transfer olanlar geri sayım başladı !!7 nisan test günü olanlar haydi toplanalım:)))

• Konu Sahibi Konu Sahibi hrc
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hrc

mutluyum
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
120
3
296
İstanbul
canlarım sona doğrı yaklaşmay başladık.kalbim yerinden çıkacak gibi.7 nisan cumartesi günü dananın kuyruğu kopacak..12 gün 12 yıl gibi geleceğini hiç sanmazdım.ama hergün ay kasık ağrım var ağ göğüslerim acıyomu acaba demekten kilo vermişim:)))görenler ay sen ne kadar zaıflamışın diyorlar.halbuki heyecan ve stresten yemeden kesildim:)))bu arada hatırlatma yapıyım dondurulmuş 3.gün embriyosu yapıldı 27 martta..haydi sıra sizde 7 nisana kadar tek yürek:))))anlatın bakalım..:)))

canlarım sona doğrı yaklaşmay başladık.kalbim yerinden çıkacak gibi.7 nisan cumartesi günü dananın kuyruğu kopacak..12 gün 12 yıl gibi geleceğini hiç sanmazdım.ama hergün ay kasık ağrım var ağ göğüslerim acıyomu acaba demekten kilo vermişim:)))görenler ay sen ne kadar zaıflamışın diyorlar.halbuki heyecan ve stresten yemeden kesildim:)))bu arada hatırlatma yapıyım dondurulmuş 3.gün embriyosu yapıldı 27 martta..haydi sıra sizde 7 nisana kadar tek yürek:))))anlatın bakalım..:)))

ah canım ya ahhh.bende senin gibi bir türlü geçmek bilmeyen test gününü bekleyenlerdenim.benim test günüm 12 nisan.inşallah sen benden önce güzel haberleri alcaksın.benim 5. deneme brüksel tüp bebek merkezinde oldu.iki tane 4 hücreli 2. gün transferi yapıldı.beklemek ne kadar zor.adet öncesi belirtilerimde baş ağrısı ve miğde bulantısı yaşıyorum :( bu defada olmayacak diye çok korkuyorum. senin kaçıncı deneme ve hangi merkezde oldu....

Slm hrc bnm de test gunum 7nisan Ama Ben 5inde yaptiricam cnku 12 gun ayin 5i. Transferim 24 unde oldu 2. Denemem 5. Gun blast embriyo. Dr dondurulmus oldugu icinmidir neden bilmiyorum AMA bu kez test gnunu 14.gune yazmis AMA Ben 12.günü bile zOr ediyorum persembe yapip ctesi tekrarliycam Ins bu kez olumlu sonuc aliriz

arkadaşlar özür dilerim bilgisayarım arızalanması sonucu 2 gündür giremiyorum..benimde dondurulmuş 3.embriyosu canım.benim bir oğlum var çok şükür.ikinciyi istedik hayırlısı bu yolladır inşallah.ben umut tüp bebekte kısa protokol başladım 27 nisan tranfer günümdü.7 nisana da kan testini verdi.bende ara ara kasıkta batma adet ağrısı gerginlik oldu ama bugün hiç bişi yok 8 .günümüde bitirmek üzereyim.ya biri belirti olmazsa iyi diyo biri belirti olması iyi diyor şaştım kaldım.ama ilk gebeliğimde bildiğin adet ağrısı çektim ama bunda farklı çünkü ilaç alıyoruz sürekli progesterondı yok oydu buydu onlarda sancı yapıyo.valla sonuna geldik işin bakalım.hee bide arada kasıklarımda karnımda seğirme oluyor bi kaçgündür:))

slm hrc bgn test günündü merak ediyorum seni inş güzel haberler alırsın cnm.
bn dediğim gbi perşembe gnü yaptım ve pozitif sonuç aldım çok mutluyuz inş senden de aynı sonucu alırız.

slm hrc bgn test günündü merak ediyorum seni inş güzel haberler alırsın cnm.
bn dediğim gbi perşembe gnü yaptım ve pozitif sonuç aldım çok mutluyuz inş senden de aynı sonucu alırız.

canım öncelikle tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebeğin.Rabbim kucağına almayı nasip etsin.benimde eğer transfer gününü sayarsak 9. günüm.bugün adet olcakmışım gibi sancılarım başladı.heran geldi gelecek gibi.perşembede test günüm.hiç geçmiyor zaman....

kızlarrr güzel sonuçlarınız olur inşallahhh benimde test günüm 16 nisannnn

inşallah hep birlikte canım.beklemek ne kadar.transfere kadar herşey güzel gidiyor,çabucak geçiyorda şu 12 gün beni bunalımlara sokuyor.nedense hep karamsarlık oluyor.bu defada olmayacak korkusu beni yiyip bitiriyor.

anlatılamaz bir duygu bende 12 günü zor geçirdim 6 nisan yani dün testimi yaptırdım ve deger 146,9 çıktı hamileymişim hala inanamıyorum :):):)

anlatılamaz bir duygu bende 12 günü zor geçirdim 6 nisan yani dün testimi yaptırdım ve deger 146,9 çıktı hamileymişim hala inanamıyorum :):):)

ne mutlu canım sana.ALLAH ım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşALLAH.bugün benimde 8. günüm.sanki adet olcakmışım gibi acı acı sancılarım oldu.sendede olmuşmuydu canım...

ne mutlu canım sana.ALLAH ım hayırlısıyla tamamına erdirsin inşALLAH.bugün benimde 8. günüm.sanki adet olcakmışım gibi acı acı sancılarım oldu.sendede olmuşmuydu canım...
evet canım olmustu :) hayırlısı bakalım senınde guzel haberlerini duyarız insallah

Back
X