Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar . Yeni konum hayırlı olsun :) öncelikle hepimizin Allah yardımcısı olsun . Transfer için adet olmayı bekliyorum insallah hayırlısıyla rahim kalınlasıp transferim yapılır benim gibi bekleyen arkadaslar olursa birlikte dertleşip birlikte bekleyelim ne dersiniz
Merhaba bende Doğum kontrol hapı kullanıyorum dondurulmus embrıyo konulmuştu tutmadı bır adet gecırdım şimdi hapım 4 tane kaldı bır hafta içinde hastalanırım sanırım adetin 3.gunu baslıcaz yıne tedavıye hayırlısıyla 7 yaşında bir oğlum var oda tüp hepımızın hakkında hayırlısı olsun inş
Opudan 4-5 gün sonra adet görüceksin zaten hem rahimin dinlenmesi lazım hemde ilaçların etkisi geçsin öyle dedi doktorum. 11 tane toplandı canım senin ?
Merhaba bende Doğum kontrol hapı kullanıyorum dondurulmus embrıyo konulmuştu tutmadı bır adet gecırdım şimdi hapım 4 tane kaldı bır hafta içinde hastalanırım sanırım adetin 3.gunu baslıcaz yıne tedavıye hayırlısıyla 7 yaşında bir oğlum var oda tüp hepımızın hakkında hayırlısı olsun inş
Opudan 4-5 gün sonra adet görüceksin zaten hem rahimin dinlenmesi lazım hemde ilaçların etkisi geçsin öyle dedi doktorum. 11 tane toplandı canım senin ?