Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

En büyük belirti yerlesme kanaması değil. Herkes de belirti olmaz. Hiçbir belirtim yok. Ama pozitif. Daha çocuk büyümeden belirti aramayın lütfen.
Ya yok zaten o kadar ilaç kullanıyoruz illa ki ilaçlardan, yıllardır o belirtiler olup negatif olduğundan artık belirti arama olayını çoktan bıraktım zaten. Ama yerleşme kanaması gibi kanama olunca umutlanmıştım inş 8. Gün erken diye çıkmamıştır da sizin gibi yarın pozitifi görürüm🙏 sağlıkla ilerlesin sizinki de💕

Biiirden karamsarlığaaa düştümmm sen öyle söyleyince :(((
Bazen kanda çıkıyor idrarda çıkmıyor diyorlar belki öyledir seninkide ya niye öyle şimdi negatif negatif konuştun 😥
Sen bana bakma canım ben 8. gün negatifi görünce mental olarak kendimi negatife hazırladım 🥹 yarın belli olacak bakalım 10. Gün çıkar heralde artık. Eşiminde doğum günü nasıl güzel bir süpriz olurdu 🥹 yine de birimize dua edelim 🌸

Sen bana bakma canım ben 8. gün negatifi görünce mental olarak kendimi negatife hazırladım 🥹 yarın belli olacak bakalım 10. Gün çıkar heralde artık. Eşiminde doğum günü nasıl güzel bir süpriz olurdu 🥹 yine de birimize dua edelim 🌸
Dualarımız bir biliyosun pozitif bekleyen ,kan için gün sayan herkese. Sende nolur olumlama yap kendine 🥹🤍

Canım yüreğinden çıkan her kelime içime işledi… Gerçekten bizi bizden başkası anlayamaz. Senin yaşadığın acıyı küçümseyen o ‘üzülme yine olur’ cümlesi var ya… insanı en çok o yakıyor. Ama sen o acıya rağmen hala umutla, hala inançla yürüyorsun. Bu çok büyük bir güç, çok büyük bir teslimiyet.

Allah izniyle bu defa yolun açık, duaların kabul, yuvan dolu dolu olur inşallah. Sana yürekten dua ediyorum. İkinci transferin hayırlı, huzurlu, sağlıkla gelsin. Rabbim dilediğin gibi nasip etsin. Lütfen güzel haberlerini benimle de paylaş, birlikte sevinelim. 🩷🌸
Canım benim ne kadar güzelsin ki acıma ortak oldun satır satır yazdın Allah razı olsun senden emeklerini boşa çıkarmasın bu uğurda harcadığın bir şişe suyun bile parasını kat ve kat fazlasının versin kucağını güzeller güzeli bir evlat ile doldursun inşallah paylaşırım tabiki önce ben senden güzel haber bekliyorum Allah'ın izniyle 🤰

Ne kadar güzel yüreği çiçek gibi insanlar bir araya gelmiş burda 🌸 benimde duam benim gibi bekleyen gün sayan hasretle umutla pozitif görmeyi dileyen hepinize 🙏 pozitifi görenlerimizde sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah 🙏Rabbim bu güzel duyguyu hepimize nasip etsin kimselere yergin bırakmasın anne olabilmeyi kolaylıkla gönlümüze göre hayirla en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🥰🙏🌸 En güzeli tevekkül inanarak teslim olalım iyi düşünelim iyi hissedelim 🤍

Amin canım Allah razı olsun bizi bizden başkası anlamaz düşük yaptım sanki kırk senedir tanıdığım birini toprağa verdim çok ağırdı teselli edenler üzülme yine olur dediler ama bilmiyolarki benim canımdan can gitti Rabb'im hiç kimseye yaşatmasın bu gönül yaramla dua ediyorum ve hissediyorum olacak Allah'ın izniyle muhakkak banada yaz bende inşallah İkinci transferimi bu adet bitiminde olucam çok dua et banada ♥️
Öncelikle düşügünüz için çok üzüldüm insalalh hayırlısından size Rabbim muradınızı ver sevindirir. Acaba sebebi neydi. Erkek faktörlü mü tüp bebeğe başlamıştınız?

