bu değer gerçekten çok normal bana 0,50,-1 olması gerekiyor dedilerBenimde şubat ayında transferim olacaktır reglinin 3. günü progesteron 0,96 çıktı bu nedenle mart ayına kaldı
Bu ay regli öncesi ilaç kullanıp regli olduğumda bırakacağı. 0,70 ve altını görmek istediğini söyledi bana.
Bende bole bi degerle transfer oldum neden iptal ettiler acaba ? Baska bi sebebi vardirBenimde şubat ayında transferim olacaktır reglinin 3. günü progesteron 0,96 çıktı bu nedenle mart ayına kaldı
bencede değer çok normal aslında benim ki yüksek teB
Bende bole bi degerle transfer oldum neden iptal ettiler acaba ? Baska bi sebebi vardir
inşllah güzel sonuc almıssındırB
Bende bole bi degerle transfer oldum neden iptal ettiler acaba ? Baska bi sebebi vardir
Cok sukur guzel sonuc aldiminşllah güzel sonuc almıssındır
amin canım bizede dua etCok sukur guzel sonuc aldiminsaAllah darisi basiniza olsun
Etmezmiyim hep ediyorum burda konustuklarima bekleyenlere isteyenlere . InsaAllah Rabbim daha fazla aratmasinamin canım bizede dua et
amin canım benim aminnnEtmezmiyim hep ediyorum burda konustuklarima bekleyenlere isteyenlere . InsaAllah Rabbim daha fazla aratmasin
tabi canım tek tutsun da herşeye razıyız allah yardımcın olsun hepimizinreglinin 3. günü değerim bu çıkınca doktor embriyoları riske atamam herşey tam olsun en azından 0,70 görmek istiyorum dedi ve iptal etti malesef. adetin 3. günü testimin foto
Merhaba TSH kaç çıkmıştı acaba? Benim 5.81 çıktı iptal edilir mi acabamerhaba kızlar aralıkta tüp bebek tedavisine başladım ocak aralıkta transferim tsh seviyesi yüksek olması nedeniyle yapılmadı suanda normale döndü subatta trnasfer olacaktım fakat bu defada progesteron hormonu 6.6 cıktı yükseklik sebebiyle trnasfer olmadı mart adetini bekliyorum yasım 37 5. gün 2 embriyo trnasfer yapılacak bu durumu yasayan varmı bana destek olabilirmisiniz bu hormon nasıl düşer ? napmam lazım bana yardım edin lütfen
edilebilir benm de 6.3 cıkmıstı doktorum bu sekilde yapılmaz dedi yapılmaması daha iyi emin ol düşüğe yol acıyor hemen bi endokrin görünmeni tavsiye ederim ilaç başla benim fikrim tabi doktorun zaten cok cok sık elerse trnadferi yapmaz 5,81 yüksek bi değer 2,5 olması gerekiyorMerhaba TSH kaç çıkmıştı acaba? Benim 5.81 çıktı iptal edilir mi acaba
Sonuna gelmistim bir hafta sonra transferdi çok uğraştım. Ama hayırlısı tabi ki doktoruma attım bakalım ne diyecekedilebilir benm de 6.3 cıkmıstı doktorum bu sekilde yapılmaz dedi yapılmaması daha iyi emin ol düşüğe yol acıyor hemen bi endokrin görünmeni tavsiye ederim ilaç başla benim fikrim tabi doktorun zaten cok cok sık elerse trnadferi yapmaz 5,81 yüksek bi değer 2,5 olması gerekiyor
,Sonuna gelmistim bir hafta sonra transferdi çok uğraştım. Ama hayırlısı tabi ki doktoruma attım bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?