• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim Ayı Transferleri Toplaşın

Kızlar benim tutmadigi için adeti bekliyorum ama o kadar içim sıkkın ki hayırlısı ile adet olsam hayattan soğumuş vaziyetteyim inş bu adet gelince biter. Fenalardayım bugün

Kızlar bende 22 ekimde transfer olucam inş şimdi itinayla ilaçlarımı içmekteyim:) o kadar çok ki kafam karışacak unutucam diye tedirgin oluyorum 🤭
Benim kalite 5. Gün 2bc diğeri daha düşük kalite ikisi de transfer edilecek bilmiyorum kalite işine çok takılmak istemiyorum ama çok da umutlanmak istemiyorum hayal kırıklığı yasamayaym diye . Embriyo glue intralipid serumda yaptiricam artık ama iste embriyo kalitesizse diye endişeleniyorum inş tutar bu şekilde bi kalitede transfer olup pozitif olan var mi
Merhaba canım benim embriyom içinde iyi kalite değil demişlerdi 3bc üzülmüştüm ama pozitif aldım çok şükür kaliteye takılma tutunacak olan tutunuyor gerçekten

Kızlar selam. T+8 de yaptığım test silik pozitifti. Bugün t+10 freely marka ile yaptım negatif çıktı. Ya pozitif olan ya negatif olan yanlış ama bilemedim.
İçini ferah tut yanlış test benimde başıma gelmişti, pazartesi ikimizin de test günüydü yanlış hatırlamıyorsam en doğrusu o olacak gibi

Merhaba canım benim embriyom içinde iyi kalite değil demişlerdi 3bc üzülmüştüm ama pozitif aldım çok şükür kaliteye takılma tutunacak olan tutunuyor gerçe
Yaaa massaallah çok sevindim saglikla hamileliğin ilerlesin inş sağlıkla büyüsün 😇
Böyle hikayeleri duyunca umut oluyor bana da 2bc 2cc tutanları da okudum inş benimde pozitif olur sağlıkla ilerler 🥲

Lütfen hayal kırıklığına uğramayın. Kalite kısmına da takılmayın derim ben 🙏 benim 1.transferim de AA kaliteydi şubat 2025 de ilk pozitifi gördük .. Nisan da 11 haftalıkken alındı. 5 ay ara vermişim. Bu süreç psikolojik olarak görmezden gelinemezdi. Sindirerek ve tekamülle yeniden başlamaya karar verdik. Ve 2. Denememiz bugün pozitif. Ben hep söylüyorum yine söylemek istiyorum kesinlikle üç önemli evre vardır bu süreçte. Ve tüm bu evreleri tamamladıktan sonra ancak derin bir nefes alınabilir.. Bunlardan 1. Pozitifi görmek 2. Sağlıklı keseyi görmek ve 3. Kalp atışını duymak. Bu yüzden 3 aylık olana kadar beklemeye ve sevdiklerimize sonra söylemeye karar verdik. Bedenen de hazır hissetmek önemli. Hepimizin güzel haberler alması ve burada paylaşması dileğiyle🙏🌸

Lütfen hayal kırıklığına uğramayın. Kalite kısmına da takılmayın derim ben 🙏 benim 1.transferim de AA kaliteydi şubat 2025 de ilk pozitifi gördük .. Nisan da 11 haftalıkken alındı. 5 ay ara vermişim. Bu süreç psikolojik olarak görmezden gelinemezdi. Sindirerek ve tekamülle yeniden başlamaya karar verdik. Ve 2. Denememiz bugün pozitif. Ben hep söylüyorum yine söylemek istiyorum kesinlikle üç önemli evre vardır bu süreçte. Ve tüm bu evreleri tamamladıktan sonra ancak derin bir nefes alınabilir.. Bunlardan 1. Pozitifi görmek 2. Sağlıklı keseyi görmek ve 3. Kalp atışını duymak. Bu yüzden 3 aylık olana kadar beklemeye ve sevdiklerimize sonra söylemeye karar verdik. Bedenen de hazır hissetmek önemli. Hepimizin güzel haberler alması ve burada paylaşması dileğiyle🙏🌸
Kaybınız için çok üzüldüm. 11 hafta sonra ne oldu?

Aaa seninle değerlerimiz bizim çok benzer çıkmış.
T+7 hcg 110, 1
T+9 hcg 317.6
T+11 hcg 626.7
T+13 hcg 1730

13. Gün neden bu kadar fırladı gitti Bilmşyorum
3 katı bile geçmiş massallah 😂😂 ben sende ikiz hissediyorum canim başka bir açıklamam yok. Daha kan vermeyeceksin dimi ? Bende yarin verecegim bir kez daha bakalım demisti hemsirem ona göre de randevu verecek insallah🫠

Benimde transferin 2.gunu kizlar dun tarnsfer oldum 2 saat dinlenin odada dediler ama o kadar idrara sıkıştım ki 1 saat sonra kalktım şuan vicdan azabı çekiyorum
Benim doktorum hemen idrarınızı yapabilirsiniz dedi ve 30 dk dinlenip çıktım

Merhaba kızlar 25 Ekim transfer olacağım.Bugün doktorum polip var dedi istiyorsan bir sonraki ay yapalım dedi yok dedim bu ay olsun polip 1 cmmiş böyle bir durum yaşayan var mı?
Bu tabloya beni de ekler misiniz inşallah güzel haberler veririm

Back
X