• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

ayzun
moralini yüksek tut bence umutsuzluğa kapılma bende hiç belirti yoktu çizgiler çok silikti ama çıktı Allah'a şükür bence pozitif düşün pozitif olsun

nisam
hayırlı haberlerini bekliyoruz

amın cnm ınsallah pozıtıf olurr keske ıdrar testını hıc yapmasaydım.allahım sanada kucagına almayı nasıp etsın cnm.

merhaba arkadaslar benımde test gunum yarın ama ben umutsuzum ıkı defa test yaptım ıdrar testı evde 1ç testte ılk cızgı belırgın dıgerı hafıf cıkmıstı ıkıncı testte ıse tek cızgı cıktı zaten hıc bıseyımde yok bısey hıssetmıyorum yarında test gunum bakalım artık kısmeti sonucu pozıtıf olanlar allahım bebıslerınızı kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah bu guzel duyguyu bırgun bızde yasarız.bu ıkıncı denemem bu arada hayırlısı artık cok uzgunum yaaa

ayzun hiç endişe etme hamilesindir.bendede aynı seninki gibi oldu ilkinde silik çıktı.ikincisinde tek çizgi çıktı.ben tabi endişe edip hemen kan testi yaptırdım sonuç pozitifti.seninde pozitif çıkacak inşallah.

kızlar benım ablamın transferının ıkıncı gunu bugun.sureklı sırt ustu yatıyo.karın altındakı bölgede agrı var.belı de agrıyo ve mıdesı bulanıyo acaba normal mı bı de yeme ıcme konusunda tavsıyelerınız var mı

Back
X