Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Chatgpt ye sordum ve sağlıklı dedi :) siz de kullanabilirsiniz.
Kullanıyorum zaten bi o rahatlatıyor beni ama işte dış gebelikten korkuyorum onda da değer böyle yavaş ilerliyormuş ya bide mesela burda benle bir transfer olup değeri çok çok yüksek olan kişiler var korkuyorum kaybedersem diye

Kullanıyorum zaten bi o rahatlatıyor beni ama işte dış gebelikten korkuyorum onda da değer böyle yavaş ilerliyormuş ya bide mesela burda benle bir transfer olup değeri çok çok yüksek olan kişiler var korkuyorum kaybedersem diye
Bunu başarmak zor ama şu an en büyük düşmanınız stres. Dua edin, meditasyon yapın, olumlu şeyler düşünmeye çalışın. İnşallah sağlıklı şekilde ilerler gebeliğiniz 🙏🏻

Kızlar 🤍 bugün 5 hft 4 gün oldum. Sabah erken uyanmıştım, hafif kahverengi-pembemsi lekelenmem geldi. Birkaç damla sürdü. Şimdilik takipteyim. Doktorum korkmamamı, yerleşme oldukça bu tür lekelenmelerin olabileceğini söyledi telefonda. İki gün sonra kese randevumuz var. Sizde de oldu mu acaba?🥺
Canım bnm dün değil önceki gün oldu aynı dediğin gibi damla damla da geldi tuvalette hafiften kasık ağrısıyla doktorum hemen kalçadan promester iğnemi yaptırmamı söyledi dün de iğne yaptırdım aynı şekilde bnm de cuma günü kese randevum var şuan bugün lekem yok progesteron iğne özellikle promester çok etkili geçmiş olsun

Canım bnm dün değil önceki gün oldu aynı dediğin gibi damla damla da geldi tuvalette hafiften kasık ağrısıyla doktorum hemen kalçadan promester iğnemi yaptırmamı söyledi dün de iğne yaptırdım aynı şekilde bnm de cuma günü kese randevum var şuan bugün lekem yok progesteron iğne özellikle promester çok etkili geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım dönüşün için. Daha dün iğne yaptırmıştım, fitil zaten devam. Bakalım tekrar aramasını bekleyeceğim doktorumun. Şükür şimdilik durdu, devam etmiyor lekelenme. Bunları normal görüyorlar anladığım kadarıyla doktorlar. İlerleyip regl kanamasına dönmediği sürece sanırım.

Çok teşekkür ederim canım dönüşün için. Daha dün iğne yaptırmıştım, fitil zaten devam. Bakalım tekrar aramasını bekleyeceğim doktorumun. Şükür şimdilik durdu, devam etmiyor lekelenme. Bunları normal görüyorlar anladığım kadarıyla doktorlar. İlerleyip regl kanamasına dönmediği sürece sanırım.
Rica ederim canım evet ama önlem amaçlı iyi oluyor promester çok güçlü gerçekten 🤗

Kızlar bakar mısınız lütfen çok kötü hissediyorum beta bugün 14. Gün 197 çıktı 12. Gün 103 çıkmıştı nolucak şimdi 2 katı artmıyor ama yükseliyor çok korkuyorum doktorum dönmedi daha ne demek oluyo bu Allah için böyle orantısız artıp sağlıklı olan var mı 🥲🥲🥲
Canım benimde böyle tam 2 katı olmamıştı %60 yeterlimiş kendini üzme bende çok araştırmıştım saat bile farkediyor galiba şuan başka sorunlarım var ama 5 aylık olduk inşallah sağlıkla ilerler

Canım benimde böyle tam 2 katı olmamıştı %60 yeterlimiş kendini üzme bende çok araştırmıştım saat bile farkediyor galiba şuan başka sorunlarım var ama 5 aylık olduk inşallah sağlıkla ilerler
İnşallah doktor da sıkıntı yok dedi hatta pazartesi gel görebilcez mi bir bakalım dedi ama işte ben kendimce tedirgin oluyorum

