- 3 Mayıs 2016
- 689
- 965
- 103
- Konu Sahibi 35smyrna35
Selam canlar
hamiş annelere bir sorum olacak. Estrofem kullanmayı ne zaman bıraktınız? Yada doktorunuz bırakacağınız haftayı söyledi mi?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm 12. Haftaya kadar şuan kullandığım hangi ilaç varsa devam edeceğimi söyledi doktorum estrofem dahilSelam canlarhamiş annelere bir sorum olacak. Estrofem kullanmayı ne zaman bıraktınız? Yada doktorunuz bırakacağınız haftayı söyledi mi?
Kalp atışı duyulunca keseceğiz demişlerdi bana. Bugün şükür kalp atışını duyduk. Merkezi aradım sordum estrofem bırakabilirsin dedi ama ne bileyim korkuyorum sanki hemen de bırakmasam mı elimde 1.5 kutu daha varCanımm 12. Haftaya kadar şuan kullandığım hangi ilaç varsa devam edeceğimi söyledi doktorum estrofem dahil![]()
Ayy maşallah maşallah güzel güzel ilerlesin Allah sağlıkla kucağına aldırsınKalp atışı duyulunca keseceğiz demişlerdi bana. Bugün şükür kalp atışını duyduk. Merkezi aradım sordum estrofem bırakabilirsin dedi ama ne bileyim korkuyorum sanki hemen de bırakmasam mı elimde 1.5 kutu daha var![]()
Maşallahh tatlım Rabbim kalp atışını duymayı banada nasip etsinKalp atışı duyulunca keseceğiz demişlerdi bana. Bugün şükür kalp atışını duyduk. Merkezi aradım sordum estrofem bırakabilirsin dedi ama ne bileyim korkuyorum sanki hemen de bırakmasam mı elimde 1.5 kutu daha var![]()
Canım 25 Haziran'da transfer oldum. Son adet e göre 6+5 im. Bugün kalp atışı duruldum şükürMaşallahh tatlım Rabbim kalp atışını duymayı banada nasip etsin
Kaçıncı haftada yada transferden kaçıncı gün sonra duydun
Buarada benim doktorum vitaminler iğneler estrofem hepsi 12. Haftaya kadar davam dedi
Ayy kucağınıza almak da nasip olsun saglicaklaKalp atışı duyulunca keseceğiz demişlerdi bana. Bugün şükür kalp atışını duyduk. Merkezi aradım sordum estrofem bırakabilirsin dedi ama ne bileyim korkuyorum sanki hemen de bırakmasam mı elimde 1.5 kutu daha var![]()
Selam canım bnm doktorun prosedürü kese görmeye gidince düşüyor sayısı kalp atışıyla da ilacı bıraktırıyorSelam canlarhamiş annelere bir sorum olacak. Estrofem kullanmayı ne zaman bıraktınız? Yada doktorunuz bırakacağınız haftayı söyledi mi?
Benimki neden 12. Haftaya kadar kullanıcaksın dediiSelam canım bnm doktorun prosedürü kese görmeye gidince düşüyor sayısı kalp atışıyla da ilacı bıraktırıyor
Sizinkide 12. Hafta demiş rahatladımAyy kucağınıza almak da nasip olsun saglicaklaBenim doktorumda pozitif olması durumunda 12. Haftaya kadar devam edeceğiz her şeye aynı düzen dedi
Uygulamalar doktordan doktora değişiyor heralde canım bilmiyorum ki bizde 12.haftaya kadar devam eden duphaston oluyor bir de fitilBenimki neden 12. Haftaya kadar kullanıcaksın dedii![]()
Ayy kucağınıza almak da nasip olsun saglicaklaBenim doktorumda pozitif olması durumunda 12. Haftaya kadar devam edeceğiz her şeye aynı düzen dedi
Cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Ben elimdekileri içeyim daha başka da yazdırmayayım en iyisi çünkü doktorum bırakabilirsin dedi.Selam canım bnm doktorun prosedürü kese görmeye gidince düşüyor sayısı kalp atışıyla da ilacı bıraktırıyor
Cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Ben elimdekileri içeyim daha başka da yazdırmayayım en iyisi çünkü doktorum bırakabilirsin dedi.![]()
Cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Ben elimdekileri içeyim daha başka da yazdırmayayım en iyisi çünkü doktorum bırakabilirsin dedi.![]()
Uygulamalar doktordan doktora değişiyor heralde canım bilmiyorum ki bizde 12.haftaya kadar devam eden duphaston oluyor bir de fitil
Kızlar bana kalp atışını duyduktan sonra yavaş yavaş kesicez estrofemi dedi. Sanırım azaltarak devam edecek diğer her şey 12. Haftaya kadarmiş.Benimki neden 12. Haftaya kadar kullanıcaksın dedii![]()
Bana estrofemi 8. haftada kestirmişti. İğneler ve vitaminler ise 12. haftaya kadar devam ettiMaşallahh tatlım Rabbim kalp atışını duymayı banada nasip etsin
Kaçıncı haftada yada transferden kaçıncı gün sonra duydun
Buarada benim doktorum vitaminler iğneler estrofem hepsi 12. Haftaya kadar davam dedi
Ay sana yazacaktım sana cevap veren kişiye yazmışımKalp atışı duyulunca keseceğiz demişlerdi bana. Bugün şükür kalp atışını duyduk. Merkezi aradım sordum estrofem bırakabilirsin dedi ama ne bileyim korkuyorum sanki hemen de bırakmasam mı elimde 1.5 kutu daha var![]()
Banada estrofemi kes dedi kalp atışı duyulduğu için. Progestan dex 8.haftaya kadar, fitiller 12.haftaya kadar dedi hepsi farklı uygulama yapıyor bu doktorlarınAy sana yazacaktım sana cevap veren kişiye yazmışımbana doktorum 8. haftaya kadar estrofem devam demişti, iğneler ve vitaminler 12. haftaya kadar devam demişti
Evet, kesinlikleBanada estrofemi kes dedi kalp atışı duyulduğu için. Progestan dex 8.haftaya kadar, fitiller 12.haftaya kadar dedi hepsi farklı uygulama yapıyor bu doktorların![]()
Amin inşallah darısı bekleyen herkesin başınaEvet, kesinlikleen iyisi doktoruna güvenmek insan bu tarz durumlarda yanlış bir şey yapmaktan çok korkuyor
sağlıkla kavuşun inşallah
![]()