Ben dayanamadım test yaptım Malesef negatif normal kaset testti erken gebelik değil ama yoksa yoktur zaten olsaydı burda da çıkardı ben bu yolda elendim kızlar size Allah yardım eder inşallah Malesef benim mucizem beni seçmedi 🥲

Eklentiler

• IMG_1911.webp
    IMG_1911.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 55
Ya ben biraz önce negatif diye atmıştım ama benim test bide böyle oldu acaba var mı ümitlenmekte istemiyorum 7. Gündü bugün çok az bi belli belirsiz hayalet çizgim var karartma yapabilen varsa bakar mısınız
IMG_1920.webp

Ya ben biraz önce negatif diye atmıştım ama benim test bide böyle oldu acaba var mı ümitlenmekte istemiyorum 7. Gündü bugün çok az bi belli belirsiz hayalet çizgim var karartma yapabilen varsa bakar mısınız Eki Görüntüle 3621313
Canim 7. Gunde kaset testte cikmaz negatif oldugunu sanmiyorum benim 6. Gunde 6 gun erken testte bile cok silik olarak cikti ayni gun kasette yapmistim onda cikmamisti moralini bozma erken gebelik testi al onunla yap

Canim 7. Gunde kaset testte cikmaz negatif oldugunu sanmiyorum benim 6. Gunde 6 gun erken testte bile cok silik olarak cikti ayni gun kasette yapmistim onda cikmamisti moralini bozma erken gebelik testi al onunla yap
Karartma yapınca da bu şekilde gözüküyor

Eklentiler

• IMG_1922.webp
    IMG_1922.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 50
Karartma yapınca da bu şekilde gözüküyor
Burada çizgi var yalnız gözüküyor hem de kaset testte rağmen. Erken gebelik testi lazım ki hiçbirine güvenim yok. İlk transferimde pozitifken negatif gösterdi yıkılmıştım hatta sigara yaktım kalktım meğer pozitifmişim. Bu transferimde kanda öğrendim 9. Gün hatıra olsun diye iyi bir marka erken gebelik testi yaptım 10 dakika sonra ancak hayalet çizgi çıkabildi.

Kızlaaar, kan testi yapııığğğnn, lütfen gününüzü bekleyin. 🙏🏻🥺 İdrar testlerine yansıması kandan daha geç olacak zaten. Gerçek sonuçları kan testi verecek her halükarda. Hayırlısını umarak gününü bekleyin derim🙏🏻

Herkese günaydın canlar 🌸 iyi ki buradayım iyi ki varsınız 🙏 hergün gelip birşey yazmasamda yazılanları hep takip ediyorum. Pozitifleri gördükçe mutlu oluyorum. Sonucu ister negatif olsun ister pozitif olsun hepimizle gurur duyuyorum. Maddi manevi zor bir sınav veriyoruz bana kalırsa. Dün gece instagram da bir profil düştü önüme, hiç bir sorunları yokmuş tabii maddiyatta iyi, bir süre çocuk olmayınca tüp bebek yapmişlar. Hemen ilk denemede tutmuş. Kadının açiklamaları o kadar canımı sıktı ki gece uykum kaçtı🤦‍♀️ ülkemizde gereksiz abartılıyormuş?? Duygusal müziklerle yapılan paylaşımlar acıtasyonmuş?? Tüp bebek sürecinin hiç bir zorluğu yokmuş 🤣🤣 Allah hidayet versin. Burada binbir sıkıntı yaşayan insan olduğunu bilmesek inanacağız! Öyle kızdım ki gelip size de paylaşmak istedim. Ben daha mücadelesini kolay gören insanla tanışmadım zira

Back
X