Kızlar♥️
Pozitif olanlar bi bakar mısınız 🕊️
Sizde acaba devamlı ağlıyor, bunalıyor ve gelecekle ilgli endişe duyuyor musunuz?
Sabah 6-7 de hala kalkmaya devam ediyor
Ve
Devamlı yemek yiyor musunuz?
Merak ettim bende mi bi terslik var acaba 🤦‍♀️

Kızlar♥️
Sizde acaba devamlı ağlıyor, bunalıyor ve gelecekle ilgli endişe duyuyor musunuz?
Ve
Saydığın her şeye imza kaşe mühür. Bir de ben de ekstra bel ağrısı sırt ağrım ara ara kaşık ağrım var. Bir de benim ruh halim çok inişli çıkışlı bir gün umutlu mutlu bir gün endişeli aglak.

Ruh halim hep inişli çıkışlı. Bugün tek taraflı baş ağrım çok oldu, normalde migrenim filan yoktur. Lekelenmem geçti şükür ama çok korktum tabii. Bel ağrım da var bugün. Mide bulantım zaten artık rutinleşti. Hiç tadım yok.

Kızlar♥️
Ve
Evet yalnız değilsin. Sürekli endişe halindeyim. Gelecekle ilgili bunalmıyorum ama gebelikten kaynaklı endişeliyim. Evet çok yemek yiyorum. Dünyayı yiyecek kadar. Yemeyince enerjim çok düşüyor. Yiyince düzeliyorum. Bu ta ki akşam 7'ye kadar devam ediyor. 7'den sonra normale dönüyorum. Özellikle öğlen vakti çok halsiz ve yorgun oluyorum.

Benim migrenim var mesela, her gün hafif bir başağrısı var şu an rutin, progesteron yükselince oluyormuş herhalde, yemek sık yemiyorum ama yiyince duramıyorum sonra da midem rahatsız oluyor😂 Midem genel olarak hafif hafif bulanıyor zaten bir süredir, duygu durumumu pozitifte tutmaya çalışıyorum gerçekçi düşünmeye çalışıyorum bir şey yapamayacağım sorunları düşünmemeye çalışıyorum kendime uğraşacak birşeyler buluyorum bence çok işe yarıyor meşgul olmak, ama bir yorgunluk oluyor bazı saatler olduğum yerde uyuyorum 😂

Kızlar♥️
Ve
Kız aynı ben ikide bir olup olmadık ağlıyorum 🤣 8e kadar uyuyordum bugün yine 7buçuk gibi kalktım 😅 yemek de eskisine göre bi tatlıya düştüm diyebilirim çikolatalı şeyler normalde hiç sevmem

Benim migrenim var mesela, her gün hafif bir başağrısı var şu an rutin, progesteron yükselince oluyormuş herhalde, yemek sık yemiyorum ama yiyince duramıyorum sonra da midem rahatsız oluyor😂 Midem genel olarak hafif hafif bulanıyor zaten bir süredir, duygu durumumu pozitifte tutmaya çalışıyorum gerçekçi düşünmeye çalışıyorum bir şey yapamayacağım sorunları düşünmemeye çalışıyorum kendime uğraşacak birşeyler buluyorum bence çok işe yarıyor meşgul olmak, ama bir yorgunluk oluyor bazı saatler olduğum yerde uyuyorum 😂
Sen izmirdesin klima vardır uyursun tabi biz de vantilatörü kayınpedere vermişiz 🫣🤣 evde şipir şipir ter bunalım 😧iç Anadolu iç Anadolu olalı böyle bir sıcak görmedi ayy bu ne 😓

Kızlar♥️
Ve
Bacım hepsi var hepsi bak bir de bugün ilk kez mide bulantısı yaşadım gelecek kaygısı şuan bende tutundu mu keseyi görebilecek miyiz kalp atışı olacak mı sağlıklı mı gel kaygım bu benim değerim düşük bide doktor normal diyo ama ben korkuyorum ve bugün full ağladım yani

Back
X