Transfer olup test için bekleyenler (Aralık 2019)

kalsi

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
167
57
298
İstanbul
Güncel olarak sonuç bekleyenler, buraya yazalım. Benim 3. gün, 8 gün sonra test günüm ama beklemek çok zor...

Güncel olarak sonuç bekleyenler, buraya yazalım. Benim 3. gün, 8 gün sonra test günüm ama beklemek çok zor...
Canım benım bugun 9. Günüm persembe gunu gıdıcem kan vermeye beklemek cok zor evet ama aklınızı mesgul edıcek seyler yapın yoksa cok zor🙏🏻

Benimde transferin 5. Günü 3. Gün embriyosu transfer yapıldı 24 Aralık test günüm ama 21 Aralık da idrar testi yapmayı düşünüyorum dinlendigim için vakit zor geçiyor ama sonuç olumlu olsunda hayırlısıyla geçer inşallah zaman 🤲❤️👶

Kızlar transfer kolaymı 😊 ben cuma transfer olacagim

Benimde transferin 5. Günü 3. Gün embriyosu transfer yapıldı 24 Aralık test günüm ama 21 Aralık da idrar testi yapmayı düşünüyorum dinlendigim için vakit zor geçiyor ama sonuç olumlu olsunda hayırlısıyla geçer inşallah zaman 🤲👶
güzel sonuç alırız inşallah hepimiz :) evden çıkmıyor musunuz nasıl dinleniyorsunuz ben de fazla hareketli olmamaya çalışıyorum ama günlük hayatınıza devam edebilirsiniz demişti doktorum ve hemşireler

transferde hiçbir şey yok korkmayın :) su içerek gitmeniz gerekiyor ve transferden sonra birkaç saat yatarak dinlenmenizi istiyorlar
Aslında tek derdim idrara sıkışık olmak şimdiden geriyor beni:)))

güzel sonuç alırız inşallah hepimiz :) evden çıkmıyor musunuz nasıl dinleniyorsunuz ben de fazla hareketli olmamaya çalışıyorum ama günlük hayatınıza devam edebilirsiniz demişti doktorum ve hemşireler
Çıkmıyorum valla geçen sene çalışıyordum bir düşüğüm oldu bu sene calismayacagim tüp bebeğe odaklanacagim dedim öğrenene kadar gerek olmayınca çıkmayacağım kar buz dışarısı tabi acil.durum olursa mecbur cikarim

Back
X