Transfer olup Temmuzda sonuç öğrenecekler sohbete 🌺💘

ddmmllss

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
137
66
13
27
Kızlar 28 Haziranda 5. Gün embriyosu transfer oldum. 10 Haziranda kan vereceğim. Ben gibi bekşeme sürecinde olablar var mı 🥹🫠

Kızlar 28 Haziranda 5. Gün embriyosu transfer oldum. 10 Haziranda kan vereceğim. Ben gibi bekşeme sürecinde olablar var mı 🥹🫠
Daha transfer asamasına gelemedım canım yumurta toplandı 14 adet ama sadece 5 tane döllendı yarın tekrar arayıp haber verıcekler bakalım ınsallah guzel kalıtelı olurda bende transfer olabılırımm🥹🙏

Daha transfer asamasına gelemedım canım yumurta toplandı 14 adet ama sadece 5 tane döllendı yarın tekrar arayıp haber verıcekler bakalım ınsallah guzel kalıtelı olurda bende transfer olabılırımm🥹🙏
Her adımı ayrı heyecanlı bu sürecin 🥹 Rabbim inşallah kaliteli embriyolar ve sağlıkla süreç nasip eder hepimize 🥰

Günaydın canım. Hayırlı olsun transferin. Ben de dün 2 temmuz da iki tane 6. Gün embriyosu transferi oldum. 11 Temmuz transfer tarihim.
İnşallah hayırlı sonuç alırız 😘🤲

Günaaydınnn 🌸 Senin de hayırlı olsun cannım. İnnnşallah, ben yarıdayım. Bence 11 temmuz test tarihindir 🤪
Yaaa şu otomatik yazması yok mu 🤣 ne zamandan kontrol etmesem yanlış yazıyorum. Yakın zamana kadar sürekli transfer yazınca alışamadı test yazmaya 🤭🤣🤣🤣

Ayyy haberleşelim burdann, birbirimize destek olalım 😻😻
Aynen canım. Gün geçmek bilmiyor. Transfer öncesi evi dip köşe temizledim, çamaşır yıkadım yemek yaptım kavanozladim iş de yok yapacak. Normalde çalışıyorum. İşim stresli ve yorucu olduğu için 10 gün rapor aldım. Antalya'da yaşıyorum hava da çok sıcak bunaldım evde. Ne yapacağımı şaşırdım 🤭

Aynen canım. Gün geçmek bilmiyor. Transfer öncesi evi dip köşe temizledim, çamaşır yıkadım yemek yaptım kavanozladim iş de yok yapacak. Normalde çalışıyorum. İşim stresli ve yorucu olduğu için 10 gün rapor aldım. Antalya'da yaşıyorum hava da çok sıcak bunaldım evde. Ne yapacağımı şaşırdım 🤭
Ben de aynı şekilde, hazırlık yaptım. Öğretmenim, tatil tatil diye bekledim şimdi de hemen geçsin diyorum 😅

Merhaba arkadaşlar ben de dün 5. gün 3bb genetik taramalı embriyo transferi oldum. 14 temmuz test günüm ama tabiki daha önce bakacağım 🫢

Ben de aynı şekilde, hazırlık yaptım. Öğretmenim, tatil tatil diye bekledim şimdi de hemen geçsin diyorum 😅
Bende araştırma hastanesinde temizlik personeliyim. Alışmışım işten zanin hızla geçmesine şimdi geçmek bilmiyor. Gözüm sürekli saate takılıyor. Hal beyle olunca ister istemez belirti arıyorsun. 🤭

Bende bugün ilaçlara başlayacaktım ama progesteron hormon değeri 8.57 çıktı. Doktor regl tam başlamamış bekleyelim diyor. Ancak hiç devamı gelecek gibi değil. 6 aydır tüp bebek tedavisi oluyorum hormonlardan dolayı kanama miktarı çok azaldı. Sizce durum ne olacak. Benzer birşey yaşayan var mı acaba

Bende araştırma hastanesinde temizlik personeliyim. Alışmışım işten zanin hızla geçmesine şimdi geçmek bilmiyor. Gözüm sürekli saate takılıyor. Hal beyle olunca ister istemez belirti arıyorsun. 🤭
Aaaynen öyle, oram mı ağrıdı buram mı battı derken 😅

Back
X