- 19 Nisan 2018
- 404
- 297
- 53
- 37
- Konu Sahibi Gulsah8488
-
Allahim hayırlı sonuç almayı nasip etsin inşallahBen yaptim idrar testi daha fazla dayanamadim. Pozitifse bile. Negatif cikti. Zten erken. Umudum kan sonucunda
hadi canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsınBen yaptim idrar testi daha fazla dayanamadim. Pozitifse bile. Negatif cikti. Zten erken. Umudum kan sonucunda
Sizde durumlar nasıl. Belirti fln varmi yada lekelenme. İllaki olmak zorunda degil tabi. . Hic belirti yasamadan pozitif sonuclar alanlar var. Sizde okumussunuzdur illaki yazilanlarihadi canım inşallah hayırlısıyla güzel haberler alırsın
ağrı oluyo hafif hafif ama bu belirtimi yoksa piskolojikmi bilemedim. sen nasıl geçirdin zamanını yatarak mı? ne zaman çıkar sonuçSizde durumlar nasıl. Belirti fln varmi yada lekelenme. İllaki olmak zorunda degil tabi. . Hic belirti yasamadan pozitif sonuclar alanlar var. Sizde okumussunuzdur illaki yazilanlari
Ben yatmadim calisiyorum zten. Dkkt ettim tabi paldir kuldur is mis yapmadim tabi. Bende de bi belirti olmadı. 9. Gunumde lekelenme oldu iste. Dktorum progyenx igneye baslatti 3 gundur vuruluyorum.ağrı oluyo hafif hafif ama bu belirtimi yoksa piskolojikmi bilemedim. sen nasıl geçirdin zamanını yatarak mı? ne zaman çıkar sonuç
Tutunma lekenlenmesi olabilirmiş. İnsan cok uzuluyo tabi adet oldum diyeBen yatmadim calisiyorum zten. Dkkt ettim tabi paldir kuldur is mis yapmadim tabi. Bende de bi belirti olmadı. 9. Gunumde lekelenme oldu iste. Dktorum progyenx igneye baslatti 3 gundur vuruluyorum.
inşallah güzel haberlerini alırız yaaTutunma lekenlenmesi olabilirmiş. İnsan cok uzuluyo tabi adet oldum diye
canım yokmu bi haberTutunma lekenlenmesi olabilirmiş. İnsan cok uzuluyo tabi adet oldum diye
Sonucum cikmadi canim. Netten kntrol ettim hep cikmadi. yarin sabaha kaldi artik. Zamn gecmiyo yacanım yokmu bi haber
Hayırlı haberler olsn ins cnmSonucum cikmadi canim. Netten kntrol ettim hep cikmadi. yarin sabaha kaldi artik. Zamn gecmiyo ya
Ha
İnsallah dua edelim birbimize Ben henüz sonucumu ogrenemesemde Rabbimiz biliyo. Ona zor yok. O ol derse olacaktir insallahh.
Hayırlı haberler olsn ins cnm
nasıl çıkmamış bigün boyunca ya neyse güzel haber olsunda hayırlısıyla geç olsunSonucum cikmadi canim. Netten kntrol ettim hep cikmadi. yarin sabaha kaldi artik. Zamn gecmiyo ya
Dktor demsti.bugun cikmaz büyük ihtimalle diye. Oylede oldu malesef. Aynen hayirli haber olsunda Allahin izniylenasıl çıkmamış bigün boyunca ya neyse güzel haber olsunda hayırlısıyla geç olsun
İstanbul bahçeci umut cnm Dr cem celikSen hangi hastanede yaptirdin tedavini canim
Hmm insallah güzel haber verirsin sende. Bnde Gebze anadolu saglik ta yaptirdimİstanbul bahçeci umut cnm Dr cem celik
Duymustm orayida cnm ins guzl haberlr alirsnHmm insallah güzel haber verirsin sende. Bnde Gebze anadolu saglik ta yaptirdim
Sakardayim ben. Memnun kaldım Anadolu sagliktan. Hersey iyi ilerledi. Bakalim sonucum nasıl olacak. İlk denemen mi canim seninDuymustm orayida cnm ins guzl haberlr alirsn
İyi cnm şükür benim 4.denememSakardayim ben. Memnun kaldım Anadolu sagliktan. Hersey iyi ilerledi. Bakalim sonucum nasıl olacak. İlk denemen mi canim senin
hepsini farklı yerledemi yaptirdin canimİyi cnm şükür benim 4.denemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?