Omicron oldum. Şubatta 3 ab kalitede de olsa doktor ve embriyologun çok umutlu olmadığı pgtli tek embriyom transfer edilecekti. Covid dolayısı ile doktor risk alamayız dedi. Bir sonraki ay a attı. Bu 2. Denemem, ilk transferim olacaktı. İlk denememde 3 embriyo çok iyi gözükmesine rağmen genetikten olumlu gelmemişti. Belki benzer durumlar yaşayan vardır. Çok bunaldım. Yazdım.
Merhaba canım. Kendini şartladığın için şimdi sabırsızlanıyorsundur ama geç olsun güç olmasın. Tek embriyon varsa hiç riske atma zaten. Bu arada sağlıklı beslenip transfere hazırlanabilirsin. Zaman su gibi akıp geçer.
Merhaba canım. Kendini şartladığın için şimdi sabırsızlanıyorsundur ama geç olsun güç olmasın. Tek embriyon varsa hiç riske atma zaten. Bu arada sağlıklı beslenip transfere hazırlanabilirsin. Zaman su gibi akıp geçer.
Haklısınız..zaman çok çabuk geçiyor. Doğrusu hem sabırsızlanıyorum hem de korkuyorum. Ama ne olacaksa yüzleşeceğim tabi. Hakkımızda hayırlısı. Mesajınız için çok teşekkür ederim. İnşallah sizinde süreciniz her neredeyse kolaylıkla geçer ve herşey istediğiniz gibi olur.
Ben ama 1 ay erteledi doktor. 26 ocakta covid oldum. Reglinin 2. Günüydü. Normalde ilaç başlayacaktık ve şubatta transfer olacaktı. Ama mart a kaldı. Şubat reglimde ilaç başlayacağız ve hayırlısı ile martta transfer olacak inşallah.