- 8 Nisan 2022
- 627
- 337
- 33
- 30
- Konu Sahibi bebekozlemii
Kizlar günler geçmiyor pazartesi günü transfer oldum 4 Ağustos test günüm benim gibi gün bekleyen var mı
burda pozitif haberlerimizi paylaşıp birbirimize moral versek 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benım 6. Gün erken gebelik testinde negatif kanda pozitif cıktı. Telaşlanmayın sizinledir insallahBende 25 Temmuz da 2 tane 5. Embriyosu transfer oldum. Düne kadar çok rahattım dün gece test yaptım negatif çıktı ama galiba çok erken yaptımbenimde test günüm 3 Ağustos inşallah güzel haberler alırız
![]()
Gözlerimin dolmasına sebep oldu yorumunuz teşekkür ederimBenım 6. Gün erken gebelik testinde negatif kanda pozitif cıktı. Telaşlanmayın sizinledir insallah![]()
Vallahi bende aynı sizin gibiydim bir arkadaş gelip yorum yazdı sonra direkt kan vermeye gittimGözlerimin dolmasına sebep oldu yorumunuz teşekkür ederimiçim rahatladı
Rabbim ne muradınız varsa versin
![]()
İnşAllah bende sizin yorumunuzdan sonra pozitifi görürümVallahi bende aynı sizin gibiydim bir arkadaş gelip yorum yazdı sonra direkt kan vermeye gittiminsallah güzelce yükselir
![]()
İnsallahİnşAllah bende sizin yorumunuzdan sonra pozitifi görürümçok rahatladım teşekkür ederim
![]()
Doktorum çok garantici bir sürü işlem yapıldı öncesinde o yüzden bu sefer çok umutluyum