TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

Transferimin 7.günü 5.gün embriyosuydu. Beta hcg baktırdım 52 çıktı. Rabbim hepimize nasip etsin sağlıkla kucağımıza alalım❤️🌺
Harika kat kat artar inşallah.
Bende Buğün yine tahlil yaptırdım. 132 çıktı değerim.. Dr uma söyledim artık değeri. Salı günü yine yapmamı istedi. İğnelere ilaçlara devam ediyorum. İğne yerine ilaç alternatifi istedim ama devam edecekmişim iğneye 😔

Kızlar transfer in 8. Günü 3.gün embriyosu dayamayip akşam saatlerinde ilk idrarla bile değil test yaptım🙈

Eklentiler

• IMG_20191220_165340_272.webp
    IMG_20191220_165340_272.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 46
Harika kat kat artar inşallah.
Bende Buğün yine tahlil yaptırdım. 132 çıktı değerim.. Dr uma söyledim artık değeri. Salı günü yine yapmamı istedi. İğnelere ilaçlara devam ediyorum. İğne yerine ilaç alternatifi istedim ama devam edecekmişim iğneye 😔
Maşallah 🙏iğne yerine jel de kullanılabiliyor ben de jel kullanıyorum🤔

Kızlar transfer in 8. Günü 3.gün embriyosu dayamayip akşam saatlerinde ilk idrarla bile değil test yaptım🙈
Hayırlı olsun hamilesiniz allahın izniyle. bende 8. Günümde yaptım bundan daha silik bir çizgi çıkmıştı. 9. Gün kan tahlilinde 63. On birinci günde de 132 çıktı değerlerim.

Maşallah 🙏iğne yerine jel de kullanılabiliyor ben de jel kullanıyorum🤔
İğne kana daha hızlı karıştığı için jel yada ilaç düşük kalıyor. Sabahları günde 1 defa crinone jel kullanıyorum zaten. 3 aydır iğne kullanıyorum artık yer kalmadı. 😔

Merhaba ben aranıza yeni katıldım 5 yıldır anne olamiyorum ilk tupbebek denemem 5aa embriyo transferi 4.gunum bugun sizlerin yazdiklarini okumak beni cok rahatlatiyor

Merhaba, ben de çarşamba günü 3. transferimi oldum. Daha önceki transferlerde hiç 10 gün beklemek nasip olmadı. Kanamam başladı hep 6. Gün. Hadi bakalım bu sefer ne olacak diye beklerken ufacık bir pıhtı yakaladım az önce selpakta. Moral bozuldu ama olsun bekleyeceğiz🙏🏻Bu arada 2 tane 5. gün embriyo yerleştirildi. Dondurulmuş embriyolarımızdı. Sabah akşam progrestan kapsül alıyorum 2 şer adet vajinal yoldan. Durum bu bende😊
Dilerim yılın bu son günlerinde hepinizin dilekleri bir bir kabul olsun güzel haberlerle inşallah💙 😀

Merhaba, ben de çarşamba günü 3. transferimi oldum. Daha önceki transferlerde hiç 10 gün beklemek nasip olmadı. Kanamam başladı hep 6. Gün. Hadi bakalım bu sefer ne olacak diye beklerken ufacık bir pıhtı yakaladım az önce selpakta. Moral bozuldu ama olsun bekleyeceğiz🙏🏻Bu arada 2 tane 5. gün embriyo yerleştirildi. Dondurulmuş embriyolarımızdı. Sabah akşam progrestan kapsül alıyorum 2 şer adet vajinal yoldan. Durum bu bende😊
Dilerim yılın bu son günlerinde hepinizin dilekleri bir bir kabul olsun güzel haberlerle inşallah💙 😀
Amin inşallah 2020 de anne olmak bize de nasip olsun inşallah

Amiinnnn İnsallahh. Rabbim Nasip Etmeyecegi Hayali Kurdurmazmış Hayallerimizi Susleyen Bebislerimiz Umarım Yuvamızıda Süsler 🤗🤗 Bu arada bende salı oldum transfer 1 gun var aramizda persembe test gunum sen ne zmn yapacaksin

Merhaba arkadaşlar ben de bugun üye oldum bir senedir (yani tüp bebek serüvenine başladığımdan beri) buralarda sizlerin deneyimlerinizi okuyorum. İlk denemem negatif ve büyük bir yıkımla sonuçlandı ağustos ayında başlamıştık tedaviye. İki tane dondurulmuş embriyom vardı (blastosist) onlarla yolumuza devam ettik. 26 aralıkta transfer oldum 2 embriyo transfer edildi. Bugun 3. Günüm. ❤️

Belirti aramak için çokkk erken tabii ama sadece kalbimin çok hızlı attığını farkediyorum ayağa kalkınca. Eşim uzun süre yatıyorsun birden kalkınca normal diyerek tezimi çürüttü gerçi ama ☺️

Canım sonucun ne oldu??
Inşallah positif olmuştur sonucun...?

Back
X