- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 37
- Konu Sahibi Gulsah8488
-
Merabaa ben varım.yarin test günümKızlar yeni transfer olup bekleyen varmı?
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah benim de 9 u test günü.Merabaa ben varım.yarin test günüm
Merhaba valla benim solda ağrım çok ve belim ağrıyor sizde nedir durummerhabalar benimde aynı test günü 9u. siz günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz. ağrı falan ne gibi şeyler hissediyorsunz
bende ağrı varla yok arası ya varda diyemem yokta. çok düşünmekten piskolojik olabilir. yatarakmı geçiriosun zamanını? kaçıncı denemen? nelere dikkat ediyosun?Merhaba valla benim solda ağrım çok ve belim ağrıyor sizde nedir durum
canım sonucu bizede bildirirmisn merak ettimMerabaa ben varım.yarin test günüm
Çok düşünme cnm benim 4.dneemem kaynanamda kalıyorum evin içinde dolasiyorm sonra yorulunca uzanıp dinleniyorumbende ağrı varla yok arası ya varda diyemem yokta. çok düşünmekten piskolojik olabilir. yatarakmı geçiriosun zamanını? kaçıncı denemen? nelere dikkat ediyosun?
benm de 3. denemem ama insan engel olamıyoki düşünmeye.Çok düşünme cnm benim 4.dneemem kaynanamda kalıyorum evin içinde dolasiyorm sonra yorulunca uzanıp dinleniyorum
Cnm başka şeylere yönel kitap oku elisi yap TV izle vs vs.dr bana sakın düşünme dedi beyin olumsuz etkilenir ve vücut da aynen olumsuz olur dedibenm de 3. denemem ama insan engel olamıyoki düşünmeye.
vallahi çok korkuyrm ayın 9u gelsin istemiyrm hiçCnm başka şeylere yönel kitap oku elisi yap TV izle vs vs.dr bana sakın düşünme dedi beyin olumsuz etkilenir ve vücut da aynen olumsuz olur dedi
Korkma cnm inan bnde öleyim ama gerçekleri görmemiz lazım ben Çarşamba yada Perşembe günü idrar testi yapicm bakalım inşallah vardır da sevinirimvallahi çok korkuyrm ayın 9u gelsin istemiyrm hiç
yaaa bence yapma lütfen. ben okuyorum hep yapıolar ama kanda bile 8nci günden sonra belli oluyo. idrarda 14. günden sonra belli oluyo ancak. yapma sabret. düşünsene varsa bile çıkmıycak ve sen çok üzülceksn bu sefer onuda kaybedersin.yapma bence lütfenKorkma cnm inan bnde öleyim ama gerçekleri görmemiz lazım ben Çarşamba yada Perşembe günü idrar testi yapicm bakalım inşallah vardır da sevinirim
Cnm benim 5.gun embriyosu blki çıkar diye yapcm bakalm.bi arkadasim yaptı çıkmıştıyaaa bence yapma lütfen. ben okuyorum hep yapıolar ama kanda bile 8nci günden sonra belli oluyo. idrarda 14. günden sonra belli oluyo ancak. yapma sabret. düşünsene varsa bile çıkmıycak ve sen çok üzülceksn bu sefer onuda kaybedersin.yapma bence lütfen
canım benmkide 5. gün ama çıkmaz dio heryerde binde bitaneCnm benim 5.gun embriyosu blki çıkar diye yapcm bakalm.bi arkadasim yaptı çıkmıştı
Ben deniycem cnm Çarşamba iğnenin var ondan sonra yapicmcanım benmkide 5. gün ama çıkmaz dio heryerde binde bitane
İnşallah hepimiz hayirli sonuclar alalim. Kan verdim sabah. Bekliyorum insallahMerhaba benimde test günüm 9 ü rabbim hayırli sonuçlar versin insllah
Ben yaptim idrar testi daha fazla dayanamadim. Pozitifse bile. Negatif cikti. Zten erken. Umudum kan sonucundayaaa bence yapma lütfen. ben okuyorum hep yapıolar ama kanda bile 8nci günden sonra belli oluyo. idrarda 14. günden sonra belli oluyo ancak. yapma sabret. düşünsene varsa bile çıkmıycak ve sen çok üzülceksn bu sefer onuda kaybedersin.yapma bence lütfen
Hadi hayırlı haberler olsun canım bize yaz mutlakaİnşallah hepimiz hayirli sonuclar alalim. Kan verdim sabah. Bekliyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?