• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

sağolun arkadaşlar ya içim rahatladı biraz ..hala ağrım var bağırsak hareketleri var..her an birden adet olacakmış gibi..mahvettim kendimi dünden beri..ben 10. gün baktırcam galiba adet olmazsam..dayanamıycam çünkü çok zor..

Canım benim 8 günden itibaren felaket adet sancım oldu. Hatta 11. gün akşamı kan da geldi pembe su gibi ama az değil. Ertesi gün az miktarda normal kanama. Ama pozitif çıktı sonuç. Kan da durdu. Ben de 14. gün sonucumu bekliyorum şimdi bakalım içime kurt düştü ama doktorum hepsi için normal dedi coraspini kestirdi hemen.

11. gün kanaması olan herkesin bebeği tuttu şimdiye kadar ki araştırmalarıma göre..inşalah devam eder canım ya..allah kimsenin sevincini yarım bırakmasın..

Merhaba,

Benim ilk denemem dün transfer yapıldıi şimdi yatıyorum, dün biraz kasık ağrısı vardı ama bugün hiç ağrı yok, olmaması normalmi sizce?

Merhaba herkese, ben aranızda yeniyim.Ben de sonuç bekliyorum, yarın belli olacak inşallah pozitif olur sonucumuz.

Arkadaşlar ne olur belirti aramayın. ılk 9 gün ben de hiçbirşey olmadı. Sızı bile olmadı. Tam test gününden 2 gün önce bir başladı tamam dedim adet oldum. Bi de kanı görünce. Aynı zamanda yumurtam toplandığında da ilaç kullanırken de hiçbirşey olmadı. ılaçlar da yaramadı dedim hatta. Bence eziyet etmeyin kendinize ben çok telaş ettim boş yere.

bugün 7. günüm... tuvalette çok zorlandım şu anda ağlayabilirim...idrar testi yaptım..maalesef çıkmadı...

Arkadaşlar ne olur belirti aramayın. İlk 9 gün ben de hiçbirşey olmadı. Sızı bile olmadı. Tam test gününden 2 gün önce bir başladı tamam dedim adet oldum. Bi de kanı görünce. Aynı zamanda yumurtam toplandığında da ilaç kullanırken de hiçbirşey olmadı. İlaçlar da yaramadı dedim hatta. Bence eziyet etmeyin kendinize ben çok telaş ettim boş yere.

14, gün sonucunu aldın mı canım inşallh katlanmıştır değerin..

bugün 7. günüm... tuvalette çok zorlandım şu anda ağlayabilirim...idrar testi yaptım..maalesef çıkmadı...

irarda çıkmaması normal çok erken idrar için kabızlık hamilelik belirtisi bende pek olmadı bu sefer kayısı sağolsun..bi şey olmamıştır inşllh merak etme..

esracım benim 5. gün blast embriyo transferiydi.transferden sonra ilk 4 gün hiçbir belirtim yoktu ama 5. ve 6. günler aynen senin dediğin gibi adet sancısı çektim ve çok ağladım olmadı diye. sonra 7. gün hiçbirşeyim kalmadı. 9. gün test yaptırdım 25.47 çıktı sevinçten deliye döndük eşimle. 2 gün sonra tekrarladık testi maalesef 12,50 ye düşmüştü. 2 gün sonra tekrar 4,12 ye düştü. yani kimyasal gebelik oldu. her şeyde bir hayır vardır. ama o adet sancısı dediğimiz sancı tutunma sancısıymış meğer. ilk denememde kimyasal oldu, ikinci denememde tamamına erdirebilirim inşallah.

