Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Kızlar chatgpt 3. Ya da 5. Gün embriyosuna göre 17 ya da 19 gün eklememiz gerektiğini söylüyor, bilmiyorum artık ben onun yalancısıyım 😂

Canım benimde dün kanamam oldu öyle azda değil baya bayaa kandı
Ağlamaktan helak oldum
Doktora gittim
Kalçadan promester yapıldı serum verdi
Dinlen pazartesi gel dedi
Dün gece ped koydum geliyor mu iyice anlayım diye sabah kalktığımda yine vardı
Bugün 2 kere fitil yaptım parmağıma bile gelmedi sanırım bitti
Ama yumurtalıklarımda hala regl ağrısı var
Rabbim ikimizede acısın 🙏🏻
inşallah kötü şeyler yaşatmasın 🙏🏻
Çok geçmiş olsun. Üzücü.. Kanama durumu gebeler için stresli ve üzücü oluyor. Umarım kesilir ve devamı gelmez. Bol bol dinlen. Allah hepimize merhamet etsin. 🤲🧿

Keseyi bende gördüm
Dünde yukarıda duruyordu. Rahatlattım kendimi bugün
Sizin mesajınızı görüncede rahatladım
Anladığım kadarıyla kese yerleşmesinden kaynaklanıyor. Doktor bana 3 sebebi var dedi. Ya kan sulandırıcı ya yerleşme ya da düşük. Allah muhafaza. Gelen hastalarımızda ağrı olmamasi bizim için tabii ki bir avantaj dedi.. Allah kimseye üzücü vaka yaşatmasın. İlk üç ay çok kritik. 😔 Bende de oldu. Doktorum hemen alt muayene yaptı. Şükür sorun yok. Kan sulandırıcıyı kesti. Promester her gün vurulacaksin dedi. Kan sulandırıcıyı keser kesmez toparlandım çok şükür. Ama lekelenme hafif olsa var. O da hemen kesilmiyor zaten. Biraz zaman alabilir. Allah bir daha yaşatmasın 🧿🤲

Size bir şey söyleyim mi :)
10. Günümdeyim
Tam 3 gün lekelenmem oldu
Çol fazla adet ağrım oldu halâ oluyor
Kan sulandırıcıyı kestikten 1 gün sonra lekelenmem bitti. Kan pıhtısı gibi pıhtı da gelki açık pembe de geldi
Ve bugün test yaptım
Veeee pozitiffff
Sakın üzülmeyin dua edip yatın dinlenin umudunuzı kaybetmeyinn
Seninki zaten pozitifim diye geliyordu 😅hadi hayırlı olsun. Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun 🤲

Kuzumm bugün doktora gittim Allaha şükür herşey yolunda
Hala az az lekelenme geliyor
Doktorum vücut regl döngüsünü unutmuyor bazen dedi normal şartlarda regl dönemi içindeyimde şuan 😂
10 gün daha yat yürüyüş yapma garanti olsun dedi
♥️
Ben bunla aynı fikirdeyim. Senin doktorun da ne dese ben de nedense aynı şeyi düşünüyorum 😅 evet aynen regl döneminde oldu benimde. Regl gibi belirti ile başlıyor. Ama mens döngüsü olmadığı için o belirtileri de yaşayamıyor. Vücut şaşıyor. O lekenme de minimuma inecek ve kaybolacak inşaalah. ❤️

Benimde dünden sonra kanamam olmadı şükürler olsun. iğneye devam ediyorum kan sulandiriciyi bıraktım. Sadece bel ağrım devam ediyor. O kdar tetikte ve hassasız ki Rabbim gerçekten yardımcımız olsun🙏 yarın test günüm inşallah buraya sevinçle gelmek nasip olur ❤️

