• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi boşanma

lilithayda

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2024
31
9
6
33
Merhaba arkadaşlar. Onca hormonlar, kontroller ,tahliller, psikolojik ve duygusal zorluklardan sonra transferden 1 gün önce boşanma kararı aldık. Bu aralar elim karnımda bebegimi beklemem gerekirken suan boşanmayi bekliyorum. 2 gündür kasıklarım ağrıyor normal mi, bu aldığım hormonların bana bir yan etkisi var mi bilginiz var mı acaba? 😔

Merhaba arkadaşlar. Onca hormonlar, kontroller ,tahliller, psikolojik ve duygusal zorluklardan sonra transferden 1 gün önce boşanma kararı aldık. Bu aralar elim karnımda bebegimi beklemem gerekirken suan boşanmayi bekliyorum. 2 gündür kasıklarım ağrıyor normal mi, bu aldığım hormonların bana bir yan etkisi var mi bilginiz var mı acaba? 😔
Boşanma kararınızın sebebi neydi?

Boşanma kararınızın sebebi neydi?
Daha önce de her evlilikte olabilecek tartismalarimiz olmuştu ama her seferinde öfkesine yenilip öyle sözler söylüyordu ki bende tepki olarak bagirabiliyordum. Ama onun gibi aileme kadar giden incitici sözler asla soylemiyordum . Öfkesi geçince tamamen farklı bir insan oluyor neden öyle sözler söylüyorsun dediğimde senin canını yakmak istedim sinirimden yaptım diyordu. Daha önce 2 defa ayrilik kelimesini kullandı ikisinde de ben gidip sakince saatlerce konuşup yuvamızı yikmadim. Yine bir tartışmada ayrılıktan bahsetti üstelik transfer saatimin belli olduğu anda öyle zoruma gittiki bıktım artık daha önce demiştim bir daha ayrılalım dersen bu defa ben de giderim diye ve yine aynı şey oldu ben de aldım çantamı ciktim.

Neden böyle bi fikriniz varsa çocuk düşünceniz var. Yani sizi asla suçlamak istemiyorum ama o çocuğun mutlu bir aile ihtiyacı olucaktır elbette mutsuzsanız ilişkinizi onarmak daha mantıklı geliyor bana. Doğduğunda doğal olarak anne babayıı suçlar böyle bir durumda

Neden böyle bi fikriniz varsa çocuk düşünceniz var. Yani sizi asla suçlamak istemiyorum ama o çocuğun mutlu bir aile ihtiyacı olucaktır elbette mutsuzsanız ilişkinizi onarmak daha mantıklı geliyor bana. Doğduğunda doğal olarak anne babayıı suçlar böyle bir durumda
Çünkü sakinlestiginde hersey gayet güzel devam ediyor tamam diyorum unutuyorum yaşananları sil at diyorum uzatma bak güzel bir evlilik sonra bir anda en dibe iniyoruz . Her seferinde ben toparladigim için konuştuğum için duzeldik sanırım bunu alışkanlık haline getirdi benim hatam. Bu sefer sözümün arkasında durdum . Bilmiyorum belki yine sakinlesmesini beklerdim ama ben çocuk falan istemiyorum bizden bıktım diyip yüzüme baka baka hastaneyi arayıp iptal ediyoruz istemiyoruz dediği an bitirdim. Haklısınız bebeğim belki doğmadı ama uzun süre beni içinde sürükleyecek bu araftan çıkmama vesile oldu.

Back
X