- 14 Temmuz 2025
- 95
- 91
- 3
- 34
- Konu Sahibi 35smyrna35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahsettiğin dün bana oldu canım ne zamandı transferin senin kaçıncı gün bugünKızlar az önce hafif sütlü kahve renginde gibi bi lekelenmem oldu peçeteye geldi. Sabah zaten regl olcam hissi vardı. Devam etmez dimi. Endişelendim biraz.
Transfer sonrası 6. GünümBahsettiğin dün bana oldu canım ne zamandı transferin senin kaçıncı gün bugün
Benim t+4 te oldu bildiğin sütlü çiko o akıntı gün içinde devam etti az az ama bugün hiç bişey yokTransfer sonrası 6. Günüm
Yok öyle hissetmedim gün içinde hafif hafif yani çamaşırı biraz kirletti o kadar canım endişe etme. Hayra yoralımGeçtimi hemen devam etmedi dimi
Minik minik kasıklarda batıyor mu ? Benim o gün hissettiğim böyleydiSabahtan beri regl ağrısı var hafiften o yüzden endişelendim
Canım bnm de 8.gün geldi hatta korktum kana da baktırdım o gün pozitif çok şükür bugün de 11.gün aynı dediğin gibi hafif geliyor merak etme doktorum kırmızı kana dönüşmedikçe korkma dediTransfer sonrası 6. Günüm
Batma gibi değil ama hafif bi regl ağrısı benim regl ağrım böyle oluyor zatenMinik minik kasıklarda batıyor mu ? Benim o gün hissettiğim böyleydi
Tamamdır teşekkürler umarım benimkide iyiye işarettirCanım bnm de 8.gün geldi hatta korktum kana da baktırdım o gün pozitif çok şükür bugün de 11.gün aynı dediğin gibi hafif geliyor merak etme doktorum kırmızı kana dönüşmedikçe korkma dedi
Rica ederim inşallahTamamdır teşekkürler umarım benimkide iyiye işarettir
İnşallah öyledir ve inşallah tutunmuştur gerçekten çok istedim o bebeği
İnşallah tutunmuştur ve benimledirEvet olursa gerçekten savaşçı bi mucize bebek olacak, inşallahta olacak![]()
İnşallah kuzuum test günün ne zamandııİnşallah öyledir ve inşallah tutunmuştur gerçekten çok istedim o bebeği
28 Temmuzİnşallah kuzuum test günün ne zamandıı
Hiç bişey hissetmiyorum dün daha hareketliydi bedenim yaa böyle bi ağırlık var karnımda heralde iğneler yüzünden. O küçük akıntıyı pozitife mi yoralım yaniCanım bnm de 8.gün geldi hatta korktum kana da baktırdım o gün pozitif çok şükür bugün de 11.gün aynı dediğin gibi hafif geliyor merak etme doktorum kırmızı kana dönüşmedikçe korkma dedi
Benim hiç leke akıntı bişey yok bugün 7. Gün tamHiç bişey hissetmiyorum dün daha hareketliydi bedenim yaa böyle bi ağırlık var karnımda heralde iğneler yüzünden. O küçük akıntıyı pozitife mi yoralım yani![]()