Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kizlar,
Ben de tup bebek yaptirmaya karar verdim
Beni ilgilendiren konu, eger transfer ikinci aya kalarsa fiyatta degisiklik acaba ne kadar olur?
Selam kizlar,
Beni ilgilendiren konu, eger transfer ikinci aya kalarsa fiyatta degisiklik acaba ne kadar olur?
Aydan aya transfer parası değişmez yılbaşından sonra genelde senede 1 kez değişir max olacağı 6 ayda bir değişmesi. Ben 2 ay önceden sormuştum hatta aynı ücreti ödedim
Selam kizlar,
Aydan aya transfer parası değişmez yılbaşından sonra genelde senede 1 kez değişir max olacağı 6 ayda bir değişmesi. Ben 2 ay önceden sormuştum hatta aynı ücreti ödedim
Yok canım , ben şeyi kast etmiştim hani yumurtalar toplandığı zaman bazen ikinci aya sarkıyor, pcos olduğu için. Embrio donduruluyor o zaman. Onun ücreti acaba çok mu olur
Yok canım , ben şeyi kast etmiştim hani yumurtalar toplandığı zaman bazen ikinci aya sarkıyor, pcos olduğu için. Embrio donduruluyor o zaman. Onun ücreti acaba çok mu olur
Evet sordum sadece kendi istegime gore 5-6 ayligina ya da senelik donduruldugu zaman ekstra uceet odeniyir. Yoksa pcos kaynakli olup 2ci aya sarkarsa olmuyormus
Evet sordum sadece kendi istegime gore 5-6 ayligina ya da senelik donduruldugu zaman ekstra uceet odeniyir. Yoksa pcos kaynakli olup 2ci aya sarkarsa olmuyormus
Bazı sebeplerden ötürü transfer ikinci ya da üçüncü aya sarkabiliyor öyle olunca ekstra ücret ödenmiyor ilk ödediğin ücretin içinde oluyor. Bana doktorum şey demişti hani olurda ilk transfer negatif olursa ikinci transferde ücret ödemem gerekmediğini söylemişti herkste öyle mi bilmiyorum