Transfer için Adet olmayı bekleyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Selam kızlar . Yeni konum hayırlı olsun :) öncelikle hepimizin Allah yardımcısı olsun . Transfer için adet olmayı bekliyorum insallah hayırlısıyla rahim kalınlasıp transferim yapılır benim gibi bekleyen arkadaslar olursa birlikte dertleşip birlikte bekleyelim ne dersiniz

Canımmm banada doktorum 2. Adette gel transfer için dedi. Bugün 1. Adetimin son günüydü. Heycanla 2.sinin gelmesini bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor

Canımmm banada doktorum 2. Adette gel transfer için dedi. Bugün 1. Adetimin son günüydü. Heycanla 2.sinin gelmesini bekliyorum. Günler geçmek bilmiyor
Aynen canım sabırla beklicez artık. Niye ilk adette transferin yapılmadı canım. Kac yumurtadn toplandı opuda

Merhaba bende Doğum kontrol hapı kullanıyorum dondurulmus embrıyo konulmuştu tutmadı bır adet gecırdım şimdi hapım 4 tane kaldı bır hafta içinde hastalanırım sanırım adetin 3.gunu baslıcaz yıne tedavıye hayırlısıyla 7 yaşında bir oğlum var oda tüp hepımızın hakkında hayırlısı olsun inş

Aynen canım sabırla beklicez artık. Niye ilk adette transferin yapılmadı canım. Kac yumurtadn toplandı opuda
Opudan 4-5 gün sonra adet görüceksin zaten hem rahimin dinlenmesi lazım hemde ilaçların etkisi geçsin öyle dedi doktorum. 11 tane toplandı canım senin ?

Hayırlısı olsun canım benimde söktürücü bit bekkiyoruz bakalım

Opudan 4-5 gün sonra adet görüceksin zaten hem rahimin dinlenmesi lazım hemde ilaçların etkisi geçsin öyle dedi doktorum. 11 tane toplandı canım senin ?
Benm 23 toplandı 10 tane donduruldu 3 tanesi pgr ye gitti 2 tane saglam geldi canım . 9 tane var dondurulmuşum

Bende senin gibi 2.adeti bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…