TRANSFER OLUP SONUÇ BEKLEYENLERR BURADA TOPLANALIM MI 🤰🏻🤱🏻🙏

Merhaba arkadaşlar ben de bugun üye oldum bir senedir (yani tüp bebek serüvenine başladığımdan beri) buralarda sizlerin deneyimlerinizi okuyorum. İlk denemem negatif ve büyük bir yıkımla sonuçlandı ağustos ayında başlamıştık tedaviye. İki tane dondurulmuş embriyom vardı (blastosist) onlarla yolumuza devam ettik. 26 aralıkta transfer oldum 2 embriyo transfer edildi. Bugun 3. Günüm. ❤️

Merhaba arkadaşım hayırlı olsun transferin..
Inşallah güzel haberler verirsin bizlere...
Ben 2 negatif tüp bebek annesiyim (doğurmadan anne olmak demek tüp bebek annesi olmak) 3. Tedavime başlıyorum hayırlısı olsun inşallah.. dilerim 2020 yılı hepimize uğurlu gelir.. Sağlık lı hayırlı evlat ile gelir inşallah...

9 ocak test günüm hakkımızda hayırlısı kızlar acayip bir sakınlık huzur var busefer ilkinde diken üstündeydim hayırlısı Allah ım sağlıklı hayırlı evlatlar versin isteyen herkese

Ben 2 negatif tüp bebek annesiyim (doğurmadan anne olmak demek tüp bebek annesi olmak) 3. Tedavime başlıyorum hayırlısı olsun inşallah.. dilerim 2020 yılı hepimize uğurlu gelir.. Sağlık lı hayırlı evlat ile gelir inşallah...

inşallahh teşekkür ederim güzel dileklerin için. ❤️❤️

Umarım senin de güzel haberlerini alırız buradan. Tutmayan gebelik yoktur zamanı gelmeyen annelik vardır diyip teselli ediyorum hep kendimi. Ne kadar pozitif ve umutlu bakarsak öyle konacak kucaklarımıza inşallah meleklerimiz. Mesajından da o sıcak pozitifliği aldım ben inşallah çift çizgini bol basamaklı kan testini paylaşmanı bekliyorum arkadaşım🤗

Umarım senin de güzel haberlerini alırız buradan. Tutmayan gebelik yoktur zamanı gelmeyen annelik vardır diyip teselli ediyorum hep kendimi. Ne kadar pozitif ve umutlu bakarsak öyle konacak kucaklarımıza inşallah meleklerimiz. Mesajından da o sıcak pozitifliği aldım ben inşallah çift çizgini bol basamaklı kan testini paylaşmanı bekliyorum arkadaşım🤗

Inşallah canım inşallah.. RABBİM emek veren herkesi sevinirsin kucağını doldursun inşallah..

Merhaba kizlar bikac gundur giremedim ben cok sukur pozitif sonuc aldim 5aa embriyosuydu ve ilk denememdi dilerim rabbim hepinizin yuzunu guldurur cok zor bizi bizden baskasi anlayamaz cok dua ediyorum allahim İsteyen dileyen her keze nasip etsin insallahh

Kendinde belirti arayanlar, bende cok ariyodum sadece cok sik tuvalete cikiyodum onuda cok su icmeme bagliyodum onun disinda ne kanama ne baska bisey hic olmadi. Sadece hissiyat oldu tuttu dedim icimde bisey vardi degisik bir his

Kendinde belirti arayanlar, bende cok ariyodum sadece cok sik tuvalete cikiyodum onuda cok su icmeme bagliyodum onun disinda ne kanama ne baska bisey hic olmadi. Sadece hissiyat oldu tuttu dedim icimde bisey vardi degisik bir his
Kac cikti degerin hayirli olsun insallah.

Kizlar benim test gunumde 13 ocak 2 ocakta transfer oldum benim gibi sonuc bekleyen varmi

Bu sabah adet olcakmisim gibi bi his oldu tuvalete gittim peceteye sildigimde kirmizi kan geldi hemde coktu 2 kere sildim 2sindede cok kan geldi hemen hastaneye gittim doktor kanin cok gelmesine sasirdi yerlesme kanamasi olabilir ama cok geldi diyosun ve kirmizi diyosun dedi bebegimin kesesini gordu hic bi sorun yok kesen cok iyi durumda dedi ama 5 hafta 4 gunlukmus bu haftada kanama olan oldumu lutfen yazin cok agladm sabahh kan gorunce

Bu sabah adet olcakmisim gibi bi his oldu tuvalete gittim peceteye sildigimde kirmizi kan geldi hemde coktu 2 kere sildim 2sindede cok kan geldi hemen hastaneye gittim doktor kanin cok gelmesine sasirdi yerlesme kanamasi olabilir ama cok geldi diyosun ve kirmizi diyosun dedi bebegimin kesesini gordu hic bi sorun yok kesen cok iyi durumda dedi ama 5 hafta 4 gunlukmus bu haftada kanama olan oldumu lutfen yazin cok agladm sabahh kan gorunce
Kuzum sakin hamilelik boyunca kansmasi olanlar var sen stres yapma

Saglikliysa sıkı tutunmuşsa hicbirsey olmaz insallah. Kesenide gormussun.
Benm de kahverengi geliyor azar azar. Sonucumu bil3 yeni ogrendim yani

Saglikliysa sıkı tutunmuşsa hicbirsey olmaz insallah. Kesenide gormussun.
Benm de kahverengi geliyor azar azar. Sonucumu bil3 yeni ogrendim yani
3 saattir takip ediyorum suanda ayni dedigin gibi devam ediyo benimde kahverengi olarak geliyo peceteye seninde hayirli olsun canm beklemek zor bi surecti gebelik ogreniyosun aman bisey olcak korkusu daha da zormus allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallahh yiyecek ekmekleri varsa tutunurlar bize demekten baska care yok

• Beğen
Reactions: H M
3 saattir takip ediyorum suanda ayni dedigin gibi devam ediyo benimde kahverengi olarak geliyo peceteye seninde hayirli olsun canm beklemek zor bi surecti gebelik ogreniyosun aman bisey olcak korkusu daha da zormus allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin insallahh yiyecek ekmekleri varsa tutunurlar bize demekten baska care yok
Aynen oyle stresin hicbirseye faydasi yok nabalim.
Olucaksa olucak

[/QUOT
Korkma canim bisey olmaz insallah yat dinlen stres yapma
Bu beklenem bisey ztn herkes yasio onemli olan tekrarlayip cogalmamasi

Back
X