- 23 Haziran 2008
- 774
- 18
- 643
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim 8 günden itibaren felaket adet sancım oldu. Hatta 11. gün akşamı kan da geldi pembe su gibi ama az değil. Ertesi gün az miktarda normal kanama. Ama pozitif çıktı sonuç. Kan da durdu. Ben de 14. gün sonucumu bekliyorum şimdi bakalım içime kurt düştü ama doktorum hepsi için normal dedi coraspini kestirdi hemen.
Arkadaşlar bugün 9. Günümdü. Kanda baktırdım. Negatif. çok üzgünüm.
Arkadaşlar ne olur belirti aramayın. İlk 9 gün ben de hiçbirşey olmadı. Sızı bile olmadı. Tam test gününden 2 gün önce bir başladı tamam dedim adet oldum. Bi de kanı görünce. Aynı zamanda yumurtam toplandığında da ilaç kullanırken de hiçbirşey olmadı. İlaçlar da yaramadı dedim hatta. Bence eziyet etmeyin kendinize ben çok telaş ettim boş yere.
bugün 7. günüm... tuvalette çok zorlandım şu anda ağlayabilirim...idrar testi yaptım..maalesef çıkmadı...
esracım benim 5. gün blast embriyo transferiydi.transferden sonra ilk 4 gün hiçbir belirtim yoktu ama 5. ve 6. günler aynen senin dediğin gibi adet sancısı çektim ve çok ağladım olmadı diye. sonra 7. gün hiçbirşeyim kalmadı. 9. gün test yaptırdım 25.47 çıktı sevinçten deliye döndük eşimle. 2 gün sonra tekrarladık testi maalesef 12,50 ye düşmüştü. 2 gün sonra tekrar 4,12 ye düştü. yani kimyasal gebelik oldu. her şeyde bir hayır vardır. ama o adet sancısı dediğimiz sancı tutunma sancısıymış meğer. ilk denememde kimyasal oldu, ikinci denememde tamamına erdirebilirim inşallah.
Benim transferim salı günü oldu, pek ağrım sızım olmuyordu ama dün gece sancıyla uynadım tuvalete gittim, idrarımı yapamadım, beyaz bir şey pıt diye tuvalete düştü sanki, çok korkuyorum düşürdüm mü acaba :-(