• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

O zaman da hareket etmediğinde panikleriz hemen biliyorsun değil mi 🤔😬
Evet ya o an herşey çok iyi oluyor, doktorun yanından eve gelince hemen acabaya dönüyor insan, geçen şey düşündüm en azından hareketleri hissetmeye başladığımız döneme gelsek ordan bir işaret alırız hareket edince gerçi bu sefer de hareket etti etmedi olur🙈😂
Aynen öyle güya ben 11. Haftadan sonra rahatlıycam yaaaa diyordum. Olmuyor öyle hareketlenincede ay sanki oynamadı mı oynadı mı diye kafayı yiycez. Sanırım bu Duygu’yla mücadele yerine kabullenip yaşamamız gerekiyor ben bu aralar kendime bunu öğretmeye çalışıyorum 🥹 bu arada siz kontrole ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz ?

Aynen öyle güya ben 11. Haftadan sonra rahatlıycam yaaaa diyordum. Olmuyor öyle hareketlenincede ay sanki oynamadı mı oynadı mı diye kafayı yiycez. Sanırım bu Duygu’yla mücadele yerine kabullenip yaşamamız gerekiyor ben bu aralar kendime bunu öğretmeye çalışıyorum 🥹 bu arada siz kontrole ne kadar zamanda bir gidiyorsunuz ?
Ben şimdiye kadar 10-14 günde bir gitmiş oldum

Artık 4 haftada bir benim kontrollerim. O yüzden çok merakta kalıyorum 🫠

Ah nergis ahhh hem de nasıl her an bir endişe ve şükür hali iç içe. Mesela kontrolle gidiyorum her şey yolunda daha ertesi gün başlıyorum iyi mi acaba bir sorun var mıdır iyi midir hapşırdım, üşüdüm, karnım ağrıdı ay vajinam mı yandı?… burnum kaşındi Parmağım ağrıdı…. Allahım bunlar bebeğime zarar mı verdi 😅😅😅😅😅 Rabbim sağlıkla kucağımıza almamızI nasip etsin 💙
Aynısı yeminle 😅geçen gün 3hafta aradan sonra leke geldi çamur gibi kahve çok az 9da bitmişti 12de nerden çıktı dedim sonra yok benim göğüs ağrım azaldı yok akıntım azaldı soluğu doktorda aldım hiçbir sıkıntı yok çok şükür tekrardan rahatladım 🤭🤲😅

Kızlaaar bugün kontrolden sonra eşimle dedik ki hadi ilk bişeyini alalım😂
Mağazaya gittik sudan çıkmış balığa döndük 😂 ne alalım nasıl alalım napıcaz diye diye zıbın aldık çıktık 😂
Çok komikti ama 😂
Bide sizin göbeğiniz çıktı mı kızlaar benim 13+3 şuan ama çıktı yani emin değilim göbek mi bebek mi 😂
Çünkü ben çok kilo aldım daha yeni yeni kalkıyorum biliyorsunuz diyete devam bi sonraki kontrolümde de yoga yada pilates için onay verirse doktorum 16-17 de başlamak istiyorum ♥️

Bugün çıkar heralde yeterli DNA bulunamama filan ihtimali olur mu sende canım tam kaç haftalıkken yaptırmış oldun ?
10+5 göründüğü gün yaptırdım, kan sulandırıcıyı da bıraktırmıştı öncesinde, çıkar dedi hem doktorum hem de yetkili ama görücez bakalım. Kilo da etkiliyormuş ama ben 55 kiloyum normal dediler. Firma yetkilisine bıraksan 9. haftadan itibaren bakılabilir diyor

Kızlaaar bugün kontrolden sonra eşimle dedik ki hadi ilk bişeyini alalım😂
Mağazaya gittik sudan çıkmış balığa döndük 😂 ne alalım nasıl alalım napıcaz diye diye zıbın aldık çıktık 😂
Çok komikti ama 😂
Bide sizin göbeğiniz çıktı mı kızlaar benim 13+3 şuan ama çıktı yani emin değilim göbek mi bebek mi 😂
Çünkü ben çok kilo aldım daha yeni yeni kalkıyorum biliyorsunuz diyete devam bi sonraki kontrolümde de yoga yada pilates için onay verirse doktorum 16-17 de başlamak istiyorum ♥️
Benim de baya çıktı karnım ya, kıyafetler elendi baya, elbise giyiyorum en rahat o. Herşeyin yolunda olduğunu bir duysam ben de hamile pilatesine başlamak istiyorum. Vücudumu bir şekilde rahatlatmak istiyorum hem de bu şekilde hiç spor yapılmıyor en azından bir bilenin eşliğinde o ihtiyacımı da karşılamış olurum diye düşünüyorum

10+5 göründüğü gün yaptırdım, kan sulandırıcıyı da bıraktırmıştı öncesinde, çıkar dedi hem doktorum hem de yetkili ama görücez bakalım. Kilo da etkiliyormuş ama ben 55 kiloyum normal dediler. Firma yetkilisine bıraksan 9. haftadan itibaren bakılabilir diyor
Hadi inşallah güzel sonuçlar olsun da 🤲yaa kiloyu bana söylemediler ben de 53,5oldum pazartesi en geç çıkar o zaman bence bakalım benimki ne zaman çıkacak genelde 7-8gün dedi firma yetkilisi

Benim de baya çıktı karnım ya, kıyafetler elendi baya, elbise giyiyorum en rahat o. Herşeyin yolunda olduğunu bir duysam ben de hamile pilatesine başlamak istiyorum. Vücudumu bir şekilde rahatlatmak istiyorum hem de bu şekilde hiç spor yapılmıyor en azından bir bilenin eşliğinde o ihtiyacımı da karşılamış olurum diye düşünüyorum
Ben okula git gel okulda katları in çık cuma günü 4km yürümüşüm 😅🫣

Hadi inşallah güzel sonuçlar olsun da 🤲yaa kiloyu bana söylemediler ben de 53,5oldum pazartesi en geç çıkar o zaman bence bakalım benimki ne zaman çıkacak genelde 7-8gün dedi firma yetkilisi
Bana 10 iş günü dediler, firmanın sitesinde de numune ulaştıktan sonra 5-7 iş günü yazıyor ikisi de dolmadı bu mantıkla bakarsak ama ben her bildirimde kalbim ağzımda bekliyorum 🙈

Back
X