Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, Aralik'ta tedaviye baslamayi dusunuyoruz biz de, yumurta toplama ve transfer anestezi ile mi oluyor acaba? Bir de transferiniz kac gun sonra olmustu? Is yerinden izin planlamami ona gore yapmayi dusunuyorum.Canım öncelikle hayırlı olsun. Ben transferden 10 dakika sonra kalkıp eve geldim . Ertesi günde işe başladım ki çok yoğun -ayakta çalışıyorum .
Bu süreçte kendini dinlemek hep yatmak benim için iyi bir seçenek değil . Ama yine de doktorun seni bilgilendirecektir ...
ben bu süreçte stress olmamaya çalıştım ve normal hayatıma aynen devam ettim. Bol bol organik ananas suyu ve kabak çekirdeği tükettim .
Allah nazardan saklasın 16 haftalık gebeyim . İlk denememinşallah sen de hemen olumlu sonucu alırsın
![]()
Yumurta toplama anestezi ile oluyor .ama transfer normal jinekolojik muayene gibi . 5 dakikada bitiyor , ağrı sızı hiç birşey yok .Merhaba, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin, Aralik'ta tedaviye baslamayi dusunuyoruz biz de, yumurta toplama ve transfer anestezi ile mi oluyor acaba? Bir de transferiniz kac gun sonra olmustu? Is yerinden izin planlamami ona gore yapmayi dusunuyorum.
Cok tesekkur ederim, insallah hakkimizda hayirlisi olsun.Yumurta toplama anestezi ile oluyor .ama transfer normal jinekolojik muayene gibi . 5 dakikada bitiyor , ağrı sızı hiç birşey yok .
Ben yumurta toplamadan 5 gün soruna transfer oldum . Yani 5.gün embriyosu transfer edildi . Ama yumurta toplama işleminden sonra 2 gün baya zorluk çektim , 21 adet yumurtam oluştu , onun sonucunda vücudum çok su topladı , karnım ağrıdı vs. İlk 2 gün yoğun şekilde olmak üzere 5.güne kadar devam etti ağrı . Ama transfer günü herşey normaldi .
Bu süreç tabii ki herkeste farklıydı . Ben yumurta toplandıktan sonra transfere kadar evdeydim . Transferin ertesi günü işe başladım . Doktorun seni en iyi şekilde yönlendirecektir :) en önemlisi stresten uzak dur ve pozitif düşün . Hakkında hayırlısı
Hadi bakalım :) güzel haberlerini yazarsın umarım buraya :)Cok tesekkur ederim, insallah hakkimizda hayirlisi olsun.
Umarim oyle olur, siz de saglikla kucaginiza alirsiniz insallahHadi bakalım :) güzel haberlerini yazarsın umarım buraya :)
Belirtilerin nelerdi canım? Ben p.tesi günu transfer oldum hiç belirtim yok hiç heyecanda yokTrasnfer 10 dakikada oldu öyle güzeldiki sonra hiç doğrultmadi hemşire 1 saat yatirdilar kalktım vcye gittim sonra evimize geldik doktkrum ilk uc gun dikkatli hareket et dedi sadece ama sürekli yatmak yok dedi trasnferden sonra kabak cekirdeki ananas kabak tatlisi yedim ve hiç tuvalet sorunu yasamadm sonuca kadar çok rahattim ve çok fazla olumsuz seyleri okumadım bol bol Meryem suresi okudum hergun o embriyo kagidina bakarak pozitif düşündüm olmayacağını hic dusunmedim ve surekli yatmadm 4. Günden sonra yurudum hep Allah'mn izni ile oldu herşey Allah nasip edersede yine kucağımiza alırz insaallah 8+5 şimdi allahm emek verip isteyen herkese nasip etsin![]()
Canım lütfen belirtti arama, henüz çok yeni. Bu süreç herkezde farklı işliyor, bir sürü belirti yaşayıp olumsuz sonuçlanan ya da belirt yaşamayıp olumlu sonuç alan çok insan var. Kendine stres yapma, kendini dinleme, bütün gün yatma, organik ananas ya da ananas suyu tüketBelirtilerin nelerdi canım? Ben p.tesi günu transfer oldum hiç belirtim yok hiç heyecanda yok![]()
4. Ve 5. Gun ağrım oldu adet olcakmsm gibi ama çok değil test yapmadan 2 gun öncede goguslerimde mavi damarlar belirdi gözle gorulecek kadar ama ilaçların etkisi de olabilir tabi başka hiç bir belirtim olmadı hicte bisey hissetmiyordm inşallah cok çok güzel sonuçlar alırsın canımBelirtilerin nelerdi canım? Ben p.tesi günu transfer oldum hiç belirtim yok hiç heyecanda yok![]()
Canım ananas, elma ve havuç hepsini sıkıp suyunu içiyorum zaten inşallah güzel haberler veririz birbirimizeCanım lütfen belirtti arama, henüz çok yeni. Bu süreç herkezde farklı işliyor, bir sürü belirti yaşayıp olumsuz sonuçlanan ya da belirt yaşamayıp olumlu sonuç alan çok insan var. Kendine stres yapma, kendini dinleme, bütün gün yatma, organik ananas ya da ananas suyu tüket![]()
Benim göğsümde mavi damarlar hep var zaten.. benimde hiç belirtim yok ve hiçbişey hissetmiyorum çok garip bişey.. beana ve benim gibi bekleyenler için dualarını eksik etme canım çok ihtiyacımız var..4. Ve 5. Gun ağrım oldu adet olcakmsm gibi ama çok değil test yapmadan 2 gun öncede goguslerimde mavi damarlar belirdi gözle gorulecek kadar ama ilaçların etkisi de olabilir tabi başka hiç bir belirtim olmadı hicte bisey hissetmiyordm inşallah cok çok güzel sonuçlar alırsın canım![]()
Canim dedigim gibi çok bı belirti arama zaten doktorunun dedigi gün yapBenim göğsümde mavi damarlar hep var zaten.. benimde hiç belirtim yok ve hiçbişey hissetmiyorum çok garip bişey.. beana ve benim gibi bekleyenler için dualarını eksik etme canım çok ihtiyacımız var..