- 4 Mart 2025
- 1.057
- 602
- 38
- 37
- Konu Sahibi 35smyrna35
- #1.281
Sen hiç güçsüz değilsin sadece zor bir dönemden geçiyorsun. Ve inan bana buradaki herkes bu dönemlerden fazlasıyla geçiyor sadece çok fazla dramatize edip kendini doldurma sil gözyaşlarını kuşan boyalarını savaşa devam et hep dua et hep rabbine sığın ve asla isyan etme. Rabbim gönlündekini verecektir sen yeterki pes etme. Mesela % 55 çok iyi bir rakam ne güzel buna tutun arkamda emriyon var buna tutun. Benimkide 6. Gün emriyosuydu Rabbim ol dedi. İnşallah Sanada diyecektir yıllarca uğraşanlar var 10 kere transfer olanı okudum ben burda 5 opu olup bir yumurta bulamayanları hepsi sonunda muradına kavuştukızlar bu durumu defalarca yaşayanlar var biliyorum ama ben çok yoruldum devamlı ağlıyorum adetten de olabilir ama 2. transferi görüşmek için gittim bugün fiyatlara güncelleme gelmiş 60 küsür sadece transfer bunun bir de embriyo dondurma ücreti varmış ki belki bir ay bile kalmayacak bu embriyolar yine de beş yıllık ücret istendi. gerideki embriyom da 6. gün doktor %55 ihtimal dedi.maddi manevi bu kadar çabalayıp sonuç alamamak çok acıtıyor kalbimi bilmiyorum kolum delik deşik oldu devamlı kan vermekten ilaçlara rağmen üç gündür regl ağrısı geçmedi. ya ben çok güçsüzüm ya bu imtihan çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun lütfen bana da dua edin![]()