• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Ben okula git gel okulda katları in çık cuma günü 4km yürümüşüm 😅🫣
Ben biraz fazla yürürsem karnım ağrıyor ya sen yine iyi yürümüşsün. Doktora sormuştum o da ağrır normal dikkat et fazla yüklenme dedi ben de uzun yürümemeye çalıştım sonrasında zaten yoruluyorum ya kısa zamanda şimdi böyleyse ilerisinde nasıl olur😂

Bana 10 iş günü dediler, firmanın sitesinde de numune ulaştıktan sonra 5-7 iş günü yazıyor ikisi de dolmadı bu mantıkla bakarsak ama ben her bildirimde kalbim ağzımda bekliyorum 🙈
Ayy gerçekten yürekler hep ağızda inşallah sağlıklı sonuçlar gelir de rahatlarsın 😍🤲

Ben biraz fazla yürürsem karnım ağrıyor ya sen yine iyi yürümüşsün. Doktora sormuştum o da ağrır normal dikkat et fazla yüklenme dedi ben de uzun yürümemeye çalıştım sonrasında zaten yoruluyorum ya kısa zamanda şimdi böyleyse ilerisinde nasıl olur😂
Ben de geçen gün nöbet tutamaz raporu aldım bu tempoya bir de o eklenince çok zor olabilir dedim zorda kalırsam vercm ona bir de buna 15er dk her teneffüs nöbet eklenince çok zorlanırsam vercm belgeyi doktoruma söyledim çünkü biz devamlı hareket halindeyiz bir sınıflarda bu sene hiç kalkmadan oturarak anlatıyorum onun dışında hep bir tempo doktorum bir şey olmaz dedi ilerleyen zamanda 30dk yürü demişti ama bnm her anım yürüyüş 😅Allah korusun valla 🤲

Ben de geçen gün nöbet tutamaz raporu aldım bu tempoya bir de o eklenince çok zor olabilir dedim zorda kalırsam vercm ona bir de buna 15er dk her teneffüs nöbet eklenince çok zorlanırsam vercm belgeyi doktoruma söyledim çünkü biz devamlı hareket halindeyiz bir sınıflarda bu sene hiç kalkmadan oturarak anlatıyorum onun dışında hep bir tempo doktorum bir şey olmaz dedi ilerleyen zamanda 30dk yürü demişti ama bnm her anım yürüyüş 😅Allah korusun valla 🤲
Senin vücut alışkındır o zaman maşallah yine güzel adapte olmuşsun bence iyi olursun sen ilerde de zorlanmazsın o kadar. Geçen benim oğlanın okula gittim de, ortaokul, allahım o ne gürültü ne kalabalık öğretmenler birbirini duyamadıkları için hepsi bağırarak sohbet etmeye alışmışlar😂 Zor iş valla

Senin vücut alışkındır o zaman maşallah yine güzel adapte olmuşsun bence iyi olursun sen ilerde de zorlanmazsın o kadar. Geçen benim oğlanın okula gittim de, ortaokul, allahım o ne gürültü ne kalabalık öğretmenler birbirini duyamadıkları için hepsi bağırarak sohbet etmeye alışmışlar😂 Zor iş valla
Kesinlikle ama 9.haftadan 12ye kadar leke olmamıştı olunca kahverengi leke tempodan dedim normalde aşırı hızlı yürürüm azcık kendimi yavaşlatıyorum derste bari oturarak anlatayım diyorum o şekilde idare ediyorum 😅 hahaha öyle yaa sese alışmışız 😅😅

Aynısı yeminle 😅geçen gün 3hafta aradan sonra leke geldi çamur gibi kahve çok az 9da bitmişti 12de nerden çıktı dedim sonra yok benim göğüs ağrım azaldı yok akıntım azaldı soluğu doktorda aldım hiçbir sıkıntı yok çok şükür tekrardan rahatladım 🤭🤲😅
CNım bir de doktor sana manyak
Kızlaaar bugün kontrolden sonra eşimle dedik ki hadi ilk bişeyini alalım😂
Mağazaya gittik sudan çıkmış balığa döndük 😂 ne alalım nasıl alalım napıcaz diye diye zıbın aldık çıktık 😂
Çok komikti ama 😂
Bide sizin göbeğiniz çıktı mı kızlaar benim 13+3 şuan ama çıktı yani emin değilim göbek mi bebek mi 😂
Çünkü ben çok kilo aldım daha yeni yeni kalkıyorum biliyorsunuz diyete devam bi sonraki kontrolümde de yoga yada pilates için onay verirse doktorum 16-17 de başlamak istiyorum ♥️
ben de dua niyetine geçsin diye biberon aldım bir tane sadece 🥰
Benim karnım çıktı bacım ben 200 gr aldım ama bildiğin göbegiö baya çıktı ben de 13. Haftadayım

Aa ciddi misin bende de o kız çıktı bakalım tutacak mı
Ay tutmuyor o yaa bana kız çıktı. Oğlum oldu (iyi ki oğlum olmuş 🥰) yok senin kesen yuvarlak kız bu dediler, yüzük çevirdiler, yastıkların altına makas bıçak koyup denediler her şey kızı gösterdi 😂 sonuç nur topu gibi bir aslan parçası. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil

Ayy ne tatlısınız 😍🤲sağlıkla gelsinler 🤲200gr mı aldın maşallah canım 😍😍
Aminnn canım hepimiz alalım inşallah 🤍 evet valla 🫣 hem de hiç kusmadım hiç midem bulanmadı 😆 eşim doktora sordu hiç kilo almıyor diye ne güzel işte hamilelik kilo almak değildir dedi ama bilmiyorum artık niye almıyorum.

Aminnn canım hepimiz alalım inşallah 🤍 evet valla 🫣 hem de hiç kusmadım hiç midem bulanmadı 😆 eşim doktora sordu hiç kilo almıyor diye ne güzel işte hamilelik kilo almak değildir dedi ama bilmiyorum artık niye almıyorum.
Ben bir kilo aldım gibi 😅 dikkat etmiyorum hamur işi çok yiyorum sanki 😅🤣

Kızlar ya benimdünden beri akıntım bıçak gibi kesildi normalde kıyafetime kadar çıkardı şimdi kilodum kupkuru sizce neden niye böyle oldu emdişelenmeli miyim

Bende fetal yaptirmadim henüz doktor kontrolüm de haftaya cuma tam 1 ay sonra gitmiş olacağım nasıl durdum şimdiye kadar bilemiyorum valla 🫣 ama kusma bulantidan düşünmeye fırsatım da olmadı😀 4 kilo vermişim ona rağmen göbeğim hafif çıktı gibi benimde 🥹

Back
X