Benim transferim salı günü oldu, pek ağrım sızım olmuyordu ama dün gece sancıyla uynadım tuvalete gittim, idrarımı yapamadım, beyaz bir şey pıt diye tuvalete düştü sanki, çok korkuyorum düşürdüm mü acaba :-(

esracım benim 5. gün blast embriyo transferiydi.transferden sonra ilk 4 gün hiçbir belirtim yoktu ama 5. ve 6. günler aynen senin dediğin gibi adet sancısı çektim ve çok ağladım olmadı diye. sonra 7. gün hiçbirşeyim kalmadı. 9. gün test yaptırdım 25.47 çıktı sevinçten deliye döndük eşimle. 2 gün sonra tekrarladık testi maalesef 12,50 ye düşmüştü. 2 gün sonra tekrar 4,12 ye düştü. yani kimyasal gebelik oldu. her şeyde bir hayır vardır. ama o adet sancısı dediğimiz sancı tutunma sancısıymış meğer. ilk denememde kimyasal oldu, ikinci denememde tamamına erdirebilirim inşallah.

inşallah canım yaa..bi kere oldu ya artık devamı gelir onun inşallllahh yarabbim kandil gününde dualarımız kabul eder inşallah..
bu arada tıpkı senin dediğin gibi bu gün hiç bi ağrım kalmadı ne adet ağrısı ne göğüs ağrısı hiç bişey yok..hayırlısı inşallah..cumartesi yi hiç bu kadar iple çekmemiştim..

Benim transferim salı günü oldu, pek ağrım sızım olmuyordu ama dün gece sancıyla uynadım tuvalete gittim, idrarımı yapamadım, beyaz bir şey pıt diye tuvalete düştü sanki, çok korkuyorum düşürdüm mü acaba :-(

o beyaz şey rahimden sıkılan jelden olabilir mi?

bence tutunmuştur o da tutunma ağrısıdır canım. 9. gününde kan testi yaparsan çıkabilir. herşeyin hayırlısı inşallah.

burcucum gözle göremezsin Allah korusun düşse bile. o yüzden akıntı ya da jeldir düşen.

Esracığım kaçıncı gündesin canım. Değerim katlamış ama daha keseydi kalp atışıydı vs bu bitmeyecek kucağına alana kadar. Ben sadece şöyle diyorum sonuç ne olursa olsun Allahın takdiri mutlaka hayırlı olandır. Bundan şüphem yok. Kan geldiği akşam da ne ağladım ne üzüldüm. Bunda tabi bazı geçmiş deneyimlerimin etkisi var. Ben ablamı kaybettim 36 yaşında kan kanserinden, 3 yıl olacak. Yine en yakın arkadaşımın ablası kızı daha 1 yaşındayken Ebru Gündeşinki gibi bir anevrizma sonucu vefat etti. Yine burda bir arkadaş demiş ki ben yumurtalık kanseri geçirdim çocuğum olabilir ama ben olmayabilirim. Çok etkilenmiştim ondan da. Yani ben istesem de çok üzülemiyorum bu hayatta hiçbirşeye önce sen iyi ol, sizler iyi olun. Olacaksa olacaktır elbet yeter ki canlarımız sağolsun. Eğer 9. güne ulaştıysan bi bak valla benim doktorum kızmadı niye yaptın diye ama değere de öyle aman ne güzel oldu bitti demedi. 12. günkü sonucu bekleyelim dedi.

canım ya başın sağolsun kardeş acısı çok büyük bi acı..allah acının büyüğünü verince küçüklere üzülemiyosun geçen sefer ben de anneannemi ve dayımı 15 gün arayla kaybetmiştim ve negatif sonuca üzülemiştim bile..
benim bu gün 8. günüm az önce düşük iğnesi olmaya gitttim polikliniğe sordum kan testi yapıyolar mı falan diye ama yaptıramadım olumsuz sonuç almaktan korktum ben yine 10. günü bari bekleyim diyorum..bu gün kandil iyicene bi dua ediyim de öyle baktırıyım hem..

Esracığım sağol, nasıl olsa alacağın sonuca sevinemeyip bir sonraki aşamaya takılmaya başlıyorsun. Bence de doğru karar. 10. günü bekle tabi daha sağlam olur. 8. günde çıkmayabiliyormuş ne gerek var boş yere üzülmeye. Hadi hayırlısı inşallah.

gözdem belirtilerin var mı? aynı gündeyiz senle ne zaman baktırmayı düşünüyosun?

Back
X