Transfer nasip olursa yarın gelmeden1 gün önce progeston iğne yapılmalı denmişti saat yazmıyor

Transfer sonrası nasıl planlandıysa ona göre koymak gerekir bence. Benim 8-16-24 saatlerinde planlandığı için transfer öncesi 8de koymuştum

Her günkü saatinde olması gerek benim sabah 9.30 du sabah 9.30 transfer saatim diye 10 dk önce hastanede yapmıştım gerçi 11.30 da transfere almışlardı ama neyse :)

İlaçları almaya devam mı 😊lütfen devam edin
Evet devam ediyorum sıfır umut eşimin zorlaması ve her zamankimden çok canımı yakıyor şimdi iğneler çünkü sonucu boş.. yarın tekrar kan vereceğim ki herkes emin olsun en yakın arkadaşım laborant kıpırtı sayılabilir 0.1 değil neticede acele etme dedi bende sağlıkçıyım biri bana bu sonucu gösterse net negatif derim :) neyse yarınki testten sonra doktoruma da söyleyip bırakacağım.

Evet devam ediyorum sıfır umut eşimin zorlaması ve her zamankimden çok canımı yakıyor şimdi iğneler çünkü sonucu boş.. yarın tekrar kan vereceğim ki herkes emin olsun en yakın arkadaşım laborant kıpırtı sayılabilir 0.1 değil neticede acele etme dedi bende sağlıkçıyım biri bana bu sonucu gösterse net negatif derim :) neyse yarınki testten sonra doktoruma da söyleyip bırakacağım.
Hayırlısı olsun yarın belli olur evet inşallah mucizeniz geçrçekleşir♥️

Merhaba bişey soracam sağlıkçısın ya ben taktım şimdi doktorum paylaşıyor ya embriyo transferini yltrasyonu bana da bi resim verdi embriyo resmi ultrasyonlu neyse herkesin 13.3 /2.6 ila 2.9 /33 hz benimde 13.3 cm 1.5 /38 hz şimdi benim farklı bayağı sence neden

Back
X