Transfer olup sonuç bekleyenler

merhabalar benimde aynı test günü 9u. siz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz. ağrı falan ne gibi şeyler hissediyorsunz

bende ağrı varla yok arası ya varda diyemem yokta. çok düşünmekten piskolojik olabilir. yatarakmı geçiriosun zamanını? kaçıncı denemen? nelere dikkat ediyosun?
Çok düşünme cnm benim 4.dneemem kaynanamda kalıyorum evin içinde dolasiyorm sonra yorulunca uzanıp dinleniyorum

Korkma cnm inan bnde öleyim ama gerçekleri görmemiz lazım ben Çarşamba yada Perşembe günü idrar testi yapicm bakalım inşallah vardır da sevinirim
yaaa bence yapma lütfen. ben okuyorum hep yapıolar ama kanda bile 8nci günden sonra belli oluyo. idrarda 14. günden sonra belli oluyo ancak. yapma sabret. düşünsene varsa bile çıkmıycak ve sen çok üzülceksn bu sefer onuda kaybedersin.yapma bence lütfen

Cnm benim 5.gun embriyosu blki çıkar diye yapcm bakalm.bi arkadasim yaptı çıkmıştı

Ben yaptim idrar testi daha fazla dayanamadim. Pozitifse bile. Negatif cikti. Zten erken. Umudum kan sonucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…