Offff aşırı güzel bir düşünce yapısı inanın çok özendim ama o kadar yoruldum ki artık sonucu bekleyecek dermanım kalmadı. Böyle de stresteyim gerçekten düşünmeden 1 dakikam geçmedi kaç gündürLütfen yapmayın, çok aşırı erken. Sonuç negatifte olsa pozitifte olsa daha beter stres olacaksınız. Nasipse bende yakın zamanda tedaviye başlıycam, 12.günden önce hiç bi şekilde test yapmayı düşünmüyorum. Beklediğim günleri belirsizlikten canımı sıkarak değilde, sanki hamileymişim gibi geçirmeyi planlıyorum. 12.günün sonunda eğer annelik bana nasip olmamışsa da, bana kalan keyfini çıkardığım o 12 gün olacak
Belki ben hayaline bile ilk kez bu kadar bu kadar yaklaştığım için bu kadar iyimserimdir, yada yaşım fazlasıyla büyük olduğu için. Ama hepimiz her ay beklerken de stresliyiz malesef.Offff aşırı güzel bir düşünce yapısı inanın çok özendim ama o kadar yoruldum ki artık sonucu bekleyecek dermanım kalmadı. Böyle de stresteyim gerçekten düşünmeden 1 dakikam geçmedi kaç gündür
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim deneme sayım fazlasıyla çoğaldı. Tutunan da oldu tabi ama kalbi atmadı sonlandı. Artık bazı şeylerle erken yüzleşmek istiyorum ben her gün ayrı bı umut benim için olduysa da sevineyim olmadıysa da umutlanmayayim daha fazla. Sizin hiç oldu mu denemeniz ?Belki ben hayaline bile ilk kez bu kadar bu kadar yaklaştığım için bu kadar iyimserimdir, yada yaşım fazlasıyla büyük olduğu için. Ama hepimiz her ay beklerken de stresliyiz malesef.
Kaçıncı denemeniz bilmiyorum ama inşallah hayırlısıyla bu son olur, Rabbim hayırlısıyla bu defa nasip etsin. Size de, beklemekten sabrı tükenmiş herkese de..
Hayır hiç deneyemedik biz, eylül ayında denemeye karar vermiştik ki, hiç sekmeyen özel dönemim basit bi kist yüzünden gecikti. Kist aspirasyonu yapıldı, nasipse 1 haftaya kadar tedaviye başlarız diye umuyorum.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim deneme sayım fazlasıyla çoğaldı. Tutunan da oldu tabi ama kalbi atmadı sonlandı. Artık bazı şeylerle erken yüzleşmek istiyorum ben her gün ayrı bı umut benim için olduysa da sevineyim olmadıysa da umutlanmayayim daha fazla. Sizin hiç oldu mu denemeniz ?
Bukadar erken görmen mümkün degil canim. Transfer gunu haric 6. Gun basladim test yapmaya 3.gun embriyosuydu 7.gun cook hafif silik cizgi cikti. Embriyonun rahime tutunmasi zaten 3.ve 4.gunler gerceklesiyor e tutunacak beta salgilayacak bu beta once kana sonra idrara karisacak bunlar icin en azindan ilk 6 gunu kafadan ele canim. Negatif cikinca daha kotu hissedeceksin kendini o yuzden yapmaTransferin 4. Günü ama daha fazla dayanamayan ağrım sürekli belirti arıyorum kendimde. Ağrılarım bı var bı yok gaz problemi çekiyorum bir de. Ben yarın idrar testi yapmaya karar verdim çok erken biliyorum ama erken test yapan var mı kızlar ?
Yaaa umarım ilk denemenizde başarılı olursunuz sağlıklı bir bebişiniz olurHayır hiç deneyemedik biz, eylül ayında denemeye karar vermiştik ki, hiç sekmeyen özel dönemim basit bi kist yüzünden gecikti. Kist aspirasyonu yapıldı, nasipse 1 haftaya kadar tedaviye başlarız diye umuyorum.
İnşallah bu kez herşey istediğin gibi olur ve hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın.
Valla o dün ki heyecandı kızlar. Bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten belirtim de yok. Artık test yapmak için de sabırsızlanmıyorum. Yapmasam da olurBukadar erken görmen mümkün degil canim. Transfer gunu haric 6. Gun basladim test yapmaya 3.gun embriyosuydu 7.gun cook hafif silik cizgi cikti. Embriyonun rahime tutunmasi zaten 3.ve 4.gunler gerceklesiyor e tutunacak beta salgilayacak bu beta once kana sonra idrara karisacak bunlar icin en azindan ilk 6 gunu kafadan ele canim. Negatif cikinca daha kotu hissedeceksin kendini o yuzden yapma
Hamile hissetmemen normal canim. Pozitif olsa bile senin hissedecegin etkiler icin cok cok erken ancak kese gorundukten snra biseyler hissedebilirsin kendine negatif enerji yukluyosun yapmaValla o dün ki heyecandı kızlar. Bugün kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum zaten belirtim de yok. Artık test yapmak için de sabırsızlanmıyorum. Yapmasam da olur
Ay bilmiyorum ki psikolojik olarak çok yıprandım sanırım sürekli gel gitler yaşıyorum Allah hepimizi bir an önce muradimiza erdirsin ne diyelimHamile hissetmemen normal canim. Pozitif olsa bile senin hissedecegin etkiler icin cok cok erken ancak kese gorundukten snra biseyler hissedebilirsin kendine negatif enerji yukluyosun yapma
Arkadaslar cok acele ediyosunuz tabiki anliyorum sizi bende ayni yokdan gectim ama belirti vs olmuyor biseyde hissedilmiyir gercekten. Kasik agrisi bel agrisi vs bunlar kisiden kisiye degisir ilac etkisidir islem etkisidir adet zamani yaklasmaktadir onun etkisidir illa adet olunacak diye bisey yok o zamanlar vucut benzer tepkileri veriyor. Bak hic belirtim yok kesin tutmadi diye bisey yok bende belirti yasamadim agri sizi bisey olmadiBende hiç birsey hissetmiyorum 3.günüm
Sizin le ayni gün tranfer olmusuz yarin kan testine gidicem bende ben 4. Gunden beri test yapiyorum cikiyor gunden gunede koyulasti yarin insallah net ogrenicezTransferin 4. Günü ama daha fazla dayanamayan ağrım sürekli belirti arıyorum kendimde. Ağrılarım bı var bı yok gaz problemi çekiyorum bir de. Ben yarın idrar testi yapmaya karar verdim çok erken biliyorum ama erken test yapan var mı kızlar ?
Biraz fazla stresli gördüm sizi hayirlisi olsun hakkinizdaAy bilmiyorum ki psikolojik olarak çok yıprandım sanırım sürekli gel gitler yaşıyorum Allah hepimizi bir an önce muradimiza erdirsin ne diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?