Transfer oncesi dogum kontrol hapinin bitmesini bekleyenler hadi gelin beraber gun sayalimmmm

Kizlaaar ben bugun doktora gittim, hersey yolunda basliyoruz dedi :) Climara forte bant verdi 2 gunde bir degistirecekmisim. Baska ilac vermedi vitamin olarak elevit e devam dedi . 29 unda tekrar gidicem. Tahmini ocak 3 gibi transferim olurmus

Kizlaaar ben bugun doktora gittim, hersey yolunda basliyoruz dedi :) Climara forte bant verdi 2 gunde bir degistirecekmisim. Baska ilac vermedi vitamin olarak elevit e devam dedi . 29 unda tekrar gidicem. Tahmini ocak 3 gibi transferim olurmus
Canimmm hayirlisi olsunn insss banada dua edinnn yarinnn transferim varrrr:)

Maaşallah diyelim sağlıkla ilerlesin süreç ve kucağına al mis kokulunu:anne:Ben bu rahim kalinlasmasi ortalama kaç gün sürüyor onu merak ediyorum .Devlet memuruyum biz de izinler rapor biraz sorunlu da :bicak:
Cnm adet olana kadar kalinlasiyor eger dollenmisse devam ediyo dollenmemisse adet kanamasi baslayip atiliyorr

Kizlarrrr bebislerimi gordummmm resmennn yildiz gibi parliyorlardiiii harika bir duyguuu ins beni birakmazlarrr darisi sizlere hadi sizde. Kavusun bebislerinize en kisa zaman da ins yaaa

Kizlarrrr bebislerimi gordummmm resmennn yildiz gibi parliyorlardiiii harika bir duyguuu ins beni birakmazlarrr darisi sizlere hadi sizde. Kavusun bebislerinize en kisa zaman da ins yaaa
gözün aydın cnm inş pozitifi de görürsün , darısı bızlere bnm daha 8 tane hapım var zmn geçmek bilmiyor. transfer çok heyecan veriyor bana hele sonuç günü insanın kalbı dayanmaz.

Back
X