TRANSFER İŞLEMİ????

berivan34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2022
99
27
8
25
Merhaba kızlar bisey sormak istiyorum yumurta toplama işlemim yapıldı 9 tane embriyom var 7 tanesi 5AA 2 tanesi de 4AA sizce kaliteleri nasıl tutma oranı nedir bisey daha sormak istiyorum adet olunca 2 günü gel dediler bu ay transfer olur muyum acaba bilgisi olanlar yazabilir mi lütfen

Kaliteleri çok iyi ve tutma ihtimalleri yüksek hayırlı olsun inşaAllah

Sayı ve kalite olarak gayet iyiler, benim 11 yumurtam toplantı, 9u döllendi, 5i yaşadı, 1 adet 5AA, 2 adet 4 AA, 1 adet 3AA ve 1 adet blast (kalitelendirilmeyen) vardı, 5AA ve blast transfer edildi, artik hangisi tuttu Rabbim bilir
Rahim dinlendirme yapıyorlarsa genelde 2.regl.yi bekliyorlar diye biliyorum ama her doktorun tarzı farklı olabilir, o konuda emin değilim.
Rabbim sağlıkla, tez zamanda evladınıza kavuşmayı nasip etsin

2 regl beklemem gerekseydi doktor adetin 2 günü gel demezdi diye düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum çünkü biran önce anne olmak istiyorum evladıma kavuşmak istiyorum

2 regl beklemem gerekseydi doktor adetin 2 günü gel demezdi diye düşünüyorum daha fazla beklemek istemiyorum çünkü biran önce anne olmak istiyorum evladıma kavuşmak istiyorum
İnşallah kavusursunuz tez zamanda, sağlıkla

Kalite olarak cok ıyıler tutma oranı yuksek ınsallah saglılla tutunur ve ılerler .
ıkı regl beklenıyor genelde ama hemen trasnfer yapanda var, rahım durumuna bağlı en hayrlı zamanda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…