Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Selam canlar🌸 hamiş annelere bir sorum olacak. Estrofem kullanmayı ne zaman bıraktınız? Yada doktorunuz bırakacağınız haftayı söyledi mi?

Canımm 12. Haftaya kadar şuan kullandığım hangi ilaç varsa devam edeceğimi söyledi doktorum estrofem dahil ☺️
Kalp atışı duyulunca keseceğiz demişlerdi bana. Bugün şükür kalp atışını duyduk. Merkezi aradım sordum estrofem bırakabilirsin dedi ama ne bileyim korkuyorum sanki hemen de bırakmasam mı elimde 1.5 kutu daha var🥲

Kalp atışı duyulunca keseceğiz demişlerdi bana. Bugün şükür kalp atışını duyduk. Merkezi aradım sordum estrofem bırakabilirsin dedi ama ne bileyim korkuyorum sanki hemen de bırakmasam mı elimde 1.5 kutu daha var🥲
Ayy maşallah maşallah güzel güzel ilerlesin Allah sağlıkla kucağına aldırsın 🙏❤️

Maşallahh tatlım Rabbim kalp atışını duymayı banada nasip etsin
Kaçıncı haftada yada transferden kaçıncı gün sonra duydun 🫠
Buarada benim doktorum vitaminler iğneler estrofem hepsi 12. Haftaya kadar davam dedi

Buarada benim doktorum vitaminler iğneler estrofem hepsi 12. Haftaya kadar davam dedi
Canım 25 Haziran'da transfer oldum. Son adet e göre 6+5 im. Bugün kalp atışı duruldum şükür 🙏

Ayy kucağınıza almak da nasip olsun saglicakla 🥹Benim doktorumda pozitif olması durumunda 12. Haftaya kadar devam edeceğiz her şeye aynı düzen dedi

Ayy kucağınıza almak da nasip olsun saglicakla 🥹Benim doktorumda pozitif olması durumunda 12. Haftaya kadar devam edeceğiz her şeye aynı düzen dedi

Selam canım bnm doktorun prosedürü kese görmeye gidince düşüyor sayısı kalp atışıyla da ilacı bıraktırıyor
Cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Ben elimdekileri içeyim daha başka da yazdırmayayım en iyisi çünkü doktorum bırakabilirsin dedi. 🤗

Cevaplar için teşekkür ederim kızlar. Ben elimdekileri içeyim daha başka da yazdırmayayım en iyisi çünkü doktorum bırakabilirsin dedi. 🤗
Uygulamalar doktordan doktora değişiyor heralde canım bilmiyorum ki bizde 12.haftaya kadar devam eden duphaston oluyor bir de fitil

Benimki neden 12. Haftaya kadar kullanıcaksın dedii😳😳
Kızlar bana kalp atışını duyduktan sonra yavaş yavaş kesicez estrofemi dedi. Sanırım azaltarak devam edecek diğer her şey 12. Haftaya kadarmiş.

Bana estrofemi 8. haftada kestirmişti. İğneler ve vitaminler ise 12. haftaya kadar devam etti

Ay sana yazacaktım sana cevap veren kişiye yazmışım 😬 bana doktorum 8. haftaya kadar estrofem devam demişti, iğneler ve vitaminler 12. haftaya kadar devam demişti

Ay sana yazacaktım sana cevap veren kişiye yazmışım 😬 bana doktorum 8. haftaya kadar estrofem devam demişti, iğneler ve vitaminler 12. haftaya kadar devam demişti
Banada estrofemi kes dedi kalp atışı duyulduğu için. Progestan dex 8.haftaya kadar, fitiller 12.haftaya kadar dedi hepsi farklı uygulama yapıyor bu doktorların 🤭

Banada estrofemi kes dedi kalp atışı duyulduğu için. Progestan dex 8.haftaya kadar, fitiller 12.haftaya kadar dedi hepsi farklı uygulama yapıyor bu doktorların 🤭
Evet, kesinlikle🤗 en iyisi doktoruna güvenmek insan bu tarz durumlarda yanlış bir şey yapmaktan çok korkuyor🙈 sağlıkla kavuşun inşallah ❤️

Valla bir doktor bulabilsem neler neler sorucam ona
Kızlar İstanbul/Ümraniye kadın doğumcu arıyorum
Nerelerdensiniz bilmiyorum ama belki biliyorsunuzdur.
Bir de siz buldunuz mu kadın doğumcu 🥺

Back
X