• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer Olupta Heyecanla Sonuç Bekleyenler

bebişimi gördüm kızlar kalbi pıt pıt atıyordun çok muhteşemdi insanın içinde başka bi kalp atması hepine nasip etsin allahım 6 haftalıkmış bebeğim herşey çok iyi gözüküyor umarım hep böyle gider aminnnn

cnm çook sevindim senin adına burdan hep böle güzel haberler alırıız inşallah rabbim kucağına almayıda sağlıklı sıhatli nasipp etsinn istanbul dasın hangi merkezde oldu cnm tedavinn

bebişimi gördüm kızlar kalbi pıt pıt atıyordun çok muhteşemdi insanın içinde başka bi kalp atması hepine nasip etsin allahım 6 haftalıkmış bebeğim herşey çok iyi gözüküyor umarım hep böyle gider aminnnn

Maşallah bebişine canım gözünüz aydın allah kucağına almayıda nasip etsin . Darısı başımıza inşallah..

sevim_li tebrik ederim. umarım her şey yolunda gider. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...ben transfer sonrası bekleyenlerdenim. 5 gün oldu. hiçbir şey hissetmiyorum. delirmemek elde değil. ama böyle güzel haberler almak insana umut veriyor...

sevim_li tebrik ederim. umarım her şey yolunda gider. sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...ben transfer sonrası bekleyenlerdenim. 5 gün oldu. hiçbir şey hissetmiyorum. delirmemek elde değil. ama böyle güzel haberler almak insana umut veriyor...

çok teşekkürler illa bi belirti arama çoğu insanda olmayabilir umarım hayırlı sonuçlar alırsın

hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuç bekleyenlerde inşallah pozitif sonuç alırlar ben şuan 10+3 haftalık hamileyim ve bekleme sürecinde hiçbir belirtim olmadı daha sonrada ne miğde bulantısı ne başka bişey belirtileri kafanıza takmayın herkeste olmayabiliyor

sevim_li inşallah bizde o günleri görürüz.çok sevindim senin adına canım

hamile arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuç bekleyenlerde inşallah pozitif sonuç alırlar ben şuan 10+3 haftalık hamileyim ve bekleme sürecinde hiçbir belirtim olmadı daha sonrada ne miğde bulantısı ne başka bişey belirtileri kafanıza takmayın herkeste olmayabiliyor

hiç bir belirti olmadan da hamile kalınabildiğini bize anlatmak için yazdın ya buraya Allah razı olsun kara bulutlarımı dağıttın. ben de hiç ama hiç bir belirti yok normalden daha iyiyim.bugün transferimin 5.günü nrmal hayatımada döndüm. yatma moduna zaten hiç giremedim. bakalım umarım güzel sonuçlar alırım

olsa bi dert bize olmasa bi dertt ne kadar zormuşş beklemekkk peki sen neden progesteronn kullanıyosunn cnm anlamadımm merak ettimm

canım yumurta toplama gününden test tarihine kadar günde 3 tane yumuşak kapsül progynex kullanıyorum. sen de iğne veya jelini kullanıyosundur muhtemelen doğru mu?

Anne Adayı Test Zamanı Durum

petek73 28.06.2010 ?
ecrin38 29.06.2010 ?
yenidoğan 29.06.2010
baharson 30.06.2010 2.deneme
_izmir_ 30.06.2010
rudi 01.07.2010 2.deneme
babex 01.07.2010 ?
zinal 01.07.2010 1. deneme
aysecsr 01.07.2010 1.deneme
bluegrenn 02.07.2010 Usg
simayy 03.07.2010
p_aytar 05.07.2010 1. deneme
sevim_li 25.06.2010 bebişinin kalbi pıt

sevim_li listede bekleyenlerden ilk olumlu yanıt senden geldi pıt pıt bebişinin kalbi umarım ayağını sürürsün de bize de uğurlu gelir.sen sıranı saldın listenin en sonuna aldım seni şimdi sıra petek73 de.pazartesi inşallah güsel haberler verecek.

kızlar nerelerdesiniz?nasıl geçiyor günler belirti si olan var mı *

bende belirti falan yok. günlük hayatımı yaşıyorum artık. dışarıya çıkıp stres atıyorum, evde beklemek daha kötü oluyor.hayırlısı artık....

bende belirti falan yok. günlük hayatımı yaşıyorum artık. dışarıya çıkıp stres atıyorum, evde beklemek daha kötü oluyor.hayırlısı artık....

aynen canım beklemek gibisi yok bende normal hayaıma döndüm bakalım hayırlısı artık.

kızlar nerelerdesiniz. nasıl gidiyor beklemek? bende adet ağrısı sıklaştı. ne olacak sonumuz yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. offffffffffffffffffffffffffffffffff

günaydın kızlar,,
petek 73 hadibugün bize güzel bir haber ver bekliyoruz sonucunu. zaten biz bekleyenler iiice bunaldı belirtisizliklikten...

bugün transferimin 7.günü 5.gün transferi olduğundan han belki tutmuşssa idrar testinde çıkar dedim ama malesef çift çizginingölgesi bile yok.

bugün transferimin 7.günü 5.gün transferi olduğundan han belki tutmuşssa idrar testinde çıkar dedim ama malesef çift çizginingölgesi bile yok.

Canım telaş yapma ve acele etme ben 9. gün yapmıştım ikinci çizginin gölgesini çok zor görmüştüm net değildi yani sonrada panikten gidip hemen kan testi yaptırmıştım. .

Back
X