• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer oldum- Hissizlik - Rica etsem bakar mısınız🙏🏻

Bende devlette okul öncesi öğretmeniyim. Çok zor geçiyor geçen hafta rapor aldım bu hafta başladım ama aşırı zorlanıyorum napicam bilemiyorum🫣

Bende devlette okul öncesi öğretmeniyim. Çok zor geçiyor geçen hafta rapor aldım bu hafta başladım ama aşırı zorlanıyorum napicam bilemiyorum🫣
Ayy Allah yardımcınız olsun bizde de nöbet çok zor oluyor doktorumdan belge aldım azar durumda kalırsam hamile olduğumu nöbet tutamıycamı söylycem 15er dk teneffüsler

Tutmayın ya sürec zaten zor dinlenmeye zaman kalsın
Ayy daha milleti müdür zorladı haftada iki tutulsun diye öyle bi şey yapsaydı hiç tutmycaktım kimse kabul etmedi tabi bunu yarın 7saat ders var 8.35 15.30ve nöbetçiyim bakıcm elimdeki belgeyi verebilirim bugün yarın geçen hafta biraz oturdum biraz koridorda dolaştım derste oturarak anlattım öyle geçirdim

Kaderdaşım 🤣 bende geçen iki hafta o kadar yoruldum ki okulda 4 yaş grubu ve çok hareketlilerdi. Acaba ondan mı kanamam oldu dedim doktor seninle ilgili değil dedi neyseki içim bi tık rahatladı. Allah yardımcısı olsun çalışan her kadının yine evde olmak sıkılsakta daha sağlıklı geliyor bana.

Kızlar biz bugün kontrole gittik maşallah bebeğim gayet iyi gelişimi çok güzel normalden ileri ama plesenta biraz alta yerleşmiş bu haftalarda olabilir 20. Haftada yukarı çıkar çıkmasada sorun değil normal doğum yapamazsın dedi ama uzun yolculuğu eğilip kalkmayı bile yasakladı. Biraz aklım takılmadı değil.

Kaderdaşım 🤣 bende geçen iki hafta o kadar yoruldum ki okulda 4 yaş grubu ve çok hareketlilerdi. Acaba ondan mı kanamam oldu dedim doktor seninle ilgili değil dedi neyseki içim bi tık rahatladı. Allah yardımcısı olsun çalışan her kadının yine evde olmak sıkılsakta daha sağlıklı geliyor bana.
Ya kesinlikleeee en azından güvende hissediyorum kendimi evdeyken. Küçük yaş grubu hem hareketli hem yoruyor hem her an ne yapacakları belli olmuyor ben tedirginim imkanım olsa ücretsiz ayrılırdim kesin😏

Kızlar biz bugün kontrole gittik maşallah bebeğim gayet iyi gelişimi çok güzel normalden ileri ama plesenta biraz alta yerleşmiş bu haftalarda olabilir 20. Haftada yukarı çıkar çıkmasada sorun değil normal doğum yapamazsın dedi ama uzun yolculuğu eğilip kalkmayı bile yasakladı. Biraz aklım takılmadı değil.
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım doktor şimdilik sıkıntı görmüyorsa sende kendini strese sokma sakın söylediklerine dikkat et yeter

Geçmiş olsun aynı şeyi yaşıyoruz, banada yukarı çıkmasını bekliyorum dedi ama çıkmazsa zor geçiyor. Kuzenimin 5. Ayda teşhisi konuldu kız 4 aydır evde yatıyor adım atıyor kanaması oluyor. Plesenta baya rahim ağzını kapattığı için. Tabi herkessin bu şekilde geçmez.
İnşallah bizim öyle bi durumumuz olmaz. 😔

Geçmiş olsun aynı şeyi yaşıyoruz, banada yukarı çıkmasını bekliyorum dedi ama çıkmazsa zor geçiyor. Kuzenimin 5. Ayda teşhisi konuldu kız 4 aydır evde yatıyor adım atıyor kanaması oluyor. Plesenta baya rahim ağzını kapattığı için. Tabi herkessin bu şekilde geçmez.
İnşallah bizim öyle bi durumumuz olmaz. 😔
evet cnm banada yukarı çıkar büyük ihtimal dedi ve hareketi yasakladı. Senin kanaman var mı ? Yukarı çıkanda var hiç çıkmayıp full yatanda inşallah çıkar bizimkisi de daha rahat geçiririz.

evet cnm banada yukarı çıkar büyük ihtimal dedi ve hareketi yasakladı. Senin kanaman var mı ? Yukarı çıkanda var hiç çıkmayıp full yatanda inşallah çıkar bizimkisi de daha rahat geçiririz.
Pazartesi sabah olmuştu sadece lekelenmem düne kadar devam etti, bugün görmedim çok şükür. İnşallah 🙏

Benim ikiz gebelikte plesentam doğuma kadar hep aşağıdaydı. Doktorum hareketlerimi kısıtlamadı normal hayatıma devam ettim ve çok şükür hiçbir sorun çıkmadan bebeklerime kavuştum. Stres yapmayın rahat olun 🙏🏻

Back
X