yumurtadn toplandı opuda
Opudan 4-5 gün sonra adet görüceksin zaten hem rahimin dinlenmesi lazım hemde ilaçların etkisi geçsin öyle dedi doktorum. 11 tane toplandı canım senin ?

Merhaba bende Doğum kontrol hapı kullanıyorum dondurulmus embrıyo konulmuştu tutmadı bır adet gecırdım şimdi hapım 4 tane kaldı bır hafta içinde hastalanırım sanırım adetin 3.gunu baslıcaz yıne tedavıye hayırlısıyla 7 yaşında bir oğlum var oda tüp hepımızın hakkında hayırlısı olsun inş
Hayırlısı olsun canım benimde söktürücü bit bekkiyoruz bakalım

Opudan 4-5 gün sonra adet görüceksin zaten hem rahimin dinlenmesi lazım hemde ilaçların etkisi geçsin öyle dedi doktorum. 11 tane toplandı canım senin ?
Benm 23 toplandı 10 tane donduruldu 3 tanesi pgr ye gitti 2 tane saglam geldi canım . 9 tane var dondurulmuşum

Bende senin gibi 2.adeti bekliyorum canım

Back
X