Ben bunla aynı fikirdeyim. Senin doktorun da ne dese ben de nedense aynı şeyi düşünüyorum 😅 evet aynen regl döneminde oldu benimde. Regl gibi belirti ile başlıyor. Ama mens döngüsü olmadığı için o belirtileri de yaşayamıyor. Vücut şaşıyor. O lekenme de minimuma inecek ve kaybolacak inşaalah. ❤️
Eee doktorla aynı mantıktasın kuzumm zehir gibisin öaşallaaaahh🕺🏻🕺🏻

Anladığım kadarıyla kese yerleşmesinden kaynaklanıyor. Doktor bana 3 sebebi var dedi. Ya kan sulandırıcı ya yerleşme ya da düşük. Allah muhafaza. Gelen hastalarımızda ağrı olmamasi bizim için tabii ki bir avantaj dedi.. Allah kimseye üzücü vaka yaşatmasın. İlk üç ay çok kritik. 😔 Bende de oldu. Doktorum hemen alt muayene yaptı. Şükür sorun yok. Kan sulandırıcıyı kesti. Promester her gün vurulacaksin dedi. Kan sulandırıcıyı keser kesmez toparlandım çok şükür. Ama lekelenme hafif olsa var. O da hemen kesilmiyor zaten. Biraz zaman alabilir. Allah bir daha yaşatmasın 🧿🤲
Evett ♥️
ben bugün doktora gittim
Perşembe Cem Hocaya gidicem tüp bebek dr
Sonra farklı bir doktora gidicem 😂😂
İkna olana kadar doktor doktor gezicem galiba kızlar ben😂😂

Kızlar 🤍 bugün 5 hft 4 gün oldum. Sabah erken uyanmıştım, hafif kahverengi-pembemsi lekelenmem geldi. Birkaç damla sürdü. Şimdilik takipteyim. Doktorum korkmamamı, yerleşme oldukça bu tür lekelenmelerin olabileceğini söyledi telefonda. İki gün sonra kese randevumuz var. Sizde de oldu mu acaba?🥺

Kızlar 🤍 bugün 5 hft 4 gün oldum. Sabah erken uyanmıştım, hafif kahverengi-pembemsi lekelenmem geldi. Birkaç damla sürdü. Şimdilik takipteyim. Doktorum korkmamamı, yerleşme oldukça bu tür lekelenmelerin olabileceğini söyledi telefonda. İki gün sonra kese randevumuz var. Sizde de oldu mu acaba?🥺
Kimde yok ki. Olmayan sevinsin. Olmaz mı. Dinlemekten başka çare yok😐 geçmiş olsun

Ya bir de afedersiniz kabızlığa bağlı makattan kan geldi herhalde o an zorladım 😨 doktoruma söyleyeceğim artık buna da bir çözüm bulmak lazım

Kızlar bakar mısınız lütfen çok kötü hissediyorum beta bugün 14. Gün 197 çıktı 12. Gün 103 çıkmıştı nolucak şimdi 2 katı artmıyor ama yükseliyor çok korkuyorum doktorum dönmedi daha ne demek oluyo bu Allah için böyle orantısız artıp sağlıklı olan var mı 🥲🥲🥲

Kızlar bakar mısınız lütfen çok kötü hissediyorum beta bugün 14. Gün 197 çıktı 12. Gün 103 çıkmıştı nolucak şimdi 2 katı artmıyor ama yükseliyor çok korkuyorum doktorum dönmedi daha ne demek oluyo bu Allah için böyle orantısız artıp sağlıklı olan var mı 🥲🥲🥲
H hasibeamamutsuz doktorunla görüş canım çünkü biz ne dersek şu aşamada belki doğru yönlendirme yapmamış oluruz diye düşünüyorum. Önemli ve hassas konular bunlar, dikkatle takip etmek lazım🙏🏻 inşallah daha hızlı ve güzelce artar 🙏🏻

Yardımcı olur musunuz ben gibi olan oldu mu aranızda

Eklentiler

• IMG_6906.webp
    IMG_6906.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 17
Back
X