Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlar, vallahi doğrudan soracağım: sindirim sisteminiz nasıl? Her şey yolunda mı? 👀😁🫣🫠
Ben de bunu soracaktım ben transferden beri ishal sayılırım herkes kabız olur ben tam tersi oldum günde 2 net 3 4 te olabilir 🫣 ve bir karın agrısıyla giriyorum. Doktora sordum progestoron hormonu bazı kadında böyle yapar dedi.

Ben de bunu soracaktım ben transferden beri ishal sayılırım herkes kabız olur ben tam tersi oldum günde 2 net 3 4 te olabilir 🫣 ve bir karın agrısıyla giriyorum. Doktora sordum progestoron hormonu bazı kadında böyle yapar dedi.
Ben de öyleyim kabızlıktan iyidir😅

Ya biliyor musun benim de gece uykularım transferden bu yana çok kalitesizleşti hakikaten. Gündüz uyku hali geliyor geceyse bir türlü deliksiz uyuyamıyorum progesteron neden oluyor galiba? Anlamadım ki. Hep bi sıcak basması da var zaten 😬
Geçen gün bir üye estrofemin yan etkisi uyku bozuklukları dedi banada mantıklı geldi günde 4 tane kullanıyorum az değil. Sonra yan etkilerine baktım aman aman 🥲 neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi hep böyle sürmez inşallah

Bende durumlar karışık seyrediyor 😬 ama genellikle kabızlık var ya🙄🥺
Bugün komşu aşure getirdi Allah razı olsun
Geçen gün bir üye estrofemin yan etkisi uyku bozuklukları dedi banada mantıklı geldi günde 4 tane kullanıyorum az değil. Sonra yan etkilerine baktım aman aman 🥲 neyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldi hep böyle sürmez inşallah
Bn de 4tane kullanıyorum ondanmış yaa demekki 🥲

Yan etkisi balon olmak😅 uçuşa geçmek.

Merhaba dilerim güzel haber bekleyen herkesin dilekleri gerçek olur, pozitif olanlar da sağlıkla kucağına alır🫶🏻 19 Temmuzda 5. Gün 5AA transfer oldum burda yazılanlara bakarak bugün idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzgün ve bi o kadar da stresliyim :(

Merhaba dilerim güzel haber bekleyen herkesin dilekleri gerçek olur, pozitif olanlar da sağlıkla kucağına alır🫶🏻 19 Temmuzda 5. Gün 5AA transfer oldum burda yazılanlara bakarak bugün idrar testi yaptım negatif çıktı çok üzgün ve bi o kadar da stresliyim :(
Ben idrar testlerinin hiçbirine güvenmiyorum ve daha 5. Gün neden yaptınız daha yeni tutunmuştur zaten. İmkansız çıkması

Back
X