• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer olupta sonucu bekleyenler

benimde 7 gunum kizlar gecmiyo gunler bazilari gebelik belirtileri oluyo sizde oldumu ben asiri tek susuyorum bol su iciyorum baska bisey hissetmiyorum sizde varmi bisey

Selam arkadaşlar nasılsınız. Dilerim hepimizin gönülnce olur herşey. benim 5. günüm kasıklarımda ağrı var adet olacakmışım gibi, belim ağrıyor.. bide sürekli uykum geliyo gibi halsizim. onun dışında bişey yok.. 16 şubat test günüm beklemek çok ama çok zor. Ama bi yandana sabretmek önemli.. :16: Rabbim isteyen herkese hayu ırlı evlatlar nasip etsin inşallah:nazar::emir_bebek:

slm benimde 7 gunum ama belirti pek yok su biraz ddaha fazla icmeye basladim normalim bi belirtim yok isallah hepimiz hayirli haberler aliriz

benimde 6.günüm hiç bir belirim yok 18 i byük gün dondurulmuş embriyo olduğu için 15 gün bekliyeceksin dediler ama benim sabrım inş hepimi pozitif sonuç alırız

Benim kasık bel ve göğüs sızlamalarım devam ediyor hala.. perşembe test günüm inşallah hayırlı sonuçlar alırız..:16:

test gunum 18 subat ama 16 subatta test yapmayi dusunuyorum. tabi o zamana kadar adetim gelmezse.

transfer sonrasi 6.gunum sali gunu test yapilacak ama sabirsizliktan oluyorum.kasiklarimda zaman zaman agri oluyor
ve surekli halsizim dizlerimin agrisindan yigildim dun yattigim yere birde sanki basim donuyormus gibi sersemledim dun karnim
da hala davul gibi sis ve akintim var insallah bunlar hamilelik belirtileridir de hamileyimdir bu 3.tup bebek denememiz.rabbim her istiyene cocuk versin
insallah.

hayalcim ilkönce sana allahtan sabır diliyorum çok zor bidurum bende yaşadım bu duyguları şuan 4.tüp bebek tedavisindeyim transferimin 3.günü bugun ama umutsuzum bende belim ve kasıklarım adet olucakmışım gibi çok ağrıyor rabbim bize sabır ve dayanma gücü versin çok zor bi süreç inşallah yüzümüz güler biran önce

cok sagolun arkadaslar.her her seferinde negatif sonuclanmasi sanki hic hamile kalamiycakmisim duygusuna kaptiriyor beni.
kendime cok dikkat ettim agir isler yapmadim dinlendim strese girmemeye calistim ama yok yok yok ne yaparsam yapiyim
mevlam yazmayinca olmuyor iste.sabah esime sarilarak agladim rabbim beni sevmiyor bize cocuk vermiyor diye ama sonra
uzuldum oyle dememem lazimdi diye ama sizde anlarsinizki insanin hayal kirikligina ugramasi cok kotu birsey.2 embriyo transferi
yapilmisti birinin kalitesi 10 uzerinden 10 du digeri 10 uzerinden 9 du.ben hem kalitelerinin iyi olmasindan hemde iki tane transfer
yapilmasindan dolayi cok umitlenmistim ama yine husrana ugradim.rabbim her isteyene hayirli saglikli evlatlar versin insallah...:(((

insallah canim. Ama ben sonucu muhtemelen cuma gunu alirim. bir gun sonra veriyorlar saglik ocaginda.

kacinci deneme canim. benim 3 asilamadan sonra illk tup bebek.

benim bi asilama bi tup bebek bu 2.tup bebek denemem dondurulmus embriyo persembe alirim bi aksilik cikmazsa. 3gun kaldi cok sukur persembeyi saymiyorum :)

merhaba canım benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu 2 aşılama 1 tüp bu da 2. denemem. inş iyi soonuç alırız benim test günüm c.tesi ama erken yapmayı düşüüyorum ve bende hiç bir belirti yok

merhaba canım benimde dondurulmuş embriyo transferim oldu 2 aşılama 1 tüp bu da 2. denemem. inş iyi soonuç alırız benim test günüm c.tesi ama erken yapmayı düşüüyorum ve bende hiç bir belirti yok

Merhaba Hayırlısını nasip etsin mevlam.. İnşallah ALLAHIN izniyle olumlu sonuçlar alırız.. bendeki belirtiler yok oldu sanki sadece kasıklarımda batma hissi ara ara devam ediyor. onun dışında bi belirtim kalmadı. Hayırlı sonuçlar alırız inşallah...:16:

Back
X