Transfer olup gün sayanlar burda mı ? ☺️

bebekozlemii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
627
337
33
30
Kizlar günler geçmiyor pazartesi günü transfer oldum 4 Ağustos test günüm benim gibi gün bekleyen var mı ☺️ burda pozitif haberlerimizi paylaşıp birbirimize moral versek ☺️

Bende 25 Temmuz da 2 tane 5. Embriyosu transfer oldum. Düne kadar çok rahattım dün gece test yaptım negatif çıktı ama galiba çok erken yaptım ☹️ benimde test günüm 3 Ağustos inşallah güzel haberler alırız 🤲

Bende 25 Temmuz da 2 tane 5. Embriyosu transfer oldum. Düne kadar çok rahattım dün gece test yaptım negatif çıktı ama galiba çok erken yaptım ☹️ benimde test günüm 3 Ağustos inşallah güzel haberler alırız 🤲
Benım 6. Gün erken gebelik testinde negatif kanda pozitif cıktı. Telaşlanmayın sizinledir insallah🍀

Bende cuma günü transfer oldum 3. Gece aşırı bel ağrısı yaşadım 4. Gun sabahtan yazıyorum sırtım ağrıyor suanda 3. Gun transferi oldum. Rabbım isteyen herkesin kucagini saglikla doldursun. Ben test falan yapmayı düşünmüyorum ya doğrudan kan vericem galiba sonuçlarına pek haine olamıyorum 😄

Merhaba bir sürü işlem derken neler yaptı acaba bende 2 Ağustos transfer oldum. Test yaptınız mı

Rahim filmi rahim yapışıklığı için histeroskopi bunların hepsi daha önce yapılmıştı temiz çıkmıştı ama ısrarla bir daha istedi arada bir düşük yapıp kürtaj olduğum için ve haklı çıktı yapışıklık varmış açıldı. Evet bugün test yaptım maalesef negatif herşey çok yolundaydı ama zamanı değilmiş demek ki rabbim bekleyenlere pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah 🤲

Back
X